REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șoferul care a FUGIT de la accidentul rutier de pe Soveja, cercetat ÎN LIBERTATE!

Șoferul care a FUGIT de la accidentul rutier de pe Soveja, cercetat ÎN LIBERTATE!

Replica API 7 noiembrie 2017 | 00:48 2083

Robert George Voinea, autorul accidentului rutier de pe strada Soveja, care a fugit de la fața locului, a fost propus spre arestare, magistrații Judecătoriei Constanța decizând ca el să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut sâmbătă, 4 noiembrie, în jurul orei 12.00, când o persoană a fost accidentată de un autoturism marca BMW în timp ce se angajase în traversarea carosabilului, pe strada Soveja, în dreptul blocului 27. Șoferul nici măcar nu a încetinit și a continuat să conducă după ce a lovit pietonul. Menționăm că pietonul a traversat prin loc nepermis, starea sa de sănătate fiind una destul de gravă. Ciudat este faptul că șoferul nu a oprit, chiar dacă, din punct de vedere legal, nu era vinovat de producerea accidentului, iar imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă arată foarte clar acest lucru. Oamenii legii au declanșat cercetările și, a doua zi, l-au indentificat și depistat pe făptaș, fiind vorba despre Robert George Voinea.

”Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, la data de 4.11.2017, în jurul orelor 11.51, inculpatul, în timp ce se afla la volanul autoturismului marca BMW, a surprins şi accidentat persoana vătămată F.M, ce se angajase în traversarea străzii Soveja din municipiul Constanţa, iar, după producerea accidentului, a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organului de cercetare penală sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, timp în care victima accidentului a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, în vederea acordării primului ajutor, suferind un traumatism cranio – cerebral ce i-a pus viaţa în primejdie, suferind leziuni care necesită pentru vindecare 70-75 zile de îngrijiri medicale”, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

A fost condus la audieri și, la ieșire din clădirea Poliției Rutiere, a declarat că regretă cele întâmplate și că a fugit de frică! „M-am speriat... Regret! Îmi pare rău sincer. Nu l-am văzut, s-a repezit direct în mașină. Îmi pare rău! Vreau să iau legătura cu familia lui. Nu eram băut”, a spus el. Precizăm că este cunoscut cu antecedente penale, fiind implicat, vara aceasta, într-un scandal în zona clubului Crazy Beach. Totodată, în august 2016, a fost reținut pentru că a fost implicat într-un scandal în restaurantul Entourage, la care a luat parte și fratele lui Săceanu. Acum, Robert George Voinea se află în certuri cu soția, pe care o acuză că-i este infidelă și despre care scrie pe Facebook cu cine îl înșală, cu mențiunea că-l caută pe.... ”bulan”. În replică, femeia susține că nu mai vrea o relație cu el, pentru că nu mai suportă bătăile.

L.C.

Citește și:

Autorul accidentului de pe Soveja, care a fugit de la locul faptei, certat cu legea! Are un CV încărcat: bătaie cu cuțite și agresiuni

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cioara aia mica de bechir o sa aibe gura rupta in scurt timp. E o pizdulice.
0
0
bechir a dat foc la masina lu gabi grasu
0
0
bekir ma ars la barbut cu centura,o sa te ia garda cioara borata si p tine si p restu
1
0
Sedan cu fisa bechir era la tribunal sa vada daca aresteaza pe robert
0
0
Asta cumpara Droguri de la mine venea la mMangalia cu un BMW un baiat bun de multe ori i-am zis sa nu mai umble drgogat asta e eu nu am vina eu imi vand marfa cu acordul Domnilor politisti
0
0
Executat la locul accidentului! Fara comentarii !
3
1
Esti vedeta da te naibii. Ai aparut si la protv. Mare prost mai esti. Enantatul asta. Ce face din oameni. Cum ma sa o pui pe curva de nevasta ta dezbracata pe fb? Cum naiba sa i spargi capul. Ca la tigani.
5
0
Nu nu. Nu pe mame. Nevasta ta umbla vorba ca si o da bine la partz. De cand i s a urcat frumusetea la cap sta numai din pula in pula. Inaintea lui Alexandru au mai fost, stai tu linistit. Pana la urma cine e smecher? Tu ca ti lingi ranile pe fb sau ea ca si rupe pasarica?
4
0
pacat de femeia aia fara minte..ca a putut sa se marite cu un asa monstru de om..acum.plange ca lua bataie si o umilea...ar fi trebuit sa te gandesti inainte cu ce hal de om te mariti...se vede de la 100 km..ca nu-i om de casa...dar daca iubim baietii rai...pacat!
8
0
O regulezi pe ma ta o sugi singur nebunule !
1
3
Asta merge prin oras dupa ce a fugit de la locul faptei la un accident, judecatori corupti sa raspunda in fata legii pentru spagile luate
5
0
da-ten sloboz de zdreanta. cum traiesti asa sa si mori!
0
4
Era beat de aceea afugit sa se ia masuri ca si cum era biat
0
0
Sa moara ma ta ce nas ai. Un kg de cacat intra in nasul ala. Esti al naibii de frumos. Parca esti viu. Ti ai mai si pus poza pe fb. Norocul tau este ca esti mare ca bradul...dar prost ca gardul.
10
0
E meseriasa nevasta ta. Da niste limbi in cur si o suge adevarat.mama mama. Tu rupe ti capul si stai prin cluburi nu ti bate capul. Lasa ca o regulam noi pe nevasta ta
11
1
astai romania ce sa invete copii care vin din urma daca justitia nu da exemple ,saracul de el sa speriat si a fugit da poate are nevoie de pampers ca azi era un miros prin oras,va unfalti toti si va tatuati da la cap pauza,cati asa baieti de cartier ca bulache asta ai pupati pe alti in p...a
4
0
Alooo judecatorii !!se vede blatu din satelit !!doamneee... judecator nebun..
8
0
un lake basit
9
3
Asta ar trebui sa zaca in puscarie ,de unde stim ca nu era drogat sau beat cand a facut accident?
10
3
fara suparare, dar singura lui vina e ca a fugit de la locul acccidentului. Pietonul a traversat neregulamentar.
6
7
A FOSTVAZUTASTAZI LA BURGHERIA!A PLECAT DE ACOLO CU INCA 2 COCALARI! EL S-A PUS LA VOLAN!!! ALO POLITIA???
11
1
Bai! Ia lasati-l pe muschiulet in pace!! S-a speriat saracul...
11
3
Era pacat ca un tanar frumos , destept si muncitor care merge in fiecare Duminica la biserica sa isi distruga viitorul mergand la inchisoare nevinovat !!! Fac pariu ca si la momentul de fata plange fiind foarte speriat si plin de regrete !!!
23
4
Deci nu este pericol public baietelul? Ha ha ha. Sunteti complet idioti. Cate trebuie sa mai faca?
14
2
Ce-ai facut bobita?ai sters fb-ul???
7
1
Doamne fereste...
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218