REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Şoferul unei maşini cu numere de BULGARIA a făcut RALIURI în Constanţa: “Mergea ca într-un joc video!”

Şoferul unei maşini cu numere de BULGARIA a făcut RALIURI în Constanţa: “Mergea ca într-un joc video!”

Replica API 7 martie 2017 | 00:00 330

PUTEA OMORÎ PE ORICINE!

PUTEA OMORÎ PE ORICINE!

Imagini desprinse din filmele de acțiune pe străzile Constanței! Însă, din păcate, totul se putea sfârși cu reale tragedii! "Cred că avea peste 150km/h… A lovit niște mașini parcate lângă trecerea din Tomis 3 și s-a oprit tocmai după bulevardul Tomis. Mergea ca într-un joc video. Putea omorî pe oricine…", spun oamenii care s-au aflat la fața locului și au văzut moartea cu ochii. Șoferul vinovat se afla la volanul unui Volkswagen cu numere de Bulgaria.

Urbea de la malul mării dă semne că se transformă, încet dar sigur, într-o gazdă a teribiliștilor. Șoferi băuți, sub influența stupefiantelor fără permis sau cu alte nereguli, toate acestea nu mai sunt noutăți. Însă, când așa – zișii șoferi aleg să apese pedala de accelerație, lucrurile se pot sfârși cu o tragedie. Și, din păcate, nu sunt povești, sunt fapte reale. Iar zona Tomis 3 a fost "brăzdată" de două astfel de evenimente, în dimineața de duminică, apoi și seara. Astfel, în noaptea de 4 spre 5 martie anul curent, un individ care se afla la volanul unui Volkswagen cu numere de Bulgaria a semănat panică pe străzile din Constanța!

"Era să ne omoare, rula cu peste 150 de km/h. Era parcă desprins dintr-un joc…", a relatat un constănțean care a fost martor la nefericitul eveniment. Se pare că teribilistul, în jurul orei 4.00, rula pe strada Soveja, dinspre Delfinariu către Tomis 3, cu viteză foarte mare. Nu a respectat culoarea roșie a semaforului de la City Park Mall, după care a lovit 3 mașini parcate. "Putea să ne omoare azi-noapte (sâmbătă spre duminică).

Când ne-am urcat in taxi la Princess (pe strada Soveja, zona Palatul Copiilor) a trecut pe lângă noi. Cred că avea peste 150km/h, a ocolit sensul de la City prin stânga, a trecut pe roșu la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu aceeași viteză, a lovit niște mașini parcate lângă trecerea din Tomis 3 și s-a oprit tocmai după bulevardul Tomis. Mergea ca într-un joc video. Putea omorî pe oricine…" a relatat, pentru "Replica", constănțeanul.

