REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sondaj după revocarea lui Kovesi - Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fosta șefă DNA

Sondaj după revocarea lui Kovesi - Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fosta șefă DNA

Replica API 14 iulie 2018 | 04:05 474

Politică, justiţie sau retragere din viaţa publică? Ce decizie ar trebui să ia fostul procuror general al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cu privire la cariera sa? Potrivit unui sondaj Europa FM - IMAS, 58% dintre românii chestionați ar prefera ca Laura Codruța Kovesi să-și continue activitatea de procuror, fără funcție de conducere, în timp ce 13% dintre români ar prefera ca fosta șefă DNA să intre în politică.

11,2% dintre respondenți au răspuns „altceva”, iar 17,8% nu știu sau nu au vrut să răspundă.

Chestionați „La ce nivel vă doriţi să activeze în politică Laura Codruţa Kovesi?”, 40,09% dintre respondenți au spus că și-ar dori ca fosta șefă DNA să candideze la Președinția României, în timp ce 24,3% dintre respondenți au răspuns că și-ar dori să candideze pentru un mandat în Parlamentul României.

Tot 24,3% dintre respondeți au spus că și-ar dori ca Laura Codruța Kovesi să candideze pentru un mandat de europarlamentar. Doar 2.2% dintre respondenți și-ar dori ca fosta șefă DNA să ocupe funcția de premier.

5,4% dintre cei chestionați au răspuns că fosta șefă DNA ar trebui să activeze în politică pe un „alt nivel”, iar 2,9% dintre cei chestionați nu au știut sau nu au răspuns.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca ,la 90% dintre psd-isti le tremura chilotii si acum cand aud numele Codruta!Si-l vor auzi mult timp de acum incolo asociat cu zanganit de catuse si fosnituri de bancnote furate care se rentorc in visteria statului,de unde au fost furate de acesti troli bolsevici.
4
2
ghinion, sondajul ne ewste facut de sluga si presul puscariasului, pieleanu- voi nu sunteti obisnuiti sa acceptati realitatea. Asteptati si, cat de curand, veti vedea cruda realitate dupa ce puscariasul draknea isi va schimba locatia- la puscarie- va fi prea tarziu ptr voi
5
1
cred ca 90 % isi doresc ca individa sa faca politica la sectia de femei la mititica unde sa candideze pentru un mandat de sef camera. Restul sunt vise si povesti. Presedinte, premier, parlamentar, europarlamentar, sau vaca satului. Trebuie aleasa ultima varianta.
4
3
Eu zic ca mai bine pleaca acasa. Asta ca sa nu o ia pe un alt drum...unul nedorit. Exista si posibilitatea asta. A facut si mult rau. Dosare la comanda. Sigur vor iesi la iveala. Probabil ca ce s-a intamplat la Ploiesti...este doar o mica parte a ororilor fabricate de DNA.
5
10
replica...va faceti de ras cu astfel de sondaje...cum puteti sa credeti ca romanii , mai au incredere in aceasta persoana, care a incalcat in mod repetat legile justitiei..o sa vedeti cam ce adevaruri vor iesi la iveala , cu toate ca , iohanis a pus-o la adapost , pt moment...
7
10
Daca ar fi avut demnitate ar fi demisionat din clipa in care a fost intocmit raportul privind incalcarile legii de catre handicapata.
9
11
daca sondajul este facut printea ascultatorii postului respectiv probabil ca ciolos si usr au 60 la suta... Vrabia malai viseaza!
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218