REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SONDAJ! FĂGĂDĂU îşi FACE BAGAJUL! CHIȚAC se MUTĂ la Primăria Constanţa

SONDAJ! FĂGĂDĂU îşi FACE BAGAJUL! CHIȚAC se MUTĂ la Primăria Constanţa

Replica API 15 septembrie 2020 | 23:49 14450

Un sondaj INSCOP Research, realizat în perioada 2-9 septembrie pe un eșantion reprezentativ de 1.100 de respondenți, confirmă creșterea intenției de vot pentru candidatul PNL la primăria Constanța, senatorul Vergil Chițac în fața principalului său contracandidat, primarul în funcție, Decebal Făgădău (PSD).

Pe locul trei în clasamentul opțiunilor de vot se află candidal USR Stelian Ion, care are o intenție de vot de 15%.

Sondajul relevă nemulțumirea profundă a constănțenilor față de modul în care a fost administrat orașul. Două treimi din populația municipiului Constanța consideră că lucrurile în oraș se îndreaptă într-o direcție greșită. În aceste condiții, constănțenii îl sancționează pe actualul primar și acordă credit candidatului liberal Vergil Chițac care este prima opțiune a constănțenilor în toate scenariile de prezență la vot. Astfel, Vergil Chițac are aproape 8 procente în fața lui Făgădău. Din totalul celor care și-au exprimat o opțiune de vot și au declarat că participă sigur la scrutin, 39,3% și-au exprimat intenția de a a vota cu candidatul liberal, Vergil Chițac, iar 31,7% cu social-democratul Decebal Făgădău, scrie digi24.ro.

Raportat la totalul eșantionului, Chițac se clasează pe primul loc cu 30% dintre opțiuni, urmat de Decebal Făgădău cu 26% și Stelian Ion cu 14,2%.

De asemenea dintre cei 17,9% care declară că nu s-au hotărât, nu merg la vot sau nu răspund, întrebați dacă totuși ar trebui să facă o alegere, cine cred că i-ar putea convinge să-i acorde votul în cazul în care s-ar hotărî să voteze, candidatul liberal Vergil Chițac rămâne prima opțiune a constănțenilor.

Dacă se iau în calcul toți participanții la sondaj care au indicat o opțiune clară de vot , Chițac ar primi 36,5% din voturi, Făgădău 31,7% și Ion 17,3%.

Una dintre cele mai interesante concluzii care reiese din acest sondaj este aceea că, în cazul Constanței, la o prezență la vot mai scăzută, principalii câștigători sunt partidele de dreapta în detrimentul PSD. Acest lucru arată atât o mobilizare mult mai bună a electoratului de centru-dreapta mai numeros, cât și nemulțumirile puternice ale majorității constănțenilor față de modul în care a fost administrat orașul de către primarii PSD din ultimii 20 de ani. Astfel, raportat la respondenții care sunt foarte interesați de alegeri și declară că sigur vor merge la vot, chiar și în condițiile creșterii numărului de cazuri de coronavirus în preajma a datei alegerilor, Vergil Chițac ar câștiga detașat cursa de primar la municipiului Constanța.

Un alt lucru demn de remarcat este că, dintre cei care nu votează cu actualul primar (adică 73,9% din totalul populației cu drept de vot), 57,4% declară că Vergil Chițac ar avea cele mai mari șanse de a-l învinge pe Decebal Făgădău.

Vâ ergil Chițac este considerat singurul candidat capabil să-l învingă pe actualul primar și, prin urmare, aproape 70% din constănțeni sunt dispuși să voteze cu învingătorul (așa-numitul vot util).

Legat de dorința de schimbare, la întrebarea cât de importantă este pentru dvs. schimbarea, după alegerile locale, a actualului primar al municipiului Constanța, peste 87% dintre alegătorii care nu îl votează pe Decebal Făgădău cred că schimbarea actualului edil la Constanța după 27 septembrie este importantă și foarte importantă.

Uitându-ne la distribuția opțiunilor pe partide politice, pe întreg eșantionul consultat, sondajul indică o diferență de peste cinci procente între PNL (31%) și principalul său rival la Constanța, PSD (25,1%). USR ar obține 13, 7%.

