REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șoferii RATC ies în stradă!

Șoferii RATC ies în stradă!

Replica API 20 septembrie 2017 | 00:38 264

Șoferii RATC vor ieși în stradă, miercuri, 20 septembrie. Este vorba despre membrii Sindicatului Profesional al Transportatorilor și al Activităților Conexe din cadrul RATC Constanța. Circa 180 de membri de sindicat, susținuți de colegii de la regiile din țară, se vor aduna în fața Primăriei Constanța pentru a-și cere drepturile! În primul rând ei solicită măriri de salariu pentru că au rămas în urmă comparativ cu restul țării. Ca medie, spun șoferii, în timpul anului iau circa 1.200 - 1.300 de lei, doar vara ajungând la un salariu lunar de 2.000 de lei, dar fără weekenduri libere. Apoi, ei cer sporuri pentru muncă grea, internalizarea serviciului Clean Control, aici fiind vorba de societatea angajatoare a controlorilor din cadrul mijloacelor de transport în comun. Nu în ultimul rând, sindicaliștii cer anularea licențelor maxi-taxi.

Florentina BOZÂNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au salarii f mari&bonuri de masa.Taxati cetatenii din H Coanda,nu sunt obligati sa ii plimbam moca.Soferii sa nu mai primeasca leul de la cetateni,sa fie camere in autobuz si sa fie taxati toti cand urca in fata pe la sofer.Soferii sa nu mai fure motorina si sa fie mai politicosi.Alergi de iti iese sufletul dupa autobuz si ei pleaca cand ai aj in statie in sfarsit.In alte tari iti spun buna ziua,multumesc soferii si au in jur de 1300 lei in banii nostri,nu au studii,e normal.Nu circula NIMENI fara sa plateasca la sofer,fara sa arate abonament.In Rom. educatia omului in general este la pamant
0
0
vor dispare epavele de maxi taxi , in special 310 , 40 de calatori impinsi cu greu de cei de jos , coborarea pe usile ....de marfa , din spate . RUSINE , FARA MAXI -TAXI !
0
1
Au dreptate. Nu este deloc usor sa fii sofer in Constanta,nici in Bucuresti sau alte orase mari. Cei care se urca si merg cateva statii pe zi ca pasageri au alte impresii,pentru ca pur si simplu mintea lor nu ajunge acolo,la intelegerea realitatii. Cati soferi avem? Pai se cer soferi in Cehia,Spania,Germania,Portugalia,asa ca ,nu e de mirare ca vor pleca si acesti oameni. Fratilor,nu va mai luati de cei care muncesc,nu mai raspundeti celor care ne invrajbesc intre noi! Priviti la cei care tradeaza tara,la interlopi,la mafii de tot felul. Avem salarii de cacat cu totii,din cauza tradatorilor
4
3
Sa vina Uber,lua-vas fetele in pula !
3
2
DESFIINTATI RATC-UL ! merge mai bine fara ei !
4
5
intrati peste consilierii locali si rupetile capul cu tot cu cacaturile lor de maxi-dube. ar trebui ca si populatia Constantei sa participe la un astfel de protest.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614