REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Șoferul cu permisul ANULAT este LIBER! S-a ales cu încă o trimitere în judecată!

Șoferul cu permisul ANULAT este LIBER! S-a ales cu încă o trimitere în judecată!

Replica API 11 aprilie 2017 | 01:57 313

Nu are voie să părăsească județul

Nu are voie să părăsească județul

Marcel Răducan, șoferul care a condus chiar dacă avea permisul anulat și asta pentru că a tot ignorat regulile de circulație, a scăpat de arest! Magistrații i-au înlocuit măsura preventivă cu cea a controlului judiciar. Totodată, a fost trimis în judecată, cu precizarea că anul acesta s-a mai ales cu un dosar penal, pentru furt calificat și tâlhărie.

Magistrații Judecătoriei Constanța, la data de 5 aprilie anul curent, i-au înlocuit măsura arestului preventiv cu controlul judiciar, decizia rămânând definitivă pe 7 aprilie, la Tribunal. Însă, chiar dacă este liber, Marcel Răducan trebuie să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei arie teritorială locuieşte, conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

De asemenea, este obligat să nu părăsească teritoriul judeţului Constanţa, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar; să nu comunice cu martorii din dosar, cu membrii de familie ai acestora; să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă; să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme. "În baza art. 215 alin. (3) C. proc. pen., atrage atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau cu măsura arestării preventive", potrivit minutei.

Menționăm și faptul că, pe 5 aprilie, a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Totodată, pe 16.12.2016, e a fost trimis în judecată pentru furt și tâlhărie calificată, alături de Fănel Gabriel Nedelcu și Ali Memet. Pe 2.02.2017, magistrații Judecătoriei Constanța au decis să înceapă judecata în dosar. Amintim că Marcel Răducan a fost depistat la volan, la data de 20 martie, pe strada Dezrobirii, chiar dacă avea permisul anulat. De menționat este și faptul că, la începutul lunii august 2016, a blocat traficul pe bulevardul Tomis, pentru a-și cumpăra țigări! Însă, tot la începutul lunii august, acesta a creat panică în Satul de Vacanță, pătrunzând cu maşina pe poduleț, unde a făcut slalom printre turiști în încercarea de a coborî scările.

Atunci a fost sancționat pentru pătrundere pe sens interzis, cu 250 lei și 2 puncte penalizare conform OUG 195/2002 R. Ulterior, după ce a comis și fapta de pe bulevardul Tomis, individul s-a ales cu permisul de conducere anulat. Precizăm că el este recidivist, "călcând pe bec" și în 2009, atunci când a fost cercetat pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002). Mai exact, a fost prins la volan chiar dacă avea permisul suspendat. I s-a întocmit dosar penal și a fost trimis în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanța pe 5.11.2009. Pe 2.07.2010 a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, decizia rămânând definitivă în 2011.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biblic e un tampon de pizda imputita un sifon ordinar cu domiciliu in mamaia isi face veacul prin 4-5 ca sa mai lege pe cineva
1
0
Cancer ii urez acestui sub om.Moarte lenta de boli grave. Jegosul asta va omoara pe strada cu masina ca are ek chef de condus. Mai bine el decat voi!
1
0
O panarama de om !!!
4
0
asta e un obosit de interlop nu are bani nici sa treaca strada se milogeste la femei de kascaval.are pile omul de a scapat de arest cu atata koada pe el multa mue satzi dau
3
0
Faceti mistouri ieftine la adresa unui om care in copilarie a fost sodomizat in mod repetat de catre prietenul mamei sale. Rusine!
5
3
De ce tot promovati toti pestii obositi din oras?
8
0
Pestele puli..are doi copii cu doua femei ...si astia mai sunt pesti ???care isi scot nevestele la treaba ???adevarati pesti au familie acasa si nu isi scot nevestele la produs...
10
0
ce fata de meltean coclit are hahahaha
8
0
marcel ii baiat ok.acuma tre sa fie si mincatori de hindel ca nu se poate altfel.mamasa este ok va spun asta nu dupa cum spuneti voi postatori de kkt.este o femee i virsta si merita tot respectul.ii mama adevarata.asa ca mai faceti cite o felatie voi asta vb de bine.
1
10
Iertatil este amarat are femei la produs.
7
1
ce-l tot faceti popular pe poponaru asta bisnitar ???? O baga pe ma-sa la produs prin spania si se fute in cur dar oricum stie lumea deja nu tre sa va zic eu
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218