Pe aceeași linie, raportat la respondenții care indică o opțiune clară de vot, candidații la Consiliul Local din partea PNL ar obține pe 27 septembrie 38,1% din voturile exprimate, iar cei al PSD 30,8%.

Nici contextul sanitar delicat în care ne aflăm, nu schimbă raportul de forță – candidații PNL ar primi cele mai multe voturi, obținând 42,8%, față 29,4% pentru candidații PSD, din total celor care sunt foarte interesați de alegeri și declară că sigur vor merge la vot, chiar și în condițiile creșterii numărului de cazuri de coronavirus în preajma a datei alegerilor.

Datele au fost culese de INSCOP Research la comanda PNL, în perioada 2 – 9 septembrie 2020, pe un eșantion de 1.100 de respondenți cu vârsta de 18 și peste 18 ani. Metoda de colectare a fost interviuri față în față, iar metoda de cercetare a fost ancheta sociologică pe baza unui chestionar.

INSCOP Research este una dintre cele mai reputate companii private de cercetare sociologică din România care din 2018 are un parteneriat special cu compania americană The Polling Company în baza căruia își oferă sprijin reciproc în efectuarea de studii sociologice în România, în alte țări din regiune și în Statele Unite ale Americii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate ne mai desteptam si noi Constanteni,ca ne a dato Mazare,Costantinescu,Stroe Felix cum au vrut ei si fara sa dam chiloti Jos si ne au furat in stil barbar.
1
0
fagadau e cel mai slab primar din istoria orasului, catastrofal pt constanta
7
0
Domnu Chit ac vine cu izoleta la primarie, macar acolo sa vina cu ea, ca in alta parte nu a fost in stare
0
3
Si totusi...Muie PSD!!!
8
3
Ce sondaj masluit .... diferenta intre cei 3 este de 2 procente....22 - 24 - 26 ..... Ca iese Fagadau ca iese Chitat aceeasi banda de corupti este in spatele lor!
3
4
eu Chitic Vergila, ma declar sugator de ciorapi ai lui comanescu, iar daca ma votati, va dau si voua ciorapii lui la lins
4
4
SA LUATI LA MUIE PANA INCEPE SA VA PLACA REPLICA. ATI SCOS COMENTARIILE LA ADRESA LUI RARES BOGDAN, JIGODII IMPUTITE. SA SUGETI PULA SI VOI SI TOT PNL-UL IMPREUNA CU TOTI ALEGATORII LOR. MUIE PNL
3
4
Sodajul este fals, pentru a induce alegatorii in eroare , clasamentul este cu totul altul .
8
7
Usr vrea educatie sexuala in scoli, promoveaza poponarii si sunt impotriva familiei traditinale. Cu dementii astia vrei sa se voteze masiv?
4
6
minciuni.Votam masiv USR, si Stelian Ion il trimite pe marele amiral de carton, definitiv, la Eforie
5
6
Un tip de rahat ambalat in staniol ! Fara vocaliza si coloana !O sterpe! Mai Chitac te ai controlat? Nici cu Fagadula retardatul !
2
1
Chitac ia procentu cu care a crescut PNL Pensiile 14%.
2
2
Votati orce dar NU psd.ul hotilor
7
3
securist si betiv plin de fugit adica covor 19 o sa sugi puli la greu de la pesedistii criminali.muie fara numar si din partea pensionarilor
2
7
Sondaj MINCINOS platit la comanda malariei galbene poate stimuleaza votantii pro general parsiv, om care este mai bun ca agent imobiliar decat ca primar si mai mult sluga lui Comanescu omul de afaceri care nu plateste salarii. Dl general ai facut de ras haina militara prin activitatea de pana acum.
4
4
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
5
4
l-ati adus pe rares bogdan sa-l convinga pe fagadau sa treaca la PNL ca v-ati dat seama ca nu castigati!!! dar nu i-a iesit ca la iasi!
4
6
PNL si PSD e tot aia.
3
6
Muie PSD si votantilor lui prosti
10
5
Nici unul nu face politica de dragul ei -------Ei fac politica ptr BANI
7
0
