REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Șoferul de 21 de ani care a accidentat un pieton pe strada Atelierelor era DROGAT!

Șoferul de 21 de ani care a accidentat un pieton pe strada Atelierelor era DROGAT!

Replica API 18 noiembrie 2019 | 10:17 603

Un pieton a fost lovit de o mașină duminică, 17 noiembrie, pe strada Atelierelor, după ce a traversat prin loc nepermis. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, dar și poliția. Oamenii legii au constatat că șoferul era drogat.

Astăzi, în jurul orei 11:40, un bărbat de 21 de ani a condus un autoturism, în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive – rezultat pozitiv THC-5, pe strada Bucureşti din municipiul Constanţa, dinspre strada Atelierelor către b-dul 1 decembrie 1918 şi, ajungând la intersecţia cu strada Garofiţei, a surprins şi accidentat uşor un bărbat de 24 de ani, care se afla în traversarea străzii prin loc nepermis, din stânga conducătorului auto.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pare ca inca nu am trecut de perioada 89 nici dupa 30 de ani.. am ajuns un popor de analfabeti, care ne spunem parerea fara sa ne informam si doar jignim... auzim toate prostiile de la altii mai prosti decat noi si o luam de buna. Bravo cetateni ai ultimului judet al Europei
0
0
In nicio tara nu poti sa consumi THC decat daca vrei sa te sinucizi. In Olanda poti sa consumi canabis ce contine THC si este perfect LEGAL! Verificati! Vad ca ai aversiune la limbaj decent si exprimare rationala si vorbesti de abuzuri violuri si psihopatie. De regula cine zice ala e! Ai suferit mult prin sistemul militar obligatoriu de sorginte comunista ca si 01:45 sau esti doar un militian? Tu chiar ai nevoie de canabis in scop terapeutic!
0
1
Sa ma cac pe fata ta , poponar nenorocit ! Du-te in pula meqa in Olanda si suge pula ... legal ! Nu ati muncit o ora in viata , nu faceti armata ... dar va dati voi parerea si vreti legiferarea drogurilor , pishatilor !
3
7
Cred ca iti trebuie un fum...
5
3
Bai psihopat violat, in Olanda nu e legal sa consumi THC, este crescuta toleranta autoritatilor fata de consum. Sa ma cac pe mama ta aia abuzata cu termenii tai dr doctor docent in abuzat in copilarie. Daca esti asa destept psihopat injosit ce esti, fa bani din violurile aplicate de tatal tau si ia.ti o casa in Olanda si aia e.
5
9
NU MAI BLOCATI COMENTARIUL LA HARSOVAAAAAAAA CORUPTILOR
8
0
Moarte drogatilor
8
3
A cui era ?
4
0
Conform mentalitatii comuniste dupa care a fost facut codul rutier si care persista si in prezsent , indiferent daca pietonul este cretin sau nu tu esti de vina ca nu ai ferit lighioana. THC -ul dureaza pana la 3 luni in orgnmaism chiar daca efectele - fumurile - dispar dupa cateva ore in functie de organism. Tot conform aceleiasi mentalitati comuniste retrograde militienesc abuzive, cat timp ai in corp urme detectabile de thc chiar dc au fost consumate legal in Olanda, nu ai voie sa conduci sau ai dosar penal! Succes sa demonstrezi hodorogilor comunisti contrariul! Doar cu bomba nucleara!
13
7
Poate a fumat aseara baiatu. Prezenta thc in sange sau saliva nu inseamna automat ca esti drogat. Efectul marijuana dureaza 2 ore. Thc-ul ramane in saliva cateva zile. Daca ma duc azi in amsterdam si fumez, maine conduc in romania si imi face dosar penal ca am condus drogat?
16
12
Vreau sa stiu si eu, cand pietonii sunt accidentati, din cauza lor , sunt amendati?
17
0
si pietonul care traversa prin loc nepermis fara sa se asigure cum era?
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218