REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SONDAJ CURS - Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis în București. Tăriceanu defilează sub asaltul procurilor DNA

SONDAJ CURS - Probleme mari pentru președintele Klaus Iohannis în București. Tăriceanu defilează sub asaltul procurilor DNA

Replica API 19 noiembrie 2018 | 01:05 455

Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS a dat publicității datele privind Primul sondaj de tip OMNIBUS în Municipiul București. Cercetarea va fi făcută din două în două luni pe un eșantion reprezentativ de 1067 de respondenți pe bază de interviuri față în față la domiciliul acestora.

Potrivit primei cercetări efectuate în perioada 26 octombrie - 12 noiembrie dacă duminica ar fi organizate alegerile prezidențiale președintele Klaus Iohannis ar fi votat doar de 21 la sută dintre bucureșteni, în timp ce președintele Senatului României și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, de 31 la sută din electoratul Capitalei.

Pe locul al III-lea este președintele Camerei Deputaților și al PSD, Liviu Dragnea cu 17 procente, urmat de Victor Ponta cu 12 la sută și Dacian Cioloș cu 9 la sută. Plutonul este încheiat de liderul PMP, Eugen Tomac.

Vezi foto: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bragladinele de la latrina 3 cu ai lor invitati de seama, pseudoanalisti politici si economici, chireac si pieleanu care nu prididieau pana mai ieri s-o ridice-n slavi pe Firea ka-i cea mai tare si mai mare din PSD ...cu cel mai mare procent de incredere...cea mai vizibila si apreciata...acum, ontorc ca la Ploiesti asa cum fac toate k-urvele dupa ce-si devoreaza partenerii! Niste kkati incaltati cu pantofii lui DRACnea, ca el le alimenteaza conturile vuvuzelelor.
1
0
Lasati-o moarta ca pute de la distanta a rahat psd-ist.Daca asta mai este sondaj ...
5
3
In sondajul asta Kovesi, nu apare! Daca presedintele Johanis mai sta mult si nu face referendum in care toate legile astea HOTESTI pentru HOTI sa fie abrogate si sa nu mai fim condusi de HOTI, FARA pensii SPECIALE, atunci tara toata voteaza KOVESI sai rupa pe toti HOTII stransi ciorchine in jurul lui DRACnea si tariceanu. Niste penali.
6
2
Smecherii comuniste.Sondajul o fi facut in sectorul 5.
9
3
va zic eu, firea presedinte, chiar si asa!!!!!!!
2
5
vreti voi sa scapati de IOHANIS dar noi votantii il tinem pe loc ,voi mincinosilor veti pierde tot la urmatoarele alegeri...prostanacilor si mizerabililor ce sunteti
8
2
Era de asteptat ca Saptecase sa se scufunde. Daca are creier nici nu mai candideaza in 2019, ca nu intra in turul doi. Emigrarea!
5
11
Foarte inteligenti de altfel Bucurestenii, cred ca sunt singurii cretini care ar fi votat-o pe Firea primar.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614