Și, din păcate, în seara de duminică, 5 martie, un alt șofer o făcea "lată". Acesta a forțat semaforul, în Tomis 3, pe bulevardul Tomis la intersecție cu Soveja, a forțat semaforul și a lovit alte autovehicule parcate. "Istoria" s-a repetat și luni, 6 martie, când un vehicul a lovit mai multe mașini parcate, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, iar în astfel de cazuri, păgubiții au la dispoziție un interval de 24 de ore pentru a se prezenta la Poliție.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt multe cazane si cu nr de ro! Totul consta cum iti intretii masina! Si as trece masina pe ro, daca astia ar baga si ei taxe raportate la salariile noastre! Si din cauza unora care au placere de a conduce cazane, suntem toti bagati in aceeasi oala! Eu imi fac ITP la "cazan" la noi la RAR, si trece cu brio si cu felicitari, deoarece imi intretin "cazanul" asa ca ganditi inainte sa aratati cu degetul!
0
0
E foarte simplu dragilor. Rezolvarea problemei este cum a spus in cetatean istet mai jos, vignete zlnice pentru masini din afara tarii, sau, si mai efficient, la control, suspendarea actelor pana se pot verifica la sursa, adica in Bulgaria, ca sigur se misca al dreaq de repede treaba.
0
0
daca tot copiem america ,sa aiba dreptul cei cu toti neuronii sa poarte o arma,spre exemplu un aruncator de 40,cum esti asuprit de un handibel,l-ai si felicitat,atunci sunt sigur ca nici un betiv,drogat sau nebun nu va mai circula de doua ori
0
0
politia DOARME SI DAU PE AFARA DE INCOMPETENTI CE SUNT de aceea vedem ce vedem pe strazile din CONSTANTA
2
0
DE CE NU ANGAJAM POLITZAI? SA PRIVATIZAM FIRMA CARE DE AMENZI ! SUPER !
1
1
AVETI GRIJA MARE IN TRAFIC ATUNCI CAND VEDETI TIGANI CU CAZANE CU NUMERE DE BULGARIA SUNT BETI SAU DROGATI SI NU AU PERMISE DE CONDUCERE
9
0
Ce trb are numerele bulgaresti cu soferu kre este beat mort si prost la kp si vrea sa parasmeker pt cea ce face si sio face cu mana lui. Dak masina avea numere de romania si era acelasi sofer si masina mai noua nu tot acelasi lucru era??? In primul rand la sofer i faceam dosar penal pe loc permis anulat definitiv fara drept de a mai da examen.
7
6
Dupa ce ca masinile inmatriculate in Bulgaria sunt niste jafuri si soferii parca sunt selectionat niste descreerati cu fete de cocalari drogati
17
1
Cu in sistem video inteligent, de monitorizare a traficului, s-ar rezolva o parte din probleme.In plus, cu o vigneta turistica de o zi sau o saptamana de cativa euro, s-ar limita nr masinilor care circula cu alte nr. diferite de RO.Cu amenzi f mari si pedepse mari cu executare pt fapte grave si recidive s-ar mai diminua nr teribilistilor.In plus , daca ar fi scosi la munca, sosele,autostrazi,cai ferate etc si nu ar mai sta pe net si trage de fiare in puscarie, s-ar mai gandi de doua ori inainte sa comita diverse infractiuni.
10
0
Adevarat avea si masina de raliuri.prea multe filme cu masini pt el
1
0
Marine, nu mai face pe fecioara neprihanita, ca nu tine. Da, inmatricularea in Bulgaria e o mare problema. In primul rand, din cauza starii tehnice deplorabile a celor mai multe cazane texane, cu ITP-ul facut in Bulgaria. In al doilea rand, din cauza mentalitatii de smecher a celor ce isi inmatriculeaza masinile in Bulgaria. Ei se cred mai smecheri si nu vor sa plateasca taxe in Ro. Nimeni nu vrea sa plateasca taxe, dar daca asta e regula, asta este! Ei bine, mentalitatea asta se vede si in conduita soferilor respectivi, care se cred la fel de smecheri si in trafic.
15
1
Aceeasi masina cu numere romanesti ar fi fost neaparat mai buna si soferul mai sanatos la cap. Numerele alea sunt o imensa problema. Chiar si bulgarii at trebui sa-si puna numere din alte tari. Uite,rablele inmatriculate in Romania sunt de mii de ori mai bune,dar daca le pui placuta cu bulgaresti,explodeaza sigur.
5
17
BI NE zici ANDREII si eu sunt tot de parerea ta dar dusi si la AUTOSTRZI LA munca nu la frecat pula in penitenciare. VAD CA AU APARUT POLITIA Cta si in HARSOVA CU RAZELE. FOOOARTE BINE .
11
0
Pedepse cat mai mari. Un an taiat stuf in balta sau spart piatra la cariera. Poate asa paga la sfecla taranu
19
0
cazanele bulgaresti ....bulgarii cu banii si fraierii de romani cu belelele
20
1
Cat mai multe razii sa scapam de retarzi si cat mai multe controale pe aceste cotete de bulgaria
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614