Sper sa va inchida Deci dupa ce castiga la pas.
2
4
Oricare ar fi el dupa alegeri sa faca bine sa comande un audit extern al tuturor angajatilor din primarie, cu precadere al sefilor. Cine nu e competent si nu-si poate justifica job-ul sa plece.
3
0
Condidatii au trait bine si inainte de alegeri si va fi la fel si dupa, alegatorii s au plutit inainte si asa o vor face si dupa.Nimic nu se pierde si nici nu se transforma....e destin
3
0
Speram sa cada comunistul olteano-machedon, Fagadau si noul primar si consiliu sa anuleze votul ultimei sedinte cu matrapazlicurile imobiliare.
7
2
Toti o apa si-un pamant, trag sa mai roada ce-a mai ramas pe ciolan, sa mai fure si ei cate ceva, degeaba atatea sondaje, cartile tot de catre ei sunt facute.
5
0
Mai aveti 2-3 zile de munca si dupa aia iar someri. Nu va luati nici bonus tura asta , Fagadau iese primar la pas!
6
12
In 2019, la europarlamentare, ma-sa lui FA.TALAU a bagat 5 buletine stampilate cu pesede in urna !!! Desi politia i-a intocmit DOSAR PENAL PENTRU FRAUDA, NU A PATIT ABSOLUT NIMIC !!! Acum cate buletine stampilate cu FA.TALAU va baga in urna ? ? ?
10
4
Ia-l pe Babu si baga-ti-l in cur imbecilule
8
4
Fagadau is fucked up. Stelian e eternul loc 3 - locul pacaliciului. Restul sunt detalii. Thanks State Department.
5
5
De 20 ani acest Parvulescu tot - sforar se doreste in Primarie ! El cantereste - interesele ...
4
2
Chitac ca n-avem incontro. Fagadau si-a batut joc de noi. Eu nu l-am votat ca sa-mi ingusteze strada si sa-mi ia locul de parcare cu stalpisorii lui. Am zis ca e ca Mazare dar ca ala gasesti unul la un miliard! Asta e incercam si cu Chit- chit asta si-om vedea!
11
4
Muye fagabou muye psd. Muye la neam de haters zdrente si secaturi. Hai Chitac
11
5
Scapam de clanul Mazare si ramasita lui de Fagabou ...atunci o sa vedeti cati bani a sifonat acest primar Corupt si pervers ! O sa iasa la suprafata toate spagile primite !
13
3
Mama domnului Fagadau va merge la vot? Cate buletine de vot va avea la dansa? Sunt convins ca si rudele domnului Chitac au multe buletine. Va fi o batalie in stampile, ce se va incheia cu mult dupa miezul noptii. MANARII, cu acordul paznicilor
14
4
Grupul servicii portuare a uitat sa-si plateasca salariatii si furnizorii dn Constanta si nu numai, dar ii sustine financiar campania lui Chitac. Omul care a adus covidul in constanta si s-a internat nu adus cu izoleta, ci pe picioarele lui cu familia de mana. Asta numai ca parlamentarii pnl sa se dea loviti si sa nu fie in sala la votarea motiunii de cenzura care, si fara ei a fost adoptata cu majoritate. asta este d-l Chitac care dporeste sa-i puna lui Comanescu constanta la picioare.
6
12
PSDul trebuie sa dispara, la fel si manglitorii de unguri cu UDMRul lor, cu tot. La Constanta pnlul pierde cu Chitac oricat minte Replica. Opozitia trebuia sa aiba un canditat comun ca sa- l invinga pe Fagadau. Asa, cu apvistul plm, pnl pierde . La CJC, va castiga pnl iar Stroe o va lua in bot.
13
1
Doar prostimea si tiganii voteaza psd. Muie PSD!
20
5
CLANUL MAZARE-PORCstantinescu-STRUTinsky nu va parasi puterea in constanta decat cu vata in nas si pantofi noi !!! Nu va ILUZIONATI, desi FA.TALAU are doar 15 % in sondajele reale, acesta va fi reales de catre MAFIA care STAPANESTE constanta de 24 de ani incoace !!!
10
8
Mintiti cu nesimtire. Chitac nu are nicio sansa, e manipulare pe fata. Replica esti de tot cacatul. Vai de voi, slugilor!
10
15
nu ne intereseaza pe cine votezi , mihai.. ia-l acasa!
7
3
