REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Șoferul care i-a umilit pe polițiști rămâne în libertate

Șoferul care i-a umilit pe polițiști rămâne în libertate

Andreea VREJOIU 28 octombrie 2022 | 15:54 1294

Șoferul cu Mercedes care a umilit Poliția rămâne în libertate. După o oră și jumătate de audieri, anchetatorii au decis să-l pună sub control judiciar.

Decizia de a-l lăsa liber a fost luată pentru că procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Sectorului 4 nu consideră că acesta este un pericol public sau că fapta pe care a comis-o este atât de gravă încât bărbatul de 26 de ani să fie arestat preventiv.

Avocatul șoferului terbilist a spus că acesta trebuie să se prezinte la poliție, să nu plece din țară și să nu ia legătura cu martorii din dosar.

„Nu se face expertiză psihologică pentru că rezultatul drugtest-ului a fost 0, al testului de alcool a fost 0, motiv pentru care nu se impunea o astfel de expertiză”, a spus avocatul.

El a susținut că bărbatul avea „o discuție aprinsă prin bluetooth cu altă persoană” și din acest motiv, autorul filmării devenite virale a crezut că este sub influența drogurilor.

„Cu siguranță, pe viitor nu va mai avea o astfel de conduită nepotrivită. Nu a suferit de depresie, este un tânăr care are problemele lui. Nu trebuiau să fie manifestate așa”, a continuat el.

Avocatul susține că bărbatul s-a temut ca jandarmii să nu-l scoată pe geam și să-l încătușeze, așa că a fugit.

În ceea ce privește mesajele ironice adresate poliției pe Instagram, avocatul susține că au fost date „în glumă” unor prieteni, dar au ajuns publice din greșeală.

„De aceea s-a creat această psihoză. Dar este un tânăr care în viitor nu va mai avea o astfel de conduită”, a spus avocatul.

Miercuri seară, tânărul de 26 de ani a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească și a lovit două mașini. Polițiștii nu au reușit să-l rețină pe loc. I-au pierdut urma și au găsit doar mașina, abandonată.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, abia joi dimineața. Polițiștii aveau indicii că se afla acolo și îl așteptau. L-au încătușat și l-au dus la secția de poliție.

Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenința pe polițiști: „Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor. Și dacă ești @#$%^& și dacă ești femeie și dacă ești @#$%^, să @@$%%^ dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit. Dacă nu-ți bagă 20 de @#$%^”.

Nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu legea. A fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, dar în 2020 cazul său a fost clasat, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce jignire la adresa milițienilor? Milițienii și-au făcut singuri imaginea asta. Uitam de milițieni care omoară copii pe trecerile de pietoni și nu pățesc nimic??? Daca organele nu pățesc nimic, de ce ar păti ceva civilii??? Întâi organosii să plătească conform legilor, și apoi și restul populației. Sa fie ei un exemplu.
5
2
Rusine !!! Asa vor face si altii !!! Daca il baga la beci 30 zile , tot invata ceva din ce a facut !!!
8
1
Rahatilor care ati permis ca drogatul asta sa fie liber speram cu totii sa va pierdeti specialele.
10
1
Tziganul j***s de bucuresti era drogat pana-n albul ochilor...incredibil la ce nivel de pile si relatii au ajuns odraslele de interlopi in ziua de azi!
11
1
Nu va mai faceti sperante ca in tara asta lucruri bune se vor mai intampla in viitorul apropiat.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369