REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șoferii BOLT anunță că vor PARALIZA traficul în CONSTANŢA! VIDEO

Șoferii BOLT anunță că vor PARALIZA traficul în CONSTANŢA! VIDEO

Replica API 14 ianuarie 2022 | 00:25 6574

Șoferii parteneri BOLT continuă seria protestelor la Constanța. Se pare că aceștia sunt împotriva creșterii comisioanelor încasate de către Bolt România, de la 20% la 25%,. Aceștia anunță că vor paraliza traficul din municipiul și luni, 17 ianuarie a.c., începând cu ora 07:00. Alături de ei sunt și colegii din Cluj, care vor protesta din cauza noilor condiții impuse de reprezentanții companiei.

Continuă protestele șoferilor Bolt din Constanța. În cursul zilei de luni, 17 ianuarie a.c., aceștia intenționează să paralizeze traficul alternativ din municipiu. Alături de șoferii din Constanța, și cei de la Cluj se alătură la protestul ce urmează să fie organizat luni. Cu această ocazie, șoferii constănțeni le mulțumesc celor din Cluj pentru ajutor. ,,Organizăm luni (n.r. 17 ianuarie a.c.) un nou protest, începând cu ora 07:00. Nu ne vom deschide aplicațiile și nu vom prelua comenzi, paralizăm totul. În urma protestului organizat zilele trecute, și colegii de la Cluj ne sunt alături în următoarele demersuri. Pe această cale, țin să le mulțumesc! Sperăm să trecem cu bine peste acest hop și să fim ascultați”, a declarat un șofer, pentru Replica de Constanța.

Protest la Constanța!

Vă reamintim că și la începutul săptămânii, șoferii au protestat din cauza noilor comisioane impuse de Bolt România, de la 20% la 25%. Potrivit unor surse, comisionul a fost mărit pentru ca reprezentanții companiei să vină cu unele facilități și reduceri față de clienți.”Iau din buzunarul nostru ca să facă reduceri clienților. Și așa, comisionul de 20% este mare, nu mai rămânem cu nimic”, spune unul dintre șoferii de pe Bolt. Ne fac să migram către Uber. Suntem 50 de persoane care nu am deschis aplicația. Sunt multi care închiriază mașini și dau 400 de lei pe săptămână. 35% din cursa revenea Bold", a spus alt șofer.

Șoferii Bolt din Cluj se alătură colegilor din Constanța

”Șoferii care practică serviciile transport alternativ Bolt în Cluj-Napoca se vor alătura protestelor celor din Constanța. Acest lucru va avea un impact major în oferirea acestor servicii către clienții din Cluj Napoca. Unul din aspectele negative a majorării comisionului va fi câștig mai mic, care duce la scăderea calității serviciilor oferite. Începând cu data de 17.01.2022 orele 7.00, șoferii vor începe acțiunea de protest prin neonorarea comenzilor din aplicația BOLT. Probabil cei de la Bolt vor încerca să aplaneze această situație, mai ales că din aceste servicii în Cluj Napoca, Bolt câștigă cel mai mult în România, aici fiind peste 2 000 de parteneri. În același timp, celelalte două aplicații prezente în Cluj Napoca, Uber și Freenow, vor putea profita de această situație atrăgând o bună parte din cota de piață a Bolt în Cluj Napoca”, se arată într-o postare.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolt constanta
1
0
Taxiuri care fac si bold in acelasi timp nu vb nimeni ?nu vede nimeni? japcari de taximentristi.
2
0
Poate le paralizam noi una peste gura!
0
1
Madgear cap de tren !
0
0
Toti neica nimeni carora nu le-a placut munca sau facut taximetristi.
4
0
Robert Samata avea ferma de vaci fictive !
0
0
Dar de ce trebuie ei sa paralizeze traficul in constanta, ei trebuie sa protesteze la firma acolo ce treaba avem noi cu nemultumirile lor, oricum au grija altii sa paralizeze traficul in oras.
5
0
Robert Samata locuieste in zona Trocadero, in blocul LV22? Crotal? Ce este? Specie de sarpe?
1
1
Un Fraier , tatal lui are crotale !
2
2
Ce paralizati saraciilor, nu are nimeni nevoie de voi? Stau taxiurile coada in statii. O sa ajungeti ca la anazon cu pampersi si pisat in sticla
11
3
Dar de ce nu protestati in agricultura,constructii?reconversie profesionala.angajez hamali in port.aaa.munca si carnea de porc sunt cele mai grele.mai da-va-n slobozia de milogi.
14
3
inchiriat angajaza, pe perioada nedeterminat, magarusi si magari inchiriati. Lantul este lung.
8
5
Ce atitudine de bisnitari au..de golani.tipa foame in ei dar talentele sunt cat casa
12
6
Dar de taxiuri care fac si bold si taxi in acelasi timp nu sa auzit la Constanta?
13
4
Cand va ziceam ca uber si bolt va transforma in sclavi radeati de mine
15
5
Ca exista si Uber si plus de asta stim cu totii ca stau pe toate aplicatiile. Fac ei proteste. Da va n plm de milogi.
14
7
Robert Samata si cu furca invart bine de volan !
3
8
buni de munca la lopata.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102