REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Şoferii de microbuze din Constanţa, cu nervi în trafic. Au fost "deranjaţi" de politiştii de la Rutieră

Şoferii de microbuze din Constanţa, cu nervi în trafic. Au fost "deranjaţi" de politiştii de la Rutieră

Replica API 23 iulie 2013 | 00:00 203

Supărare mare în rândul şoferilor de microbuze, marţi dimineaţă, la Constanţa! Ei nu au mai putut "îndesa" călătorii în mijloacele de transport, întrucât poliţiştii de la Rutieră au fost cu ochii pe ei. De aici şi până la înjurii şi nervi, un singur pas. Poliţiştii au ieşit, marţi dimineaţă, pe teren, dis de dimineaţă. Vizaţi au fost şoferii de microbuze care, din inconştienţă şi din nevoia de a-şi atinge targetul, îşi încarcă până la refuz maşinile cu pasageri. Astfel, în zona Gării Constanţa, toate microbuzele au fost oprite, controlorii inspectând situaţia pasagerilor. Cei care aveau chiar şi o singură persoană în picioare, au fost amendaţi. Nu au fost mulţi, pentru că, aşa cum se practică în România, s-a dus vorba de la unul la altul, prin telefonul fără fir. "Ia zi, mă, mai sunt ăia (inspectorii -n.r.) la gară? Păi, ce să fac, să o ţin drept înainte, să nu mai trec pe la vapor?!", a întrebat un şofer de microbuz, ce se îndrepta dispre Poarta 6, în centru. Evident, cum graficul este strict, şoferul a trebuit să-l respecte. Omul avea în microbuz trei pasageri în picioare, fapt pentru care a început să ia la întrebări călătorii: "Coboară cineva înainte de gară?". Nu a avut prea mare noroc. "Uite, băi, nene cum las eu călătorii în urmă. Întârzie oamenii, la muncă", a comentat, apoi, şoferul.

Supărările şoferilor nu vor trece foarte repede, având în vedere că acţiunile de acest gen ale poliţiştilor de la Rutieră se vor extinde şi în zilele următoare. "Săptămâna aceasta desfăşurăm acţiuni de control la transportul de persoane şi marfă. Acţiunile au început de luni şi vor dura toată săptămâna", au declarat reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614