REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Solomon a fost numit vicepreşedinte UNPR

Solomon a fost numit vicepreşedinte UNPR

Replica API 4 februarie 2012 | 00:00 201

Biroul Politic Permanent Naţional al UNPR a decis, vineri, numirea lui Antonie Solomon în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Antonie Solomon a devenit membru al UNPR în urma deciziei de excludere din PDL. Primarul municipiului Craiova, Antonie Solomon, şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat, sub sigla Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, şi şase consilieri din cadrul Consiliului Local Municipal au fost excluşi din PDL, joi seara, printr-o decizie a Biroului Permanent local al PDL Craiova, după ce în şedinţa de joi, când s-a votat bugetul local, edilul a avut divergenţe cu unii consilieri PDL.

Printre cei excluşi din partid se află şi viceprimarul Teodor Sas, care a susţinut în şedinţa CL proiectele lui Solomon. În şedinţa extraordinară de joi, cei şapte au avut puncte de vedere diferite faţă de viceprimarul Mărinică Dincă, actualul preşedinte al PDL Craiova. În plus, în şedinţa de joi, un consilier PDL, Ani Gheorghe, i-a reproşat lui Solomon că are "limbaj de puşcăriaş" şi că trebuia să îşi rezolve mai întâi "problemele cu justiţia" şi abia apoi să se întoarcă în primărie, adăugând că nu este "demn de acest oraş". În replică, Solomon a afirmat că reacţiile multora din PDL l-au făcut să creadă că se simţea mai bine în puşcărie decât în primărie.

Decizia de excludere luată de Biroul Permanent Local al PDL Craiova va trebui votată şi de Consiliul de Coordonare Locală şi de Consiliul de Coordonare Judeţeană al PDL Dolj.

Antonie Solomon a anunţat, pe 18 iulie 2011, printr-un comunicat de presă, că va candida pentru un nou mandat la primăria municipiului Craiova, la alegerile locale din 2012, din partea UNPR. Solomon nu a spus nimic în comunicat despre încetarea colaborării sale cu PDL sau despre vreo demisie, după ce, în noiembrie 2010, proaspăt eliberat din arest, fusese reales preşedinte al organizaţiei municipale a PDL Craiova. Ulterior, în septembrie 2011, Solomon a pierdut funcţia de preşedinte al PDL Craiova, funcţie care a fost preluată de Mărinică Dincă, cel care va fi şi candidatul PDL pentru fotoliul de primar al Craiovei la alegerile din acest an. Antonie Solomon şi-a reînnoit, însă, adeziunea de partid la PDL, spunând că pleacă din partid doar dacă va fi dat afară.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218