Opinia me este ca sondajul este mincinoos.Da mincinos sau daca la platit PNL tre sa faca arate de toti bani.Eu am sa votez DECEBAL FAGADAU si muuuulti or sa faca ca mine.Vedem dupa daca a meritat bani acel asa zis sondaj.Succes dnle primar actual.
11
15
hahahahahahah cel mai penibil sondaj, mai penibil decat Vergil, daca este posibil asa ceva. Vergil Covid parca era pe patul de moarte, doar ca sa scape de dosarul penal. MUIE PUBELA GALBENA
11
21
e un sondaj ireal si bolsevic cred ca osa cistige o independenta s-a saturat lumea de partide
7
14
Bah, eu cu cine votez?
3
2
Votati orce dar NU psd!!! Muie psd!!!
27
10
Pensie nesimtita deci nu
9
11
De data asta votez PMP. Sa vad s i astia ce fac
0
18
nu mai votati candidati care nu isi iubesc orasul!
20
1
Fagadau este un corupt spagar - care ia spaga prin Interpusi ...este un Golan si Parsiv ...Rusineee ! Poate voteaza neamurile lui de cate ori doresc !
31
10
Fagadau a fost o catastrofa
32
5
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
9
26
articol platit de PNL
18
21
Decebal Fagadau - castiga anual in jur de 35.000 de euro
25
7
eu nu as putea vrodata vota chitac pentru simplul fapt ca era un spagar mediocru in academie. lua intre 50-75 eur sa te treaca la examene, fara sa fi fost prezent tot anul.
22
22
Votati raul cel mai mic, votati Chitac. Muieeee PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29
14
Cel mai slab primar a fost Mazare ---a distrus orasul si Mamaia ptr 100 de ani de-acum incolo ----Chitac n-are sanse ca n-a aratat nimic pina acum numai vrajeli pnl-iste
33
7
Fagadau este raul cel mai mic in comparatie cu Chitac ! Nu o sa vina sa credeti cand ve-ti vedea unul si mai prost decat actualul...
15
28
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SUSTINATORILOR SAI
11
25
FAGADAU, CEL MAI SLAB PRIMAR DIN ISTORIA ORASULUI. un HABARNIST AROGANT
34
9
vine Chitac, o sa ne ducem la naiba. asta nu are nicio treaba cu activitatea administratiei publice, la fel si Ion Stelian. acest articol este tendentios, provoaca scarba totala. o sa vedeti rezultatul alegerilor si dupa, mucles!
18
27
Fagadau,o catastrofa pt constanta.Locul lui e la cosul de gunoi al istoriei.Veniti la vot sa scapam de omul lui mazare!
36
12
nu vedeti cum conduc tara pnl, ce dezastru este, va placut cum a decurs inceperea anului scolar? votati-l pe chitac si veti vedea ce va mai ramane din constanta! comanescu esti tare daca reusesti sa pui mana pe oras!
16
25
Sunt niste oportunisti mediocrii care au preluat in USR Plus Constanta conceptul partidocratiei, meritocratia pe care o clamau la inceput s-a transformat doar intr-un slogan electoral fara nicio legatura cu realitatea . Daca esti intr-adevar interesat poti sa le studiezi cu atentie cv-urile , ce-i drept , la Cocargeanu in afara de chestia cu " firul ierbii " nu prea ai ce sa vezi. Ceilalti doi insa au conexiuni ciudate care duc spre psd si comanescu , brighidau fiind in trecut un apropiat al boss-ului de la GSP iar Caragheorghe fiind mai nou combinator pe filiera pnl Muschina .
14
4
fagadau viitorul primar.
7
35
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
8
30
dar ce au brighidau, caragheorghe si cocargeanu?ce au facut?
8
12
stati fara grija. daca castiga pnl in constanta toti makidonii din primarie se vor muta la pnl. Ei au fost legionari pe vremea legionarilor au fost mari comunisti pe vremea comunistilor si acum sunt mari capitalisti. Ei vor doar bani si controlul resurselor. sunt ca o plaga ca o boala. nu degeaba i au gonit grecii si toti pe unde au fost. Au gasit la romani prostia tolerantei
