REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferul care a provocat NENOROCIREA de la CET, dus la spital, în urletele familiei ÎNDOLIATE

Şoferul care a provocat NENOROCIREA de la CET, dus la spital, în urletele familiei ÎNDOLIATE

Replica API 2 iunie 2016 | 00:17 349

Arestat imediat după consult

Arestat imediat după consult

Spirite încinse! Cornel Robert Georgescu, şoferul vinovat de producerea teribilului accident rutier din zona CET, în urma căruia un minor a murit şi alte persoane au fost rănite, a fost dus de urgenţă la spital, în cursul zilei de miercuri, 1 iunie. Acesta acuza dureri de cap, motiv pentru care a fost preluat de o ambulanţă. Acolo, rudele celor răniţi au început să-şi strige durerea! Precizăm că acest lucru a avut loc înainte ca suspectul să fie propus spre arestare. În ciuda problemelor de sănătate, Georgescu nu a fost iertat de judecători. Aceştia l-au arestat pentru 30 de zile. Rudele persoanelor vătămate în cumplitul accident se aflau la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în momentul în care şoferul a fost adus, miercuri, 1 iunie. „Mi-ai nenorocit copiii! Mi i-ai nenorocit! Puşcăria... să te omoare, prostule! Omoară-te! Du-te la puşcărie toată viaţa ta! M-ai nenorocit, mi-ai băgat familia în pământ, criminalule! Crimalul, l-au adus pe criminal!”, striga o femeie, cel mai probabil mama copilului decedat. Între timp, colegii lui Marian Ivan, de 16 ani, au aprins lumânări la şcoală, în timp ce apropiaţii familiei încearcă să strângă bani pentru înmormântare.

Aceștia au precizat că mama sa, care mai are și alți copii, este singură și are o situație financiară precară și nu își permite să suporte costurile. Referitor la Robert Georgescu, magistrații Judecătoriei Constanța nu au fost indulgenți: au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă. Amintim că o bubuitură puternică a răsunat în oraşul de la malul mării luni noapte, în jurul orei 21.40. Un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cornel Robert Georgescu, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, iar la intersecţia cu strada Petru Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca BMW, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, de 24 şi 22 de ani. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul faptei, fără încuviinţarea organelor de poliţie, ajungând la domiciliu, de unde a chemat un echipaj de ambulanţă. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori, Marian Ivan şi Alexandru Dumitru, şi vătămarea corporală uşoară a unui alt bărbat, toţi pasageri în autoturismul Mazda, inclusiv vătămarea corporală uşoară a celui care se afla la volan, precum şi vătămarea corporală uşoară a celor doi bărbaţi aflaţi pe trotuar. La scurt timp, Marian Ivan a decedat. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile sunt de-a dreptul terifiante.

Menționăm că șoferul vinovat și-a șters pagina de Facebook.

Liliana CHIRU

Video spital:

Video rude minor:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102