REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şoferul INCONŞTIENT care a refuzat să se dea din faţa ambulanţei în misiune, LĂSAT FĂRĂ PERMIS!

Şoferul INCONŞTIENT care a refuzat să se dea din faţa ambulanţei în misiune, LĂSAT FĂRĂ PERMIS!

Replica API 25 august 2018 | 00:35 515

Un şofer inconştient a pus în pericol viaţa unei persoane care avea nevoie de intervenţia de urgenţă a medicilor! Individul a refuzat să acorde prioritate unei ambulanţe SAJ. A continuat să circule în faţa ambulanţei, deşi i se semnaliza insistent să se mute pe banda 1. Întâmplarea a fost postată pe o reţea de socializare de un cadru medical din ambulanţă. De precizat că echipajul SAJ era în misiune, semnalizând acustic şi vizual acest lucru.

Ulterior, şoferul a fost identificat de Poliţia Rutieră şi sancţionat ca atare pentru această încălcare a legii: 580 de lei amenda şi permis ridicat pentru o lună.

R.C.

Video: Facebook/ Parchez ca un Bou

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce comentarii....... se cred toti nostradamus. Faza a inceput cu mult inainte zona dorally, ma uitam si nu se dadea deloc. Sufera de banda 2, acum sa sufere de troleu.
5
1
Ok, tipul cu Golf-ul putea sa se dea din drum, dar omul facea stanga si daca se dadea din fata ambulantei, ghiciti cati melteni ca mine si ca multi dintre noi treceam pe banda de langa axul drumului si bietul om cu Golf nu mai putea face stanga si bloca banda pe care era. Nu mai dati cu pietre in el! Se vede clar ca cel din ambulanta a urmarit sa stea in fundul lui! Cu toate ca el s-a pus pe banda de stanga si apropo, ambulanta mergea inainte! Ce cauta in curul lui! Haideti sa fim putin corecti! Soferul de ambulanta se vede ca este un COCALAR care daca era jandarm ne batea cand avea ocaz
4
3
daca vreti sa il injurati pe idiot il gasiti liviu czc pe facebook si a blurat numerele masiinii in poze ,cimpanzeu esuat daca te prins in trafic te bat de te caci pe tine
5
5
ati urmarit pe naiba sa va ia...... aia e filmare dupa un aminut timp cat ala nu a vrut sa se dea la o parte... ce au apucat sa filmeze dupa aia este dovada ca acel sofer de golf chiar e un idiot
3
1
Exces de zel maxim. Putea sa treaca lejer pe urmatoarea banda din dreapta. Halal medic
5
2
Suta de milioane de lei vechi pe luna unui inconstient care in loc sa se concentreze sa aduca ambulanta in siguranta la UPU, se ia la tranta in trafic cu diversi cetateni, isi face ambitia cu ei si uita complet de misiunea lui. Politia e vinovata ca nu i-a suspendat soferului de ambulanta permisul.
6
8
Am urmarit cu atentie filmarea. Ambulantierul daca isi urma banda, trecea pe langa golf care s-a incadrat pe partea stanga. Dar a facut stanga in spatele lui, in timp ce banda pe care rula el era libera. De ce? Ca sa posteze pe facebook. Sincer, permis suspendat la amandoi !!!
7
0
ba frate aici au postata numai soferi makedoani care intra in giratoriu si se opresc ca nu stiu ce sa faca .e scris la lege ,vbine ambulanta politia pompierii te dai la o parte punct ce atit putea sa depaseasca prin dreapta .unde ati invatat voi asta ?
9
4
legea e lege dar daca mergea inainte soferul de pe ambulanta putea sa depaseasca pe dreapta dar daca facea stanga ??? legea e lege .....
6
2
Aia care nu dau prioritate ambulantelor le place idea ca ar putea fi accidentati si altii fix ca ei sa le blocheze sansa la viata? Sau poate chiar asa cred ei ca se invoca propria moarte in chinuri pe care si-o doresc,sa apuce sa vada medicul cum coboara din salvarea retinuta in trafic si in secunda urmatoare sa dea coltul.Nepasarea fata de altii se compenseaza cumva,cand nici nu te astepti in viata asta,fraierilor! Da,se compenseaza prin necazul vostru,picat brusc si nu vei avea cui te plange,pentru ca ai fost un ticalos pe care-l evita lumea.
4
3
deci esti sofer pe ambulanta. ai o urgenta. ai o masina in fata care din diverse motive -prostie, neatentie, nestiinta- nu se da. ce faci ? A. filmezi si pierzi timp B. depasesti pe dreapta chiar daca ai dreptate si salvezi un om. in niciun caz nu iau apararea golfului, permis suspendat clar. dar daca tot ai urgenta la eforie in perioada asta cand e bara la bara, de exemplu, astepti sa iti elibereze 2000 de masini banda 2 ?
6
1
Legea e lege, corect. Dar golful semnalizeaza stanga de 500m. Strada era goala pe dreapta. A preferat sa stea in curul aluia si sa filmeze pentru facebook in loc sa depaseasca pe dreapta ? A pus viata pacientului in pericol doar ca sa faca 5 like-uri ? Am vazut ambulante sarind borduri, mergand prin boscheti pe la lazu, mergand pe trotuare doar ca sa ajunga la pacient. Iar asta nu poate ocoli pe dreapta.
7
2