18
11
Sa le fie rusine tuturora din clasa analfabetilor adunati la pomeni electorale. Nu va votam in veci!!!
14
1
s-a saturat lumea de fagaproosttt. nu ma zic de atata iubire pt stroeee ! practic va fi un vot anti PSD. Constanta ar fi avut nevoie de unul ca Nicusor Dan.
24
4
Mai oameni buni de ce ii zice FAGADAU??? Pentru k el mereu FAGADUIESTE adica PROMITE!!! Dar sa se TINA DE PROMISIUNE PULIKA!!!
20
2
MOOOE PNL ,,,,,FAGADAU ARE 40%
6
39
Te doare cacatul....
1
9
Votati orice dar NU pe PSD. Muie PSD.
37
7
Ar fi de ras daca n-ar fi de plans in ce s-a transformat USR Plus Constanta , in loc sa fie un reper de profesionalism si integritate a adunat la varful conducerii numai nulitati , chiar nu stiu ce cauta Stelian sau Remus in mocirla mediocritatii acestui partid. Chiar aveti afinitati comune indivizi ca Brighidau , Caragheorghe sau Cocargeanu ?
18
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
6
34
Daca intra Chitac va fi PSD 2 la putere. Ganditi si voi putin!
9
35
fagadau avea anul trecut un salariu de 18.720 lei.
36
5
Bai securist nenorocit dute in plmea nu iti ajunge pensia jigodie ordinara?.
10
36
PNL cu Chitac , cea mai proasta decizie a partidului , va ramane un esec istoric al partidului , nu o data.....ci pentru a doua oara !
19
29
Scapati de gasca de vagabonzi care conduce orasul asta! Astia sunt tot din gasca lui Mazare!
39
4
..ce sa faca chitac???sa chitaie???chiar nu ganditi??asta nu-i bun de nimic..
14
31
https: _ _ justnews.ro _ ancheta-dna-2-cum-au-ajuns-faptele-de-mare-coruptie-ce-ar-fi-fost-comise-de-fostul-senator-chiru-la-a-doua-clasare-procurorii-dau-din-nou-test-in-fata-judecatorilor
8
9
Fagabou , bocceluta ptr Puscarie ! Banii confiscati , bugetul Orasului se v a tripla din banii golanilor din Primarie !
40
5
Asa este, din pacate REPLICA a devenit un exemplu de prostitutie a presei libere cu articole la comanda, unele cu drept de comentarii din care alea care deranjeaza sunt sterse imediat, manute date din redactie fara numar iar alte articole fara drept de comentarii !!!
23
7
Votez Chitac ... altceva nu e , deocamdata , mai bun .
32
13
Chitac n-are nici o sansa ---N-am vazut nici un program --nimic -----Partidul verzilor abica Fl Calinescu vine cu un program sf---de pe alta planeta ----Toti mint de-ngheata apele !
15
31
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
6
26
nu aveti nicio shansa sa l schimbati
3
23
in alt ziar local a aparut un alt sondaj facut de IRES, mult diferit fata de cel de aici. pare si mai profi, si mai aproape de adevar.
4
17
Oamenii cu cap s-au saturat de partide. Voteaza Antoniadis
2
23
Stelian Ion, un machidon ca si Fagadau. Au mai ramas ceva terenuri printre blocuri si trebuie praduite. Dupa cum se vede, machidonii posteaza la grupa mare. Iesiti la vot, ca machidonii vor fi cu totii prezenti.
27
7
Scapam de un prost si ne pricopsim cu un mincinos? Cum o fi mai bine?
10
18
Sa mergem la vot, nu neglijati aceasta responsabilitate. Sa avem inspiratie si sa fie bine pentru toti. Nu va jigniti, exprimati-va prin vot, e dreptul fiecarui cetatean.
22
0
presei la dispozitie sondajele comandate de ei la CTA. CURS a lu iosif buble sotul deputatei psd,si a lui Pieleanu comandat de Fagadau.de ce?pt ca este sub Chitac.la vreo 12 procente si deasupra lu Ion cu 1 procent.acum,Chitac stim toti ca este o coada de topor,si el castiga pe carca partidului PNL nu pe carca lui.fiti seriosi ca oricine candida de la pnl castiga.e clar ca Chitac o sa castige iar in consiliu va exista majoritate pnl usr si sa vedem ce se va intampla.speranta moare ultima.desi daca pune laba pe ciolancomanescu de la pnl si gasca de gulere albe de la usr,sa nu regretam epoca psd
