REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şofer surprins de camere în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui. VIDEO

Şofer surprins de camere în timp ce mergea pe contrasens pe Autostrada Soarelui. VIDEO

Replica API 9 februarie 2019 | 02:23 612

Camerele de supraveghere au surprins joi un şofer care circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Maşina se deplasa pe sensul greşit la km 161, iar poliţia s-a autosesizat în acest caz.

"În seara zilei de 7 februarie 2019, ora 20:45, camerele de supraveghere ale Centrului de Întreţinere şi Coordonare (CIC) Valea Dacilor – D.R.D.P. Constanţa, au surprins un şofer care circula cu viteză pe contrasens, pe A2, km 161, sensul de mers Bucureşti – Constanţa. Reprezentanţii DRDP Constanţa au sesizat poliţia cu privire la acest eveniment", se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Pe imaginile publicate pe pagina de Facebook se pot vedea maşinile circulând, pe timpul nopţii, într-o direcţie, iar la un moment dat maşina care vine pe contrasens, în viteză.

Sursa menţionată precizează că intrările pe autostrăzile din România sunt semnalizate conform normelor europene în vigoare.

"În cazul în care din greşeală aţi pătruns pe o autostradă pe contrasens, este foarte important să nu continuaţi deplasarea şi să opriţi pe banda de urgenţă (care în acest caz se află pe partea stângă) ulterior să apelaţi numărul de urgenţă 112, pentru a fi scos în siguranţă din această situaţie", transmite sursa citată.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba eu eram frate , da facem taxi la Mangalia fara autorizatie si eu si finu AGA SKO si RYA cine e smeker frate face cine nu il ia gaborii da pe noi ne stie de frika k au mai vrut sa ne bage si nu lea mers
0
0
Asta e poza de iarna cu ora 20:45 si cu apus? Prostavanilor.
5
1
ieri seara era un idiot cu un GLE de bucuresti care dadea cu spatele la iesirea din Cta spre Valu, ca ratase autostrada cu vreo 200 de metri. nimic deosebit, suntem in romanica.
3
2
Eram eu, ma grabeam la o comanda cu cazanu, cu care fac Taxi prin telefon!
4
1
Am nimerit si eu unul in ianuarie ,veneam din Bucuresti spre Constanta, am trecut de statia de taxare de la Fetesti si dupa 2-3km ma trezesc cu unul care venea pe prima banda unde eram si eu ,mergea el mai incet , dar find 11 noaptea ,mi-a dat ceva emotii cand am vazut farurile in fata , am trecut pe banda a doua si asta a fost . Nu stiu ce este in mintea lor ,chiar daca intra pe contrasens , nu stiu cum au curaj sa mearga mai departe cand pot face oricand un accident.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367