REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Tineri ARESTAȚI în urma unui FLAGRANT

Tineri ARESTAȚI în urma unui FLAGRANT

Replica API 1 octombrie 2020 | 16:20 22694

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au prins în flagrant delict doi bărbați, care ar fi avut asupra lor cannabis. Este vorba despre G.A.B. și Ș.C.S..

Totul s-a petrecut la data de 28 septembrie a.c., când polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict, în Mangalia, un bărbat, de 33 de ani, care ar fi avut asupra sa 10 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Percheziții în Mangalia

În continuare, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Mangalia, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 4,5 grame de substanță vegetală (muguri), 18 ambalaje cu substanță vegetală de culoare verde-oliv, un grinder metalic și 6.000 de lei.

Flagrant: Bărbat de 33 de ani, prins!

Totodată, polițiștii au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui alt bărbat, de 33 de ani, în municipiul Mangalia. De asemenea, polițiștii au descoperit 10 grame de substanță vegetală de culoare verde-oliv.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 27 august - 28 septembrie a.c., primul dintre bărbați ar fi vândut 23 de grame de cannabis, în timp ce cea de-a doua persoană este bănuită de deținerea, în scopul vânzării, a 17 grame de droguri de risc.

În urma probatoriului administrat, bărbații în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore.

Apoi, pe 29 septembrie, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Constanța, care au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

”Admite propunerea de arestare preventiva formulata de DIICOT-ST Constanta. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor B.G.A., ..., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, prev. de art. 2 alin.1 din Legea 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 Cod penal şi S.S.C., ..., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”, potrivit minutei judecătorești.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
POPESCU IONUT, II BAGA PE TOTI LA PUSCARIE FACE DENUNTURI CA SA RAMANA EL FARA CONCURENTA FERITIVA DE EL SI SIFOANELE LUII
1
0
ultimul caschetar de ce nu are nr pe casca si pe spate ?? sa nu fie tras la raspundere cumva pentru ceva neruguli va urma s-a faca ??? intreb pentru un prieten ...
0
0
ducetiva sa vedeti trafic de droguri la moara
0
0
Prindeti si voi ce puteti , adica sa nu deranjati lumea mare nu? vai de capul vostru ... capturi industriale la mangalia. astia in Costanta se pisa pe voi cand se prefac ca muncesc
2
0
La vama: - Cainele meu spune ca ati consumat droguri. Va vom supune la un test. - Cine, eu? Dumneavoastra vorbiti cu cainele si EU am consumat droguri?
2
0
Ganea Razvan, Horvath Andrei, Chivu Razvan , Pepino, Geani Buruiana DIICOT sesizativa din oficiu
8
0
Ba ai dracu invidiosi... nu i cunosc pe acei oameni.. sunteti foarte paraciosi. Ce aveti cu oameni care se descura ..?? Invidia va roade... daca nu va plac oameni care se descurca dece nu va mutati din oras pe capampuri. Sincer ..romanu ori cum.. nimic nu ii place.
2
1
isi baga femeia la produs si vinde droguri cu Tamer si latra de alti Raducanu munceste in Suedia invidiosilor Tamer Radu Iuzeir Raim capul dikului vand marfa
2
0
Sursa, noi vrem sursa drogurilor nu numai raspandacii. Chiar daca sunt platiti de stat.
0
2
Audit la RAJA!! Nu l lasati pe Store sa acape cu zecile de milioane de euro. Audit si puscarie. A negociat linistea lui pe banii nostrii. Nu e normal. Vream ca justitia sa-si spuna cuvantul!!!
0
0
Sa mearga politia si pe bd. Callatis si pe str. Matei Basarab si la Moara si in toate locurile din Mangalia!
12
0
e copetenti si har nici
0
4
2-10..2-10 pelikanu ma auzi? aici 3-18 gutanu sint toyota fratiku ca vine gaborii.
3
1
Mafia lu raim
3
1
INVIDIOSILOR
1
0
alo diicot RADUCANU RAZVAN va spune ceva? vine de 4 ani coca prin Mangalia. supararea mare este ca vine faina ...macar daca tot cere 100euro sa stim pe ce dam
13
2
mare actiune!ati prins dou boscheti cu deva iarba,iar tiganimea de pe str ion creanga care trafice tigari de 30 ani n.o vede nimeni. Dar pe vecinul iorgus care dintr.un taran boschetar a devenit si mai taran,dar milionar in euro,cine sa.l vada,cine sa.l prinda,daca fuge mai repede decit legea?
10
3
RADUCANU RAZVAN din MANGALIA fiu de fost politist este un criminal nenorocit a omorat lumea cu drogurile lui!!! Si o sa mai omoare si pe altii cu drogurile ALO DIICOTU! Raducanu Razvan si Cristi Dafina vand droguri atat in Mangalia cat si prin Mamaia si la Bucuresti! DIRECT LA PUSCARIE CU Ei !!!
29
5
traficanti de droguri.Pe puscaria lor.
15
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614