12
4
Doar pentru a-si schimba costumul , costumul cel nou...pentru inca un mandat ! Va fi interesant de urmarit scandalul din PNL , dupa inca un esec dezastruos al lui Chitac .
4
23
draghici are contract pe perioada nedeterminata pe cimitirul central, fagadica, nu crezi ca e un subiect de DNA? esti implicat direct
21
1
Vot chitac si consilieri USR.
16
9
Muye fagabou muye psd. Hai Chitac
42
11
Stelian Fagadau sau Decebal Ion. Unul dintre ei va fi castigatorul Turului 2. Cu T, ok?
6
11
A-ti mintit voi PNL ca aveti bani prinsi in buget de pensii si osa mariti cu 40 la suta deci ce vreti primar la Constanta Chitac pensionari nu il vor vota asa ca nu mai faceti sondaje ca dati bani degeaba lumea osa aleaga o independenta
9
22
MUIE PUBELA GALBENA
13
38
nu citesti ce spune stelian aliatul vostru despre sondaj ca este facut de servicii?? ce dai vina pe psd sau tu doar postezi, nu citesti!
5
15
Nu vedeti ca nici voi, PSD-istii nu mai credeti in fagadau? Ne-am saturat de combinatiile lui acum, pe ultima suta de metri. TREBUIE SCHIMBAT NEAPARAT! Iesiti la vot, oameni buni si alegeti pe cine vreti voi, dar iesiti la vot!Daca n-am fost in stare s-o facem pentru noi, macar s facem SCHIMBAREA pentru copiii nostri, macar ei sa beneficieze de un oras curat, verde, sigur si civilizat! Lasati ura si votai cu mintea!
32
3
Vrajeala ieftina.Toti sunt la 20%.Va castiga Stelian Ion.
8
21
Numai un dobitoc poate crede asaceva
11
17
MUIE PNL!MUIE Ciuma Galbena!
10
35
Sondajul PNL probabil.
12
21
Mirelo deschide comentariile la interviul cu Halet ca sa ne spunem si noi parerea sincera.
11
0
Votati orce dar NU psd. Muiie psd !
32
13
Pr8mar are morcovul in dos, la fel si machidonii care construiesc peste tot cu acordul lui.
30
2
Catastrofa de primar e acest fagadelh
26
6
Nu stiu cine a raspuns la acest sondaj sau daca este real, dar stiu ca va castiga actualul primar
10
31
In Ovidiu,pe cand un sondaj-am fi curiosi,o campanie f urata
4
1
daca replica il da pe chitac cu 39 are 19 in realitate M am.linistit
12
20
De ce stergeti commenturile in care Chitac are voturi negative si Fagadau voturi pozitive? Sunteti jalnici si veti vedea ca Fagadau o sa castige si atunci, chiar meritati sa v o de a la cioc.
12
32
Cine a platit sondajul???
26
16
Din cauza sistematizarii traficului in oras adica blocat votez anti!
22
7
Fagadau nr one
18
43
la Henri Coanda ati facut sondaj?
23
5
Inca mai are PSD-ul gramada de postaci ... Au luat cu asalt pe ultima saptamana ... sa fie trecuti pe statul de plata lol
21
20
Fix asa o sa fie la alegeri
17
9
mweeee replica!!!!mwepnl!!!!!!
18
25
la pnl chitac are 95% ,,,la votare ia 15% restu moooooooooooe pnl.
24
24
daca pierde omul de casa a lui Comanescu omul care a dus la izolare jumatate din Guvernul Romaniei . Daca il vor vota Constanteniii o sa se numeasca Constanta GSP Constanta si o sa fim taxati si platiti cum se plateste la GSP din an in paste...
25
24
Cine voteaza PNL?????? Doamneeeee feresteeeee!!!! Poate doar retarzii
24
35
Gica Hagi si cu Simona Halep , vor cumpara toata Constanta , si vor pune primar ,pe cine vor ei. Un machdon.
5
33
CHITAC este un mare pericol pentru Constanta!
28
38
Se JOACA inca!
12
19
Tot fagadau iese
22
51
FAGADAU PRIMAR!!! restul e can can
21
57
