REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șoferul acuzat că a condus beat și că a bătut, de două ori, un tânăr, din nou pe GMS. Este controlor!

Șoferul acuzat că a condus beat și că a bătut, de două ori, un tânăr, din nou pe GMS. Este controlor!

Replica API 24 decembrie 2017 | 00:58 651

Constănțenii care au călătorit, astăzi, cu transportul Grup Media Sud, au avut o surpriză: pe unul dintre microbuze, controlorul era nimeni altul decât șoferul care, la sfârșitul lunii noiembrie a.c., a fost acuzat că a bătut un tânăr călător, în două rânduri. „Surpriza” a fost împărtășită și celorlalți călători, prin intermediul unei postări pe grupul de Facebook „Povestiri din GMS”, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 decembrie a.c..

„Vi-l mai amintiți pe șoferul care acum trei săptămâni a bătut (de două ori!) un călător minor, iar ulterior a fost depistat de poliția rutieră în trafic fiind sub influența băuturilor alcoolice? Conducerea GMS anunțase tot în acea perioadă că se delimitează de faptele șoferului și că a fost demis. Noi doar dorim să vă anunțăm că șoferul este bine mersi și până își recuperează permisul de conducere lucrează ca și controlor pe microbuzele firmei. Dacă-l întâlniți, să-i urați numai de bine!

P.S. Mulțumim tuturor călătorilor care au încredere în noi și ne trimit materiale. Sărbători fericite!”, este anunțul postat pe rețeaua de socializare.

De altfel, la data respectivă, GMS a anunțat și cotidianul „Replica de Constanța”, printr-un comunicat transmis în urma unei solicitări a redactorului ziarului nostru, că „imediat după ce a auzit despre acest eveniment, a procedat la desfacerea contractului de muncă al conducatorului auto, la nivelul societății noastre fiind în curs de desfasurare cercetări pentru a afla exact ce s-a întamplat. Ne cerem scuze pentru comportamentul fostului nostru angajat și ne asigurăm toți călătorii că aceste fapte sunt și vor rămâne de neacceptat!”. De menționat că este vorba despre faptul că șoferul a fost surprins conducând sub influența alcoolului.

Se impune subliniat că, atât în ceea ce privește acuzațiile de lovire a minorului, cât și cele privind conducerea sub influența băuturilor alcoolice, în prezent se desfășoară cercetări la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, prezumția de nevinovăție primând până la o decizie definitivă a unei instanțe de judecată.

Sursă foto: Povestiri din GMS, Facebook

Citește și:

Reacția GMS: Șoferul beţiv, care a băgat în spital un adolescent, a fost dat afară! Puştiul are rotula PRAF!

Minor BĂTUT cu repetiţie de un şofer de pe GMS! SURPRIZĂ: Poliţia l-a depistat BĂUT!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da ce vreti ..asa oras tip ghetou asa soferi ..asa calatori ..adunatura ..tiganime ..turcime ..nicaieri in Romania nu vezi asa ceva ca in acest asa zis oras imputit si imbacsit ..
3
0
Patronul turc este de vina ca-l mai tine la serviciu.Dar acestuia ii convine atata timp cat nu le face angajari ,la stat taxe zero,iar controlorii fura ca sa traiasca!
0
0
GMS ...un gunoi de firma ca si soferii lor. Eu impreuna cu toti colegii nu o sa mai folosim serviciile GMS! Lasati toti idiotii sa raspunda de vietile atator oameni.
8
0
Si ce vreti de fapt cu articolul asta ? Sa il lasati pe drumuri ? Sa ingrosati numarul somerilor ? A batut un prost, organele il vor pedepsi. Si pana atunci nu mai conduce. Chiar vreti sa il distrugeti de tot ? Mi se pare de prost gust.
3
17
Ce tare ne aprindem din cauza unui biet maimutoi de sofer care,din prostie sau lipsa educatiei ,a confundat microbuzul cu propria cocioaba unde ,banuiesc,ca nu-i sufla nimeni in fata.As vrea sa vad asemenea reactii si fata de ciuma asta rosie care,de 28 ani,ne batjocoresc fara sa le pese ,si lor si noua.Apropo,in spatele multor firme de transport se afla politicieni ,asta a cui o fi?
17
0
Esti avocat, ceva? Mars, zdreantoooooo !!!!
4
6
Sunt niste mincinosi! Si pe mine m-a lovit un sofer de pe 305 si nimeni nu i-a facut nimic. Niste javre cu totii, niste jegosi, hoti si incompetenti.
12
0
Moarte tie dobitoc cercopitec . cine va adus din moldova huoooo, neam de kurve si hotzi
9
12
Baga-mi-as pula daca mai pun piciorul in gms pana cand scarba aia infecta nu este data afara. Rusine! Adunatura de scursuri ale societatii! Cum mai poti tine, animal prost alias patron in firma un asemenea gunoi?
20
2
Robertinio iti dau omoru pana la anul nou, nu te iert labagiule.
8
5
tiganilor, machidonilor si justitiei din aceasta tara! moarte avocatilor, juristilor si judecatorilor!! moarte in familie, acum de sarbatorile de iarna 2017, sa aveti cu totii!!!
14
10
Va desfiintez gmsurile la anul !!!!
14
0
Prezumtia de nevinovatie este treaba justitiei, intradevar. Dar siguranta si integritatea oamenilor? A cui este treaba?
14
3
Pai nu ciupeste si el ceva?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614