REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferiță de TIR, găsită moartă cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut într-o benzinărie din Italia

Șoferiță de TIR, găsită moartă cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut într-o benzinărie din Italia

Replica API 27 mai 2018 | 13:38 287

O șoferiță de TIR în vârstă de 33 de ani a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, femeia în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct. Tragica veste a fost făcută publică de familie, pe Facebook, scrie Libertatea.

Gabriela A. , din Jibou, județul Sălaj, a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, cu capul pe volan. Tragedia s-a petrecut, joi, în stația din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța, arată observator.tv.

Familia Gabrielei a anunțat, pe Facebook, că femeia, mamă a două fetițe, a oprit camionul în benzinărie și a murit la volan.

“Gabriela nu va mai reveni niciodată la fetițele ei, nu le va mai îmbrățișa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o definește ca fiind o luptătoare, un om puternic și plin de viata, care a plecat pe drumuri să își ajute familia ca orice alt om care dorește să asigure un trai decent celor dragi”, au scris apropiații pe rețeaua de socializare.

Românca lucra pentru o firmă din Baia Mare, din septembrie 2017. Înainte a condus un camion pentru o firmă din Ungaria. Gabriela avea două fetițe, de 13 și 11 ani, rămase acum în grija tatălui în localitatea natală, Jibou, Sălaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule, eu unul am facultate, am lucrat in sistemul bugetar... si am devenit sofer de camion ptr ca imi place si ca oarecum se castiga bani mai buni ca in tara.. daca am avea un guven sa isi respecte poporul poate am sta acasa.. langa familie.. si sint multi ca mine.. cu tot felul de studii ... asa ca nu vb din nestire de cauza..
1
1
Cu cat ai vrea sa fie platit un sofer? Ce studii de referinta crezi ca are? Jobul de sofer , daca nu ma insel este in categoria acelor joburi de necalificati. Stirea este trista, pacat de tineretea doamnei si de familia care sufera.
2
1
Dzeu so ierte !
2
1
Soferii au un program de lucru dublu fatza de alti muncitori se trezeste de la patru dimineata si oregareste tirul s au il pregateste de seara apoi ii mai vezi acasa seara la zece vai de capul lor pe un salariu de mizerie de o mie o mie cincisute de euro .
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108