Sa-i fut in gura pe toti soferi care nu inteleg ca viata unui om este mai importanta . Aproape vad zilnic cacati aflati la volan care incurca traficu rutier . CACATILOR , CAND AUZITI SIRENA INDIFERENT DACA ESTE AMBULANTA , POMPIERI SAU POLITIE , MISCATIVA CURU CAT MAI APROAPE DE BORDURA SAU STATIONATI .
12
4
Incredibil numarul ruptilor in cur care il acuza pe soferul ambulantei. Bai parlitilor, legea e lege, e negru pe alb si fara nimic incert, precum tatii vostri.
9
6
Art 37. Cod rutier. Conducatorii de vehicule sunt obligati sa reduca viteza, sa circule cat mai aproape de marginea drumului in sensul de deplasare si sa acorde prioritate la trecerea autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara care au in functiune mijloacele speciale de avertizare luminoasa de culoare albastra si sonore.
9
4
sofer prostan ! si asistenta filmeaza ??? angajati-o la antena 3 ! daca avea urgenta ocolea pe stanga ,,,pe dreapta si pleca la datorie ! asta insa nu scuza nici vw care parca se lipise de sosea !
13
8
Hai bravo !
3
4
bagameas pulan morti tai de sarac cu mizeria ta de masina,poate ai norocu sa ne vedem prin trafic sa iti umplu gura cu sicuri
8
7
In America ptr. asa ceva un asa hoit de om era impuscat pe loc ..
8
8
retardule..ai auzit de devansare? sau pe ulita ta ai vazut mai mult de 1 banda? sunt planete cu bulevarde cu 5 benzi pe sens....se intampla masina de pe banda 2 sa mearga mai repede decat aia de pe 5. e ilegal nu? ramai in copac
10
3
sa va bag pula pe gat la astia care comentati ca ambulanta trebuia sa se bage pe dreapta,davan pula mea de agarici,depasirea nu se face pe dreapta ci prin stanga in mortiivostri de soferii pulii belite.ala cu golfu daca se dadea la o parte dura 1 secunda si se incadra inapoi. sugeti pula
13
11
Cocalarii astia merita sa stea pe bara minim 5 anii pentru asemenea fapte
18
3
In inima pe ambulantier.
7
13
Avand in vedere ca locuiesc in cartierul cu pricina, as dori sa adaug ca banda 3 este strict pentru cei ce vor sa vireze stanga, pe cand ambulanta, dorind sa mearga inainte, o putea face lejer de pe banda 2, consider ca ambulantierul este vinovat pentru exces de zel.
19
11
a scris o doamna ca in masina celui cu ww era fiul dansei care sangera pe gura si de aceea era asa dezorientat soferul. acum sincer si cel cu ambulanta trebuia sa mearga inainte pe banda 2 nu sa se bage dupa asta pe banda 3...daca avea urgenta si erau ingrijorati pt pacient numai aveau timp de filmat.
22
7
Din ce am auzit ambulanta nu avea nici o misiune si cand i-a taiat golfu' calea abia atunci a bagat avertizarea de urgenta cum fac si politisitii care se grabesc acasa , sa ii des omului permisul inapoi si daune compensatorii, cat tupeu au jegosii astia de la stat, si iti dai seama si prin faptul ca ii era lene soferului de pe ambulanta sa traga dreapta si sa mearga inainte
10
21
Exces de zel din partea ambulantierului. Daca golful nu se dadea deloc din fata, prostul statea si il claxona in timp ce banda din dreapta era goala ? Mai si bravam pe internet....
23
27
cacatul de pe ambulanta ar trebui sa fie concediat. din dorinta-i idioata de a fi celebru pe cacatul lui de facebook, a pus in pericol viata pacientului incapatandu-se sa stea in spatele celui cu VW, desi putea depasi fara probleme prin dreapta.
21
33
Soferul de pe ambulanta sufera de oarece idiotenie. In goana lui dupa celebritate a uitat ca trebuie sa isi continuie drumul spre inainte si a ramas ca in filmele cu prosti in spate la bizon. Din pct meu de vedere ambii soferi ar trebuii trasi la raspundere. Sa dea inregistrarea si cu directia de mers de dupa incident.
25
33
S.au gasit 2 prosti si cu asistenta 3. Tara de cacat
16
30
Nu exista scuza in asemenea cazuri, te dai din drum si gata. Astuia ii trebuie anulat permisul. Si prin dreapta nu se depaseste, pentru cei ce au comentat. Bunul simt ma obliga sa merg pe banda 1. Banda 2 se foloseste pentru depasire. Educati-va participanti la trafic!
41
8
hai sa nu o fortam...ala se duce la stanga pe banda 3...banda 2 goala...1 nu se vede... banda 3 oricum era doar de stanga si ambulanta mergea inainte...dar ambitie de 2 lei
31
15
BUNA INTREBARE CRED CA ERA UN SOFER ANGAJAT PE EUROI DE PAPU SI MAR DRAG
9
9
dupa cum am putut observa, soferul ambulantei putea depasi prin dreapta lejer....cred ca ambitia soferului de pe ambulanta a fost mai mare.... prin alte tari ambulanta face slalom printre masini evitant sa opreasca ca sa ajunga cat mai rapid la interventie, aici se poate observa o cu toata alta situatie.
19
21
Cam putin o luna si cam mica amenda
37
6
de ce ambulanta nu a luat o.prin dreapta???
15
31
Boului cu golful ii urez doar atat: cand te-o lua durerea cea mai mare si chemi ambulanta sa stai si tu blocat in trafic de alt prost ca tine vreo cateva ore bune. Dobitocule!
34
7
Sper sa fie ma-ta cu tac-tu in ambulanta aia fmm de jeg cu golfu tau
36
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218