REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șoferul acuzat de FURT, prins cu FOCURI de ARMĂ la Constanța, a fost ARESTAT!

Șoferul acuzat de FURT, prins cu FOCURI de ARMĂ la Constanța, a fost ARESTAT!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:23 249

Bărbatul prins cu focuri de armă la Constanța a fost arestat! Cât despre ceilalți doi, care se sustrag urmăririi penale, au fost emise mandate de arestare preventivă pt 30 de zile în lipsă, iar persoana minoră a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Amintim că, la data de 14 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța au observat trei bărbați în timp ce sustrăgeau produs petrolier dintr-un tren aflat în mers, în apropierea gării CF Nazarcea. Persoanele în cauză au aruncat din tren mai multe bidoane din plastic încărcate cu produs petrolier, după care au sărit, în apropiere așteptând un autoturism cu care s-au deplasat catre localitatea Poarta Albă. Polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța au depistat autoturismul în cauză parcat pe o stradă din localitatea Poarta Albă, iar în apropierea acestuia se aflau cele patru persoane. Un minor, de 17 ani, a fost imobilizat, alți doi bărbați au fugit, iar cel de-al patrulea s-a urcat în autoturism și a încercat să se sustragă urmăririi, fiind vorba de Lucian C., zis Măgarul, din Poarta Albă. Polițiștii de la transporturi au plecat în urmărirea autoturismului, folosind armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment în plan vertical și apoi către autoturism. Unul dintre gloanțe l-a rănit ușor, în zona toracică, pe șofer, viața nefiindu-i pusă în pericol, iar ulterior a oprit autoturismul. La data de 15.01.2019, minorul și șoferul au fost reținuți pe bază de ordonanțe pentru 24 de ore și au fost introduși în arestul IPJ Constanța. Ceilalți doi bărbați care se sustrag urmăririi penale sunt căutați în continuare de oamenii legii. Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, privind sustragerea de produse petroliere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102