REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Şomer şi fără noroc în amor, s-a aruncat de pe pod. Ca să-l aline, poliţiştii i-au dat amendă

Şomer şi fără noroc în amor, s-a aruncat de pe pod. Ca să-l aline, poliţiştii i-au dat amendă

Replica API 27 mai 2014 | 00:00 176

Mai rău de atât nu se putea:

Mai rău de atât nu se putea:

S-a dat alarma la Medgidia în seara de duminică, 25 mai. Un bărbat de 46 de ani a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa din pricina problemelor, aruncându-se de pe podul rutier din Medgidia. Numai că, soarta avea alte planuri cu el, motiv pentru care a fost salvat, alte persoane sărind imediat după el, fiind acum în afara oricărui pericol. Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut în seara de duminică, în jurul orelor 20.00, când bărbatul din Agigea a ajuns în Medgidia şi a sărit de pe pod.

Trecătorii au sunat la 112, oamenii legii şi un echipaj din cadrul SMURD ajungând la faţa locului. Au intervenit prompt şi au reuşit să salveze victima, care a fost transferată la spital, fiind acum în afara oricărui pericol. Aceasta a spus că nu mai are nici un rost să trăiască pentru că o duce foarte greu, nu are un loc de muncă şi nici familie, nevastă. În plus, bărbatul a fost sancţionat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. "La data de 25 mai a.c., ora 20.25, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare şi Navale Medgidia au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de pe podul rutier din municipiu, în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră. Deplasaţi cu operativitate la faţa locului, poliţiştii şi pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Medgidia au constatat faptul că, lângă malul stâng al canalului se aflau trei bărbaţi, doi din municipiul Medgidia, care au sărit în apa Canalului Dunăre - Marea Neagră, în vederea salvării celui de-al treilea de la înec. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit faptul că, bărbatul de 46 de ani este din localitatea Agigea, s-ar fi aruncat de pe podul rutier, neprezentând alte urme de violenţă pe corp. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia pentru îngrijiri medicale în stare de conştienţă. Persoana în cauză urmează să fie transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale de specialitate suplimentare. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614