REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şoferul năvodărean care a provocat carnagiul de la Mihai Viteazu va fi externat

Şoferul năvodărean care a provocat carnagiul de la Mihai Viteazu va fi externat

Replica API 24 august 2012 | 00:00 107

În timp ce băiatul poliţistului decedat e în comă,

În timp ce băiatul poliţistului decedat e în comă,

Şoferul năvodărean care a produs, în data de 18 august, carnagiul de pe pe DN 22C, în zona localităţii constănţene Mihai Viteazu, în urma căruia 3 persoane au decedat, printre care şi un copil de 12 ani, va fi externat din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în maxim două - trei zile. În momentul de faţă, Iulian Gegiu se află înternat pe Secţia de Chirurgie, starea lui de sănătate fiind favorabilă.

"Nu a fost supus unei intervenţii chirurgicale, întrucât nu a necesitat. Este ţinut sub observaţie medicală în continuare pentru că a suferit mai multe fracturi costale. În câteva zile va fi externat", au declarat, pentru "Replica", cadrele medicale din cadrul Spitalului Judeţean. Însă, la polul opus se află minorul Eremia, în vârstă de 12 ani, care este în comă, în stare foarte gravă. Reamintim că duminică, 18 august, un teribil accident rutier s-a produs pe DN 22C, în momentul în care Iulian Gegiu, aflat la volanul unui Espero, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, izbind în plin o Dacia 1300, cu numere de Argeş, care circula regulamentar. Doi pasageri din Dacie au murit pe loc. Unul dintre ei era poliţist la Chitila, judeţul Ilfov. În autoturismul condus regulamentar de poliţistul Ion Eremia, în vârstă de 46 de ani, se mai aflau trei adulţi şi trei copii. În urma impactului, pe lângă poliţist a murit şi cumnata acestuia, aflată pe bancheta din spate. Alte opt persoane au fost rănite şi transportate de ambulanţe la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Însă, a doua zi, cea de-a treia persoană avea să înceteze din viaţă, fiind vorba de o minoră de 12 ani, aflată în Dacie. Cât despre concluziile teribilului accident, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier spun că ancheta este abia la început, un expert acreditat ocupându-se de acest lucru, perioadă care s-ar putea ridica şi la două luni. Însă, mai multe ipoteze există, cu privire la Iulian Gegiu, care, fie că a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, neatenţiei sau ar fi adormit la volan. Varianta care implică consumul de băuturi alcoolice pică, întrucât şoferului i s-au făcut analize în acest sens, fiind găsit "curat". Ancheta va continua cu audierea supravieţuitorilor adulţi, imediat ce starea lor de sănătate va fi stabilă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367