REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şoferii de basculante, ‘CRIMINALII’ din trafic! Trebuie să se petreacă o NENOROCIRE, să-i disciplineze cineva?

Şoferii de basculante, ‘CRIMINALII’ din trafic! Trebuie să se petreacă o NENOROCIRE, să-i disciplineze cineva?

Replica API 2 iulie 2018 | 00:46 346

În urmă cu câteva zile, pe Podul de la Butelii din Constanţa a fost cât pe ce să se producă o nenorocire! Dintr-o basculantă a căzut un motor fix pe un sens de mers. O minune a făcut ca în clipa respectivă să nu se afle în imediata apropiere un alt participant la trafic. Însă exemple de neglijenţă şi nerespectarea normelor în ceea ce priveşte transportul de marfă au fost semnalate şi la Năvodari. Un şofer a avut norocul, zilele trecute, să nu îi perforeze mai multe pietre parbrizul. Însă, pietrele şi molozul care au căzut dintr-o basculantă l-au pus, totuşi în dificultate!

“Am dat cu roata într-o piatră cazută din basculantă, mi-am distrus janta maşinii, am făcut pană. Mie cine îmi plăteşte paguba acum? Caut vinovatul, îl reclam, aştept până la anul şi la mulţi ani să se ia măsuri împotriva lui ori până mă despăgubeşte firma care deţine basculanta... Nu mi se pare normal ca în plin sezon estival să duduie şoseaua dintre Mamaia şi Năvodari de maşini grele care cară diverse materiale de construcţii.

Dar nu neapărat că ele circulă e deranjant, ci faptul că în urma lor rămân dâre de pământ, moloz, pietre. Trebuie să moară careva sau să fie rănit grav dacă îi vine vreun pietroi în parbriz înainte să ia autorităţile măsuri? Parcă nu aveau voie să circule aşa... când vor, cum vor... Oare plătesc taxa de tramă?”, a comentat, cu îngrijorare, năvodăreanul care a trecut prin păţania cu janta deteriorată.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ARR ? ce face
5
0
Masinile alea gaurite pe nume ROMAN....cat pula calului mai aveti de gand sa le tineti?....cum trec alea de itp cand ele sunt ruginite si stau sa cada pe strada ca sa nu mai spun ce noxe emit....la cimitir cu ele.....
21
2
Cel mai mare pericol sunt camionagii care circula beti la volan.Pleaca din parcari dupa ce au petrecut toata noaptea,conduc cu sticla langa ei si executa niste manevrea ca la raliu.Si au o vorba,cam asa : eu cu camionul scap oricum,de aia din turisme ma doare in p--la.
13
2
ce putea sa fie ... doar un cocalar borat cu bemveu care a facut si eu 2 ,3 combinatii in cartierele rezidentiala palas anda cet , adica trafic sau carduri ,si si au cumparat si eu o caruta de bemveu, cu jante fake de 50euro. niciodata nu o sa se strambe una originala in halu ala indiferent de groapa luata
11
3
Navodari .... dezvoltare haotica...moloz santiere care vor mai tine ani de acum inainte multumim dom Chelaru
11
1
Sa vezi cand curge beton din betoniera! Nu numai ca poate sa-ti avarieze masina dar strica si asfaltul! Dar daca acele betoniere este ale cuiva .....
15
0
Mai esti prost cu diploma,ce vorbeste omul si cutia ta craniana goala nu receptioneaza acest measaj!!!! prostule
3
1
Nici nu putea s-o ia altcineva in bot decat un cocalar posesor de bemveu expirat! Se spune ca Al de sus nu da cu bata!
8
5
Li se rupe camionagiilor de tot si de toate . Parcheaza dealungu drumurilor , transporta materiale fara a acoperi si lasa in irma lor praf , nisip , cereale sau ce mai transporta ei . Viteza in draci . Vad cum trec prin localitate cu peste o 100 la ora . Fac intrecere cu tembali in autoturisme . Sunt multe reguli incalcate de tiristi fara a fi sanctionati . Acesti tiristi care incalca orice regula sunt soferi pe camioane detinute de catre politisti , adica a rudelor politistilor si nimeni nu ii sanctioneaza .
16
1
Pe sos. Mangaliei au distrus si trotuarul si marginea asfaltului.Se lucreaza fara protectia muncii.
8
2
Ideea era alta si anume ca am evitat la limita un accident grav . Ca am facut praf janta asta este. Ca sunt saracie din nou asta este . Ca tu nu ai somn de saracia mea din nou asta este .
9
2
Intreaba-l pe primarul CHELARU FLIRIN cum de in Tabara Navodari se toarna vetoane si se construieste de dimineata pana noaptea la blocuri la 20 m de turistii veniti in cautare de liniste ?! Duduie Tabara si pe Bdul Mamaia Nord circula la greu basculantecsi cifarome pline cu beton. Politia Locala Primaria Navodari doarme in papuci !
11
0
Eu zic ca e un e39 brek tu ce zici? Sunt sigur ca ai bicicleta si visezi la un e46 de mic copil. Ce legatura are masina?
10
5
Mai Sandel,sarac esti la cap! Da sarac rau! Ce conteaza ce masina e,rabla de om ce esti!? Idiot care isi da cu parerea...
13
9
ce l-a ars pe saracie ala cu e46. O janta noua originala costa mai mult ca toata tarlia lui de bembeu din 1999 toamna.
8
13

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614