REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.2° Constanța Sâm., 13 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6789
33.2° Constanța Sâmbătă, 13 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6789
 

Șofer mort de beat și fără permis, depistat în Portul Constanța

Șofer mort de beat și fără permis, depistat în Portul Constanța

Mirela PASCAL 20 martie 2023 | 12:05 5190

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat.

sofer mort de beat si fara permis, depistat in Portul Constanta

În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au oprit pentru control, în poarta de acces numărul 5 a Portului Constanța, un autoturism condus de către un cetățean român în vârstă de 54 de ani.
Întrucât nu deținea niciun document asupra sa, s-a procedat la verificarea acestuia în bazele de date constatându-se faptul că are permisul de conducere anulat.
Totodată, întrucât emana halena alcoolică, a fost condus la sediul Poliției Rutiere Constanța, fiind testat cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind de 1.01 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate la Spitalul Județean de Urgență Constanța probe biologice de sânge.
De asemenea, autoturismul în cauză nu figura cu poliță de asigurare obligatorie valabilă.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul anulat și sub influența băuturilor alcoolice, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 1870 lei.

Bărbat de 26 de ani depistat în localitatea Vadu Oii conducând un autoturism fără permis de conducere

Totodată, în data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit pentru control, pe raza localității Vadu Oii, un autoturism înmatriculat în Germania, în care se aflau două persoane, condus de către un cetățean român în vârstă de 26 de ani.
S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. De asemenea, persoana aflată pe locul din dreapta, un bărbat de 30 de ani, era proprietarul autoturismului.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hârșova, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.


Poliţiştii de frontieră au mai depistat, pe D.N. 3, în zona localității Ostrov, un cetățean român, conducând un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. În data de 18.03.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrob au oprit pentru control, pe D.N.3 în zona localității Ostrov, un autoturism înmatriculat în România, condus de către un cetățean român în vârstă de 35 de ani.
S-a procedat la verificarea conducătorului auto în bazele de date constatându-se faptul că are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o iau pe mamaita in belit!
0
0
Cretin analfabetul asta răsuflat cu frustrări de clasa 3-a
1
0
Sa imi bag pola-n mamaita !
2
2
Asta de sub mine e p***t cu premiul 1.Mai mergi la școală jegosule, învață să scrii analfabetule!
3
1
Unflat-o sa iti iau bunica in pola ! si mamica ta . de unde mortisori tai gasesti tu titluri dastea ai uitat cand te slobozeam pe ochelari in generala ? Barbactu stie ca au intrat in tine 200001 p**i incepand de cand ai facut varsta de 13 ani ?
4
8
Cum mah, beat, fara permis, fara RCA și doar 1870 ron amenda? De asta își permit astia sa o ardă asa..
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
43742103017
5/49
2224208296
joker
564213191