REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şoferii constănţeni, filmaţi în trafic în timp ce aruncă gunoaie pe carosabil!

Şoferii constănţeni, filmaţi în trafic în timp ce aruncă gunoaie pe carosabil!

Replica API 11 martie 2016 | 23:37 318

Sancţiuni pe bandă rulantă

Sancţiuni pe bandă rulantă

Sancţiuni pe bandă rulantă la Constanţa! Una dintre problemele cu care se confruntă administraţia locală este cea a igienizării oraşului de la malul mării. Spre exemplu, zilele acestea, Primăria Constanţa a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu şoferii surprinşi în timp ce aruncau resturi din maşini, direct pe carosabil. Însă, locuitorii urbei noastre au precizat că nu aceasta este problema cea mai mare, încercând să evidenţieze alte aspecte.

Primăria Constanţa a postat pe pagina sa de Facebook un video în care se poate observa cum mai mulţi participanţi la trafic aleg să arunce resturile pe stradă. Potrivit administraţiei locale, problema este una mai veche şi nu pare că se îndreaptă. Din acest motiv şi sancţiunile curg. „Este vorba despre o hotărâre a Consiliului Local, iar amenda este de la 400, la 1.000 de lei, cu posibilitatea de a se achita jumătate din sumă în 48 de ore. În general, şoferii sunt traşi pe dreapta atunci când recurg la acest gest, iar când nu se poate, se trimit acasă comunicări.

Da, sunt nişte forme costisitoare, dar nu avem ce face. Pot să vă spun că sunt multe astfel de cazuri, zilnic. Chiar şi astăzi (joi, 10 martie – n.r.) am avut câteva. Dacă stăm într-o singură intersecţie, ne oripilăm. Dar lumea nu consideră că este o problemă şi mereu găseşte scuze sau scoate în evidenţă alte probleme”, a declarat, pentru „Replica”, Daniel Bratu, şeful Poliţiei Locale Constanţa. Şi, din păcate, situaţia cam aceasta este. Şoferilor le este mult mai la îndemână să arunce resturile pe carosabil, după care susţin că în Constanţa sunt probleme mult mai grave.

„Este o problemă, dar în mod clar nu este cea mai mare problemă cu care se confruntă Constanţa. Pe când filmăm şi cerşetori în intersecţii? Pe când patrulăm pe variantă să speriem puţin publicul nocturn ? Nu se vede nimic, nu se aude nimic despre aceste probleme?”, „Oraşul ăsta are o lipsă mare de coşuri de gunoi. Alea de plastic de pe stâlpi au fost rupte aproape în totalitate”, sunt părerile constănţenilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218