REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șoferii se PLÂNG că își RUP MAȘINILE pe SOVEJA

Șoferii se PLÂNG că își RUP MAȘINILE pe SOVEJA

Replica API 24 august 2020 | 11:35 1932

Cu toate că în această perioadă aproape că nu există arteră principală în orașul Constanța unde să nu se asfalteze, iată că există și zone unde sunt adevărate cratere pe care oamenii sunt nevoiți să le astupe cu diferite obiecte pentru a evita eventuale accidente care se pot întâmpla.

Locuitorii din zona Institutului de Marină, în special șoferii, au semnalat apariția unei gropi, cu un diametru destul de mare, la intersecția bulevardului Soveja cu strada Baba Novac. Groapa reprezintă un adevărat pericol pentru participanții la trafic, ea fiind în prezent astupată cu cutii din carton, pentru a se evita accidentele.

„ Noaptea e un adevărat pericol groapa asta. Oricine poate să intre în ea și să își strice mașina sau cine știe ce accident mai grav poate să se întâmple. Sper ca situația să se remedieze cât mai curând până nu o să pățească cineva ceva” a declarat un șofer nemulțumit, pentru ziarul Replica.

Poate ca o ironie a sorții, lângă ”crater” tronează unul din stâlpișorii de care Constanța este plină, veghind ca nimic să nu i se întâmple gropii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe sensul Tomis 3 pana la Dacia sunt 3 gropi si capace de canalizare mult sub nivelul asfaltului. Feresti una, dai in alta daca vrei sa-ti pastrezi banda de mers...
0
0
pe strada il caragiale la o graoapa 2 cauciucuri plus compresor
1
0
Sa si-i bage in cur babu.
7
0
lu fagadau.nu ne mira nimic.lucarari de mantuiala facute la fiecare 2 ani.pt ca asta este stilul. facem din 2 in 2 ani repratii de mantuiala ca sa ciugulim si sa furam constant. nu va mai mirati.asa este in cta.nimic nu se va schimba.stanga dreapta pnl spd usrplus toti dar absolut TOTI vor face la fel. orasul asta este o cauza pierduta si asa va ramane.mergeti si anulati va votul, ca il dati degeaba cuiva... muie psd pnl usrplus pro romania independenti si la toti mafiotii care cadideaza.pt fiecare ron furat cate o generatie de a voastra sa fie subjugata in chinurile iadului.blestemati sa fiti
9
0
Si soselele sunt proaste dar si soferii in foarte mare procent.
3
1
Acum depinde cu ce masina treci prin groapa cu Loganu simti tot dar cand ai opel e alt ceva
2
8
Soferii isi rup masinile in intreg orasul, nu doar in anumite zone!
12
0
Ati facut voi o poveste si cu stalpisor! Ai naibii
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614