REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Soluţia municipalităţii pentru turismul de pe litoral: înfiinţarea unei asociaţii de dezvoltare a turismului – „Dobrogea”

Soluţia municipalităţii pentru turismul de pe litoral: înfiinţarea unei asociaţii de dezvoltare a turismului – „Dobrogea”

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 372

Edilul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Prefectura Constanța, în timpul unui eveniment al unei companii aeriene românești, faptul că dorește ca dezvoltarea turismului de pe litoral să fie în concordanță cu toată Dobrogea, nu doar plaja să fie punctul de atracție, ci întreaga regiune, inclusiv Delta Dunării. Astfel, se va înființa Asociația de Dezvoltare a Turismului, sub numele simplu de „Dobrogea”.

Primarul Constanței a declarat că dorește ca Dobrogea să devină o destinație pentru turiștii români și din afară, asta pentru ca sezonul estival să poată fi prelungit, iar cursele de pe Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu să fie o opțiune pentru turiștii care călătoresc către litoral. El își dorește uniune în zonă, mai ales „într-o țară în care infrastructura rutieră și feroviară nu este una favoabilă, soluția fiind calea aerului”. Prin înființarea acestei asociații, Decebal Făgădău vrea ca întreaga regiune: Constanța, sudul litoralului, obiectivele istorice, mânăstirile, Delta Dunării și alte puncte de atracție dobrogene să fie pe lista de dorințe a turiștilor.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
notite de la vecinii bulgari.nu e departe,n-ai nevoie de avion.daca tu mai faci litoralul sa aiba succesul de dinaintea asasinarii lui Ceausescu,meriti statuie.nu vei reusi pentru ca stapanul tau pastaia a avut grija sa distruga,vanda si amaneteze tot.litoral ca inainte de 89 Romania nu va mai avea.machidonii tai au avut sansa sa,,preia in locatie de gestiune,,moka si au adus,,o bunastare locala,,nemaivazuta.Sanatate si sa auzim de bine!
0
0
Deschideti curse de avion spre Olanda ,Rotterdam, Eindhove, Amsterdam sa vina turistii de aici direct la mare nu la Bucuresti.
0
0
o laba sinistra: turismul pulii pe 60 km de litoral si ala cu 2 porturi ,2 santiere navale, o rafinarie , cu o plaja lata de 30 m. Mai bine facem nudism in grup ca poate incapem 300 000 de turisti pe serie la marea pulii
0
0
Sa meegi tot asa.Sa nu te lasi intimidat de toti turnatorii din Constanta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367