REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SONDAJ CURS Klaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

SONDAJ CURS Klaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

Replica API 15 octombrie 2018 | 00:24 422

SONDAJ CURS Klaus Iohannis domină topul prezidențiabililor, dar Călin Popescu Tăriceanu se desprinde spectaculos

Numărul celor care au o opțiune clară de vot în cazul în care alegerile prezidențiale ar fi duminica viitoare a ajuns la 67% din repondenți (cu 15% mai puțin față de precedentul studiu).

Se poate observa că deși domină copios clasamentul, avem a face cu o ușoară scădere în dreptul președintelui Klaus Iohannis. El scade față de precedentul studiu cu trei procente și ajunge la cota 40% (scădere cu trei procente față de iulie, dar o creștere de un procent față de aprilie.

El este urmat la distanță de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu doar 29%. De remarcat creșterea spectaculoasă din dreptul președintelui Senatului României (de la 22% în iulie, la 29% în septembrie), un scor mai bine de trei ori mai mare ca propriul partid (vezi AICI) - ceea ce înseamnă că ALDE reprezintă în opțiunea electoratului pur și simplu persoana lui Călin Popescu Tăriceanu.

În cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, deși se înregistrează o ușoară creștere (de doar 3 procente față de studiul din luna iulie - vezi AICI, dar mult sub cota de 22% cât a înregistrat în aprilie - vezi AICI). De remarcat că se află la o cotă de sub jumătate din cât întregistrează aliatul său din ALDE și de mai mult de 3 ori mai puțin decât scorul partidului pe care îl conduce autoritar, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, doamna Kovesi, ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani. Nu dracnea, Nu tariceanu. Astia-s cei mai mari HOTI si, de-abia astept sa vad cum ii haleste cu fulgi cu tot Codruta! Cu legea aia adevarata nu facatura lu tudorel-slugarel, sluga lu dracnea.
0
0
Ma cac pe voi si pe partidul vostru!!!!
4
0
deci eu spun asa in tara asta sunt doi tigani fara serviciu Iohanis si Orban unui unguresc si unui sasesc ca sa ma ierte si aia si aia dar la cei doi nu le place munca asta e plimbari bautura si instrumente mincaruri bune deabea astept sa se sparga Udrea ca intrun an osa ii roage sa candideze si nu osa vrea nici unul iar astea care isi baga si isi scoate ori sunt bolnavi ori disperati
0
5
sa-i sugeti pula lui iohannis
3
0
Basescu le-a taiat macaroana la toti pensionarii bugetari si militari scosi la 40-50 ani la pensie, cu pensii babane, de care nu aveai loc sa muncesti pentru ca lacomii astia se bagau tot ei! Incasau si pensii si salari! Base ia pus sa aleaga: ORI PENSIE ORI SALARIU. Din doua una. Base le-a taiat unghiile hraparete la toate cozile de topor. Pensia, sa fie calculata dupa dupa CONTRIBUTIVITATE tot Base a dat-o!Dar a venit PSD si le-a umplut troaca la godaci! Asta se cheama ka-i bine?! SHEET.
6
1
Esti ulltimo gaina de cacat din piata obor.decat sa te sleg pe tine mai bine ma cac pe tine
1
4
7 case sunt nimic pe langa raul facut natiei in lume. Este capul tuturor instigarilor si invrajbirii dintre cetateni.
7
2
Acest sondaj le surade muistilor de pretudindeni, diasporezi, asta nu mai e PSD. Penalul nr. 1 al tarii , cu 7 case, din care doua furate confirmate de instanta, inca e pe primul loc. Dar mai e un an, nu cred ca romanii mai dovada de dilentatism ca in cazul Bashitului, sa-l tii 10 ani pe tron fara sa faca absolut nimic pt. tara si popor.
4
5
TSD aiesit la postat.. Decat penali de la PSD mai bine Johannis.. Doar asa sa crapati de ividie..
2
8
Romano-tiganii sunt prea prosti ca sa nu realeaga un hot ca Saptecase. La fel cum au facut cu Basina.
5
8
In mare parte la sondaje oamenii dau raspunsuri gandindu-se cam la ce ar vrea sa auda cel ce intreaba,adica se minte la greu. Cine umbla si e atent la ce si cum vorbeste lumea la liber,intelege ca Iohannis nu e mai agreat decat Basescu.Si da,sunt puzderie de oameni care voteaza la plesneala sau manati de altii,din prostie pura.
5
2
HOT PENAL CU 6 CASE PROTEJAT DE STATUL MAFIOT.
6
10
E bine cu klauss protestantul gay care tine psd ul sus.
10
7
Firma care a efectuat sindajul e a lui Tari. Se va desprinde ca ultimul vagon al trenului. Ramane in camp cand ii da psd drumul. E nimeni pe lume el si partidul alde
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218