REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de dosar penal

Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de dosar penal

Replica API 4 august 2018 | 02:28 408

Şoferul maşinii cu numărul "M...E PSD" scapă de dosar penal. "Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunţat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

"În conformitate cu ultimele precizări primite pe canalele de cooperare polițienească internațională, Poliția Română va preda autorităților suedeze numerele de înmatriculare personalizate, cu conținut obscen, ridicate la data de 31 iulie 2018, întrucât acestea au fost retrase de către emitent. Cu respectivul autoturism se poate circula numai cu utilizarea numerelor de înmatriculare permanente.

Referitor la modul eronat în care Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a realizat argumentarea juridică privind aplicabilitatea, în acest caz, a Convenției de la Viena, din anul 1968, inspectorul general al Poliției Române a dispus deja declanșarea unor verificări, la finalul cărora vor fi luate măsurile legale care se impun și vor fi aduse, de îndată, la cunoștința opiniei publice.

În ceea ce privește dosarul penal instrumentat în prezent, în cursul zilei de astăzi, Brigada de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București va propune unității de parchet competente soluția de clasare a cauzei", a anunţat Centrul de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române.

Luni, Brigada Rutieră a anunţat că lui Răzvan Ştefănescu i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România", faptă prevăzută de art. 334, alin. (4) din Codul penal, scrie Agerpres.

Citește mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma amuza si ma bucura cand vad atata lume contra PSD insa la urmatoarele alegeri iar se inroseste tara ei fiind votanti majoritari, oare ce plm se intampla ?
0
2
tuturor votantilor care ''gandesc''cand voteaza partidul slugilor lui dragnea.In fond si la urma urmei dragnea le da mu.ie si lor,progresiv,deja le place,s-au invatat.
8
4
europeanule altceva decat muie, cacat, mai stii sau vocabularul tau este limitat ? Sa iau in pula toate curvele din neamul tau si sa le dau muie tuturor basinosilor din neamul tau de idiot.
6
8
pentru hotii si prostii din pesede nici nu se putea mai bine ! A ajuns stirea si la Washington Post ! Stie tot mapamondul ca pesedistii sunt muiti la greu. Si in tara si peste hotare !!! Deci mai luati-o o data-n gura si de la mine ! Da cu cacat !!!
10
4
Sa ii trimita la mama dracului pe acei politisti care au luat placutele si dreptu soferului de a mai conduce . Niste slugi ordinare care sunt in politie pe pile . Daca erau coiosi , adica bazati pe iei nu se subordonau orbeste unor sefi care la randul lor sunt pielea puli in politie . Au demonstrat cat de prosti si cat de incapabili sunt nestiind legile . Am ajuns ca in institutiile statului sa avem incompetenti numiti politic . MUIE PSD SI TUTUROR SLUGARNICILOR .
8
5
ma - ta a supt pula la toti psd-istii sa te creasca pe tine , iar tu mananci cacat . De unde crezi ca avea bani ? tatii tai au fugit din Romania !
4
8
cel mai tare'' nr.''care e cu dedicatie.Bravo d-le!M.UIE PSD SI CELOR CARE-I VOTEAZA!!
12
8
il atept la constata sa-i rup capu si sa sa i belesc masina!!
9
13
Asteptati sa vedeti ce numere ii trag penelistii astuia cu muia psd.
3
7
pentru ca politia si-a dat seama ca saracul e o victima a celor care l-au manipulat
12
5
Scapa? Dar ce mai redactorule era talhar .Militia nu a avut nici macar o secunda baza legala .Si mai grav de atat a limitat drepturile unui Cetatean European la libera miscare.Eu as fi primul care i-as plati un avocat la CEDO
12
6
mu1e, mu13 psd . e bine ba ofticatilor? ca voi u v ati gandit . asa e, unii s mai isteti si v au dat muuulta m.....e. asta n a facut nimic doar toanta de la minister a dat ordin sa l salte. de parca nu se stie ce e aia si cine o ia in tara asta!
11
4
S-au implinit doi ani de cand am sesizat politia referitor la o talharie prin metoda accidentul! Credeti ca am vreo stire?Nuuu! Politia face dosare penale politice!
14
3
Vrem sa cada capatani!De creta.Si dosare penale!Pentru militienii care au incalcat drepturile acelui om!
24
8
Si soferul liber si ideea raspandita la maxim, good job militia, good job!
22
1
Impropriu spus ''scapa'', ca sa scapi presupune sa fii incalcat ceva, ceea ce nu a fost cazul. Toate aceste intimidari au avut un scop, ma indoiesc ca si-a atins tinta, din contra s-au umplut de rusine-RUSINE POLITIA ROMANA, CUM PUTETI SA VA SUPUNETI UNOR ANALFABETI- GANDESC CA UNII DINTRE DVS AVETI STUDII PE BUNE NU CUMPARATE.
23
7
Parca noi nu ne-am dat seama ca Politia Romana a actionat politic...slugi de infractori MULTA MULTA MUIE PSD!
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218