REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SONDAJ CURS în București - PSD domină scena. Luptă dură pentru locul 2 între Alianța 2020, PNL și ALDE

SONDAJ CURS în București - PSD domină scena. Luptă dură pentru locul 2 între Alianța 2020, PNL și ALDE

Replica API 22 aprilie 2019 | 01:53 451

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind celui nou sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea este făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora, scrie stiripesurse.ro

Potrivit cercetării efectuate în perioada 29 martie - 15 aprilie dacă duminică ar fi organizate alegerile europarlamentare PSD ar fi votat de 27% (un punct în plus față de studiul din februarie - AICI și o scădere de 5 procente față de studiul din noiembrie - AICI).

Locul secund este în continuare ocupat de Alianța 2020 (USR+PLUS) cu 21% (o mică contracție de două procente față de precedentul studiu).

Locul al III-lea este ocupat de PNL cu 19%, un reviriment dacă ținem cont că în ultimele două studii liberalii au fost constant la locul IV (PNL înregistra doar 15% în studiul din noiembrie 2018 și 15% în studiul din februarie 2019).

Pe locul IV este ALDE cu 17%. Oamenii lui Tăriceanu s-au consolidat serios în Capitală.

La mare distanță urmează Pro România cu 7% și PMP cu 6%

Datele tehnice: Sondajul a fost realizat în Municipiul București pe un volum eșantion de 1067 respondenți și are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri față în față la domiciliul respondenților. Perioada: 29 martie - 15 aprilie 2019.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cacat prost , daca nu-ti place de ce citesti replica ? daca te bag in pizda ma-tii cu picioarele inainte si capul afara ca sa pot sa-ti dau la muie , te superi ?
1
0
daca Ciolos este asa mare valoare ,ingropati-o repede sa nu ramaneti fara ea!
1
0
Ciolos este un om de mare valoare, este un fost premier, comisar UE, cu multe calitati: respect,cultura, educatie, principii,...etc., incomparabil cu tantita de Videle, marioneta lui Dragnea, care abia citeste dupa niste hartii.... si pe alea, le incurca !? Oricum este cu ZECE CLASE peste DRACnea sau tariceanu care in afara de legi ca sa-i scape de puscarie nimic n-au in cap! Faceti CIRC pe banii si rabdarea poporului.Cat va mai suportam ?!
3
4
sugeti pula ma impreuna cu seful vostru stroe raja, numai imbarligati lumea cacamas pe voi de zdrente
3
2
Lasa ma ca au PSDisti ideologia minciuni promit ce vor votanti sa auda si dupa ce i-a prostit pe prosti ca tine fac ei ce vor ca doar sunt alesi de popor ca intodeuna dealtfel nimic nou.
3
2
mai mult de 10-12 % oricat se zbat astia cu sondajele sa scoata cifre din matele lor pestrite. Ciolos linge blide cu restul slugoilor, n-au nici ideologie, nici baza populara, dar mai grav e ca nu au bun simt.
3
2
Iosif Buble s-a perindat de la PNL la PDL si inapoi, ca mai tarziu sa negocieze trecerea la PSD cu Liviu Dragnea in schimbul sustinerii PSD cu "stiri de bine" pe stiripesurse.ro
8
3
Nu mai mancati cacat cu sondajele astea ca psd-ul este cu un picior in groapa! Muie psd!!!!
11
8
Oare atat este de bun ALDE fata dePMP!.Pai Tariceanu si partidul lui este cum era Vadim cu PRMeu,daca Tariceanu nu mai este in politica nu cred ca mai ia ALDE nici 3%.
9
3
Asa adormea PSD si in 2004 cu sondaje excelente si a pierdut. Somn usor PSD.
22
5
Votez Alianta 2020 USR-PLUS
16
15
Tot CURS, dadea in sondajul de la referendumul pentru familie din octombrie 2018, o prezenta la vot de 34 la suta.....si anuntau ca referendumul va trece.Asadar,sa avem incredere in CURS....nu gresesc cu mai mult de 10 la suta.Votantii PSD sa stea linistiti , domnu Dragnea le va mentine nivelul de trai la standarde Teleormanene.Le va apara saracia cu pretul viitorului nostru,al tuturor!E ingrozitor pentru un votant PSD sa ajunga sa traiasca ca in Cluj,Timisoara,Oradea....sau si mai rau , ca in America,Olanda...etc.Important este pentru votantul PSD sa poata sta acasa si sa primeasca ajutoare..
21
6
votati cu USR cum zice marele ideolog Caramitru dam OUG si-i bagam pe pesedei 20 ani la parnaie ,labagii aia de pedelisti se lauda si ei cu parnaia dar nu spun cat Uite ne pare rau ca nu-i mai avem pe Ficior pe Vatasaoiu ce temniceri buni erau si pierdere grea Augustin Lazar asta nu le mai dadea drumul nici mort .Pedeleii au incercat sa-i extermine i-au furat cu miliardele ,le-au taiat pensii,salarii ,tva marit, spitale inchise dar ciuma rosie a rezistat. Gogu prostu asa ceva iti trecea prin cap cand zbierai la Iasi moarte ciuma rosie ?
7
21
Este cumva o gluma?Nu pot crede ca bucurestenii ar putea fi atat de prosti incat sa mai voteze cu partidul lui NIMIC.
22
4
VOTATI PSD,,VOTATI STABILITATEA.
13
31
am vazut cum domina scena mai ales la iasi,au fugit cu duba ,nu aia care trebuie si l-au uitat pe capde pula acolo hehe .nea florea ,va prabusiti ba si traiti cu procente doar in sondajele de la antena 3 .degeaba trimiteti usr-ul sa ne ia frigiderele ca tot nu iesiti la alegeri .e groasa rau pt voi anal,fabetilor
26
8
alianta lu peste are 21 la suta in bucuresti si ATAT ca acolo sunt entelectualii care o duc muuult mai bine decat restul plebeilor din tara, adica aia laudati de isarescu ca sunt deja in europa!
8
23

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367