REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șoferul 'fugar' de la accidentul cu 4 mașini a fost depistat: un norvegian care conducea băut!

Șoferul 'fugar' de la accidentul cu 4 mașini a fost depistat: un norvegian care conducea băut!

Replica API 11 februarie 2019 | 00:20 489

Urmare a verificărilor oamenilor legii, șoferul băut care a fugit de la locul accidentului a fost identificat. Este vorba despre un norvegian de 34 de ani, pe numele căruia a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și părăsirea locului accidentului, întrucât în urma impactului, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Reamintim că în jurul orei 13:00 a avut loc un accident pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța, apropierea intersecției cu strada București, fiind implicate patru autoturisme, accidentul soldându-se cu o victimă, o șoferiță de 62 de ani care a fost rănită.

Ce spun oamenii legii:

În data de 09.02.2019, ora 12:55, o femeie in varsta de 62 de ani a condus un autoturism pe strada Bucureşti, dinspre strada Theodor Burada către strada Atelierelor şi ajugând la intersectie cu bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa dinspre bulevardul I.G. Duca către bulevardul I.C. Bratianu, înmatriculat în Norvegia şi condus de un barbat in varsta de 34 de ani care se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rezultat 0,51 mg/l alcool pur in aerul expirat.

În urma impactului, autoturismul înmatriculat în Norvegia a fost proiectat în alte 2 autoturisme parcate.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei de sex feminin.

Update: Conducătorului auto norvegian i s-a reținut doar săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Părăsirea nu i s-a reținut întrucât acesta se afla la locul accidentului, doar că, neoficial, s-a speriat și nu a știut regulile din România. Imediat după ce a ieșit din mașină a sunat-o pe prietena lui și a întrebat-o ce să facă, spunându-i că e la 10 metri de locul accidentului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nou, Constanta nu este doar raiul neispravitilor proveniti din toata tara si alimaniti la malul marii, dar si al strainilor ?
0
0
care semafor , boule ? acolo este giratoriu , dar la mintea ta ....
3
1
Era norvegian sau berbec de-al nostru cu masina inscrisa in Norvegia si venit pe plaiurile natale sa se sparga in figuri?! In tara scandinava la fapta asta era si incatusat.
4
2
Turist sexual, masaj erotic
3
1
De vina e mosul cu matizu, nu a.oprit la semafor.
2
2
Femeia de 62 de ani era deja inscrisa in interiorul sensului giratoriu , deci ea avea prioritate cand vikingul beat si poate drogat ?!? ... a tamponat-o in partea lateral stanga ! Legislatia prevede expres ca prioritate are cel care circula in interiorul sensului giratoriu fata de cel care urmeaza sa intre apoi ! Dar la fotbal si circulatie se pricep toate Duduile unse proaspat Purtatoare de cuvant ale I.P.J.-ului ! Multi "soferi" necunoscatori ai legislatiei sustin gresit ca la giratoriu tb sa "dai prioritate de ... stanga" ! Gresit ! Cititi Reg. pt. aplic. O.U.G.195-2002 Republicat !
6
7
Soferita avea prioritate pt ca - are varsta peste 60 ani, - conducea un auto Opel, - femeia era la menopauza, - conducatoarea auto se deplasa dinspre Cimitir. Deci avea prioritate de gradul zero!
15
2
aceasta dezinfirmare cu parasirea locului accidentului s.a facut din cauza ofiteresei de la presa din cadrul ipj constanta care da ponturi la presa fara sa astepte rezultatele finale ale anchetei. ha ha ha . ti.ai furato
14
1
Ce dracu mai cauta si norvegianul asta pe aici? Vantura lume...Nu eram noi satui de atatia betivi la volan? La puscarie cu el, alta data sa respecte legile mai ales ca era strain intr-o tara! Nesimtit!
3
8
Ala nu e un prostan cu opel cu numere de Bulgaria???
2
4
Care oamenii legii?
5
3
Nu aveam noi atatia si atatia betivi romani in trafic acum avem si norvegieni betivi apropo stiti care e pedepsa in norvegia pentru o fapta similara minim 5 anisori
7
5
Nu te arunca ca boul sa comentezi fara sa rumegi situatia inainte!!! Chiar daca handicapatul ala era baut vina producerii accidentului nu-i apartine, idiotule!
10
7
Mai invatati regulile inainte sa comentati. Femeia avea prioritate, fiind intrata in sensul giratoriu si venind din stinga vikingului alcoolizat..
10
8
ptr primii trei beleuzi - bai boilor voi stiti ce pateati daca erati prinis la volan matoi si o maisi ardeati la metri de locul accidentului? parnaia va manca boilor chit ca erati proaspat veniti din spania italia sau uk dupa 10 ani si aveati masina inamtriculata acolo dar ati uitat intre timp regulile din Romania! Ambii is vinovati dar daca vikingu ulii ea treaz putea sa evite femeia care n-a dat priroritate
7
8
esti timpit!ce are tradarea de tara cu neacordarea de prioritate?cretinule!daca babatia nu a dat prioritate si a intrat ca proasta ce plm vrei sa faca ala ?chiar daca trasese o bere sau o tarie,nu era matol ,manga,maimuta,lemn ,ce plm vrei tu!correct,sa-l futa ptr alcool ,cu toate ca la ei merge una mica,da' nu mai latra ca prostu' cu tradare si d'astea!tradare fac aia de la govern....plm!
15
7
Repede sa dam vina pe roman, rasa infecta, ala e beat face accident dar de vina e romanul, suntem un neam fara patrioti, fara nimic. Mai prostilor dc se intampla afara era vina noastra clar ca era un roman beat in norvegia, asa spunea presa
8
18
Se spune ca femeia nu a acordat prioritate , esti batut in cap ?
9
3
Babataia sa fie mai atenta... A dracu dobitoaca..
11
5
DE CE NU SPUNETI CA FEMEIA NU A ACORDAT PRIORITATE
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218