REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Şoferul care a ucis doi oameni, externat din Spitalul Judeţean şi băgat în arest

Şoferul care a ucis doi oameni, externat din Spitalul Judeţean şi băgat în arest

Replica API 2 august 2016 | 23:42 227

Nenorocire pe drumul dintre Năvodari şi Sibioara

Nenorocire pe drumul dintre Năvodari şi Sibioara

Sursa foto : TV Neptun

Şoferul băut care a provocat accidentul pe drumul dintre Năvodari şi Sibioara, în urma căruia au murit două persoane, a fost externat din spital! Acesta a fost introdus de către poliţiştii constănţeni în C.R.A.P., din cadrul IPJ Constanţa, după care a ajuns la Parchetul Judecătoria Constanţa, cu ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Instanţa a încuviinţat măsura arestului preventiv.

Luni, 1 august a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat, reţinut, cercetat în stare de recidivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că în noaptea de 31.07.2016, în jurul orei 0353, a condus autoturismul marca Audi A6 pe DN 22, dinspre Tulcea spre Constanţa, având o alcoolemie de 1,45g‰ (prima probă) şi 1,25 g‰ (a doua probă) şi, ajungând în zona km 274+400, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Dacia Logan, în urma accidentului rezultând decesul a două persoane şi rănirea uşoară a celei de-a treia persoane.

Inculpatul N.V. a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior la domiciliul său, de către lucrătorii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Constanţa. În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 36 de ani şi a unui pasager (un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitatea Mihail Kogălniceanu) din al doilea autoturism, precum şi rănirea unei pasagere, o femeie în vârsta de 28 de ani, din al doilea autoturism.

Pentru salvarea victimelor, au intervenit lucrătorii de la Descarcerare, de la Detaşamentul Palas, precum şi o autospecială dedicată acestui tip de intervenţii de la Detaşamentul Midia. După producerea accidentului, şoferul vinovat a plecat de la locul faptei, însă a fost identificat şi audiat de poliţişti. Când a venit momentul să fie dus la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă, Vasile Neaagoie a acuzat stări de rău, fiind transportat la spital pentru investigaţii de specialitate.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102