REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şoferul unei maşini tamponate şi-a recuperat banii de reparaţii prin ameninţarea cu un pistol

Şoferul unei maşini tamponate şi-a recuperat banii de reparaţii prin ameninţarea cu un pistol

Replica API 18 ianuarie 2022 | 00:00 880

Un orădean în vârstă de 31 ani a fost arestat preventiv pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi şantaj după ce, implicat într-o tamponare fără victime, l-a ameninţat cu un pistol pe şoferul maşinii care l-a lovit, obligându-l să-i plătească reparaţiile.

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, bărbatul a fost identificat cu operativitate de poliţiştii orădeni în urma unei postări făcute pe Facebook de un martor ocular, ulterior fiind reţinut şi arestat de magistraţi, scrie Agerpres.

Evenimentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 11,40, în Oradea, la intersecţia străzii Seleuşului cu strada Cardinal Iuliu Hossu şi a fost unul fără victime.

"După ce a fost implicat într-un eveniment rutier în urma căruia nu au rezultat victime, prin ameninţarea cu un pistol de tip airsoft, bărbatul de 31 de ani l-ar fi constrâns pe un tânăr de 20 de ani, din Oradea, conducătorul celuilalt vehicul implicat în evenimentul rutier, să îi remită suma de 950 de lei pentru daunele produse, bani care, de altfel, i-au fost remişi la scurt timp, provocând prin aceste acţiuni o stare de temere şi indignare şi tulburând astfel ordinea şi liniştea publică", se arată în comunicat.

Poliţiştii orădeni s-au sesizat din oficiu, în urma postării din mediul on-line, identificând în scurt timp, în urma investigaţiilor efectuate, atât victima, cât şi persoana bănuită de comiterea faptei şi luând măsurile impuse de lege.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Bărbatul a fost prezentat marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de şantaj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului şi a emis pe numele celui în cauză un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul IPJ Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614