REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SONDAJ. Cu ce partide ar vota românii

SONDAJ. Cu ce partide ar vota românii

Replica API 28 iunie 2018 | 00:13 320

Conform unui sondaj de opinie realizat de SOCIOPOL şi difuzat de Antena 3, PSD se menţine în topul preferinţelor românilor. PSD ar obţine, dacă ar fi alegeri, 41 de procente, în timp ce PNL este cotat cu 20%, urmat de ALDE, cu 12%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...pai sondajul e facut de Palada "mare" sociolog care linge blidele la PSD...REALITATEA E CU TOTUL ALTA....om vide la alegeri, de data asta nu ne mai scapati...
1
0
poti sa sugi pula mai bine ? ca sa nu te plictisesti , ia-l si pe 28 iunie 20:47, mama lui e specialista in muie , europeana cum ii place dansei !
0
1
Pe aceasta pagina sunt foarte multi kakati psd-isti.Aveti grija ,put ingrozitor a ajutoare sociale si comunism!
2
1
Iti raspund tie , cretinule care esti Dl Dan are dreptate. Voi ,inclusiv tu , sunteti niste plosnite care sugeti banii poporului in loc sa sugeti pula. Cretin ordinar care esti , nu vezi ca ne ati scos din Europa ?.
2
1
Citeste si vezi cat de mic incepi sa fii!
4
0
mata idiotule a votat USR ? De unde ai scos 18 % la acesti labagii ? Hotule.
7
2
PSD - 15 % ; PNL- 6% ; ALDE - 3% ; PMP - 2% ; Pro Romania - 15 % ; USR - 18 % UNPR - 0,5 % ; PNTCD - 0,2 % ; M10 - 0,5 % , Romania Impreuna - 14 % ; Noua Dreapta 2 % ! Restul la categoria ,,Nehotarati'' ... Palada si Pieleanu , sunt la categoria ,,pielea pulii'' in privinta sondajelor !
3
7
Mai Dane,cand o sa devii pensionar o sa ajungi cretin?Sa-ti fie rusine ca iti jignesti parintii sau bunicii.Dar,poate merita sa-i jignesti pentru ca au crescut un nemernic.
6
1
mai boule , tu nu vezi ca toate sondajele dau psd-ul la 40-41% ? Deci nu e vorba de unul singur , dar tu mofticat libidinos , nu accepti adevarul . Ma - ta e analfabeta , si implicit tu nu puteai iesi geniu , chiar cu tata somalez . Boule , pensionarii au lasat ceva in urma , tu doar plosnite !
8
1
Crede cineva , mai bolsevicilor , ca are PSD ul 41 la suta , dupa execrabila guvernare ? In prezent , ei nu trec de 25% ,adica cei care reprezinta pleava societatii din Romania . Analfabetii , mare parte din cretinii pensionari ,intretinutii din ajutorul de somaj , ei reprezinta " baza "electoratului PSD ist!Cu ocazia asta , stim exat catii cretini avem in Romania !
2
9
Oricare institut de sondare a opiniei publice din Romania nu da pnl-ului mai mult de 20 procente la alegeri.Iar ramanerea lui Sica Mandolina la sefia partidului ,vor scadea la 15 procente sigur.Asa ca mai rasfirati baieti,mai rasfirati!
5
2
Gunoiul bolsevic palada iese din mocirla haznalei 3 cu acest sondaj facut pe telefonia fixa.Aiurea,cine-l mai baga in seama si pe ratatul asta!
3
9
sondaju este real ,,,la opozitie pe cine votez ,,,pe Orban,,,,mai buna este Dancila,,,,Orban spagaru,,,betivu,
8
2
Sondaj difuzat de Antena 3 , canal de televiziune , care niciodata , nu a avut emisiuni , dedicate Maresalului Ion Antonescu , care a declarat razboi total , bolsevicilor rusi , stramosi PSD-ului .
1
6
Face ce face si tot in jos se duce.Nu au un om sa sistina la presidentie si sustin un om care nu merita!
7
1
Sociopol apartine caftangiului , psd-ist Palada. Sondajul a fost facut telefonic :cine mai are telefon fix acasa?...doar mamaia si tataia din fundul satului ! Pe romanii din diaspora , care intotdeauna au rasturnat rezultatele la alegeri prezidentiale si referendumuri , cum au fost intrebati ??
7
7
pe bune?Iar sondaje de pe latrina3?! Voi nu vedeti ca romanii s-au saturat?
9
10
di borduri s-a imbogatit videanu pe care l-au achitat si nu are legatura cu PSD! dar tu nu stii nimic, esti manipulat si repeti ca un papagal
10
5
Atata timp cat parazitii aia platiti de soros promoveaza violenta, cand se imbata si se culca in Parlament, jignesc pe toti care nu impartasesc paranoia lor, cine drac sa-i voteze. O minoritate cu interese economice si unii idioti manipulati.
9
12
O sa le spuna copii la parinti daca mai votati Psd nu mai trimitem nici un ban sa platit intretinerea.Ca muncim ca sclavi pe pamantul altora si ei pun borduri de marmura in tara pe bani nostri... Legi sa scape de puscarie ca ia votat o multime de prosti cu macim 4 clase.Educatia este la pamant un kilometeu de autostrada nu sa facut , spitale praf ... si nici un proiect pentru nimic decat pentru legile justitiei.Si ei ar vota din nou .Doamne ce prosti suntem
16
6
Pnl si usr vesnici sortiti cauzelor pierdute desi incita la violenta si anarhie.
13
15
in pielea PNListilor si sa vezi ca orice ai face tot acolo te zbati... Mai ca-mi vine sa-i compatimesc. Kidding... grinz...
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367