REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferi INCONŞTIENŢI pe străzile din Constanţa: accident rutier cu alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat

Şoferi INCONŞTIENŢI pe străzile din Constanţa: accident rutier cu alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat

Replica API 17 iulie 2019 | 11:08 280

Poliţişti din cadrul Secției 4, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 16.40, au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Crișului din municipiu, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. La aceeași dată, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Mangalia, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

De asemenea, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din orașul Techirghiol, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 392, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Apoi, în jurul orei 23.40, poliţişti din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Siminoc, județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Libertății din localitatea Mereni, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

A doua zi, pe 16 iulie a.c., în jurul orei 7.00, poliţişti din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au depistat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Albatros din Vama Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vivi fugi repede la Comisia UE, Putin Trump, Jingping, Modi si restul sefilor de stat cu exceptia retardatilor din Cehia, Ungaria, Romania si tarile musulmane fundamentaliste cu sharia in gura si rect si spune-le ca au gresit si ca "Alcoolicii nu au ce cauta la volan. Sa le fie anulate permisele." Vezi poate iti raspund!
2
0
Alcoolicii nu au ce cauta la volan. Sa le fie anulate permisele.
6
8
In toata UE si restul lumii mai putin la sauditi unde alcoolul e complet interzis dat. religiei, e permis 0.08 in sange. Problema e ca politaii romani educati de militieni comunisti pleaca de la premisa falsa ca daca ii permiti alcoolul la volan soferul va bea mai mult decat limita permisa ceea ce e fals. Daca ai limita nu se mai oboseste nimeni sa o treaca dar asa romanu' zice barem s-o fac lata daca tot ma prinde!
8
6
Pedepse cu executarea la locul de munca. Nu mai gasesc oameni sa sape santuri, sa lucreze in cariere, sa faca curatenie in orase. In unele tari ii pun sa lucreze la morga. Poate asa se invata minte
5
7
Wow..o valoare de o.o7 . Enorm..cred ca nu vedea de "beat" CE era. Gandire comunista si cretina CE aveti in legislatia asta invechita!
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102