REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Șoferiță de 20 de ani din Năvodari, beată la volan

Șoferiță de 20 de ani din Năvodari, beată la volan

Replica API 18 februarie 2019 | 06:16 386

La primele ore ale dimineții, o tânără de 20 de ani din Năvodari a fost surprinsă de polițiști în trafic. La data de 17 februarie a.c., ora 05.45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat o tânără, în vârstă de 20 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Năvodari, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătoarea auto a refuzat să fie testată cu aparatul alcooltest și fost condusă la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La noi in Moldova p'astea care conduc bete le facem posta ca sanctiune complementara la permis si puncte amenda dar acum nu dati navala ca avem si noi limitele noastre!
0
0
sa mi sugeti pula de navodareni
0
1
navodari, oras locuit de moldoveni si progeniturile lor facute doar la betie . ce pretentii sa ai .toti cocalarii si taranoii cu multe neamuri in vaslui si botosani s-au mutat la lumina ,corbu, navodari ,cumpana ,lazu si dimineata ne blocheaza orasul pt ca deh ,vor ca taranoii aia mici sa invete la o scoala din Constanta .la tara unde s-au mutat le pute baligar . MAICATA SI TAICATU SUNT MAI TARANOI SI BETIVANI CA TE FACU PE TINE SA VORBESTI SI SA COMENTEZI ASA ,NU PREA MERSESI LA SCOALA FRUSTRATULE SI LASA COPII TARANILOR CA SUNT MAI DESTEPTI CA AI TAI CA DOAR DE ACOLO SE "TRAG" SI AI TAI .
3
1
Ai dreptate asta e diferenta dintre romani si oameni din tarile alea acolo aia respecta legea indiferent cum sunt drogati betivi sau cine sunt social sau milionari legea e lege si e respectata de toata lumea.
3
1
Io nu m am urcat beat la volan
2
1
Betivanca la 20 ani mai are si masina e vai de lumea din ziua de azi tineri drogati betivi am vazut si eu betivi si drogati in Munchen, Amsterdam, Viena doar ca acolo erau civilizati nu faceau scandal nu se dadeau in stamba nu conduceau aici parca sunt nebuni au draci pe ei
5
1
haha 14.23 vezi ca anul asta v-a taiat guvernul bugetul asa ca in loc sa cauti adrese mai bine ia o slujba suplimentara la shaormerie sa ai cu ce sa-ti hranesti plozii
0
0
gica, ti s-au urcat gazele la cap, flatuleaza si tu pe-afara, nu in ziar
2
2
Foarte mare dreptate ai ion de la gaze. Navodari e plin de tigani si drogati
7
1
Betiva la 20 de ani daca arata bine si mai stie sa dea si din cur viitor de aur tara noastra are parlamentareasa ajunge micuta.
10
0
navodari, oras locuit de moldoveni si progeniturile lor facute doar la betie . ce pretentii sa ai .toti cocalarii si taranoii cu multe neamuri in vaslui si botosani s-au mutat la lumina ,corbu, navodari ,cumpana ,lazu si dimineata ne blocheaza orasul pt ca deh ,vor ca taranoii aia mici sa invete la o scoala din Constanta .la tara unde s-au mutat le pute baligar .
14
4
cred ca si reporterita era tot sub influenta bauturilor alcoolice cand a scris articolul pai ce credeti ca numai soferii se imbata si altii nu?
14
3
Pana la urma de unde este soferita, Navodari sau Constanta?.
12
0
Troschetaaa
8
0
Da mama ! sunt beata
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614