Daca toti candidatii sustin ca este necesara o schimbare la nivelul conducerii Primariei Cta, daca sustin ca nu au interese subversive, daca sustin ca doresc binele comunitatii, DC CANDIDEAZA stiind ca sansele sunt minime spre zero!? Cred cu tarie ca acesti preudo candidati sunt sagetile unuia sau altuia ptr a rupe voturi. Daca demnitatea ta este egala cu a unui vierme, cum poti afirma ca interesele urbei primeaza!?
18
3
Trebuie sa piarda psd ul dupa 24 de ani de conducere la constanta.trebuie aa vina si schimbarea pentru oras
44
14
66 la suta zic ca orasul e condus intr-o directie gresita. Fatalau e terminat, nu mai iese, oricat s-ar da peste cap stelica
42
17
manipulare penelista.Pe 28 septembrie ve-ti vedea ca Chitat nu depaseste 15%.Votam Stelian Ion.
25
53
hotul fagadau e sustinut de toti obositii fosti comunisti si de toti tiganii.Atata timp cat acesti candidati nu se inteleg sa se uneasca pentru unul sunt toti o unealta a hotului fagadau. Subestimati puterea hotului !!!
48
15
FAGABOU BAFA REPEDE PUI CONGELATI ULEI SI FAINA CA RAMAI SOMER
42
10
chitac lua spaga cate 50 de euro cand era profesor. Muie chitat
27
39
sondaj fals! MINCIUNI!
25
35
Minciuni bashite. Stelian e in frunte!
17
46
Sa fie clar si Limpede Nu Sustin Pe Ciuma Galbena de PNL-ista Vergil Chitac care in trecut a fost un Puscarias si a Fost Arestat Fuck Vergil Chitac PNL-istul Muist fiindca Duminica urmatoare merg pe 32 de ani tot Actualul Primar al Constantei il sustin si eu si Bunica mea din partea Psd-ului sigur va castiga si cel de al doilea Mandat de Primar Al Constantei Domnul Decebal Fagadau si va lua 12 % in plus depasind-ul pe porcul de Vergil Chitac Muistul de Ciuma Galbena de PNL-ista asa ca ciocul mic si shut up!
22
46
Cand nu ai ce alege alegi raul cel mai mic,asadar decat Fagadau sluga lui Mazare,Nicusor si Stroe,sau Stelian Ion handicapatul de care i s-a facut mila mascariciului si i-a dat casa pentru ca nu avea unde sa stea"asta ai declarat tu Stiliane cand te-ai dus la R.Mazare sa se milostivesca cu o casa si pentru tine pt.ca esti baiat sarac si handicapat",deci decat astia doi mai bine Chitac care nu face parte din gasca lui R.Mazare.
34
19
Exclus Chitac ----n-are program nimic --------de fapt nici unul n-are program ----nu stim cu cine mergem poate tot cu actualul
25
41
Vrabia malai viseaza! Vrabia fiind Replica in concubinaj cu fandositul de Chitac, care nu suporta izoleta.
32
36
Sictir mai Fagadaule! Nu iti mai ajunge !S-a dus Mazare, bossul tau. Pleaca si tu naibii!
46
19
Va tataie curu MAFIOTILOR....AJUNGE CAT ATI FURAT...sa mai vina si altii!!!!!
27
6
Asta arata sondajul , asa a fost si acum 4 ani pe sondaj....pnl nu se dezminte !
17
27
Sondaj FALS. Cum sa fie un om care vorbeste orasul de rau pe primul loc? Bai idiotilor nu mai punem botul la manipulari. NU MAI VREM PARTIDE!!
26
28
De acord. Fata parsiva. Ascunde boli mintale. Ceva nu e in regula cu omul asta chitac.
24
29
a-ti marit pensiile salariile la profesori a-ti dublat alocatiile va asteapta o zi excelenta pe 27 septembrie surprize surprize
11
23
Cum, Chitac are cu 10 procente peste partid? Vrajeala.
26
26
a acestor sondaje comandate de PNL denota altceva: sunt pregatiti sa faca scandal, sa inventeze fraude etc in situatia in care Chitac pierde.
26
25
USR Plus Constanta se incapataneaza sa dezamageasca cu propunerile pentru CL si CJ , in aceste conditii esecul lor este previzibil . Asa se intampla cand o mana de oportunisti ,lesinati de foame , conduc acest partid , Caragheorghe , Cocargeanu , Ochiulet , Brighidau , Garip sunt doar cateva exemple ,
25
10
Pleaca un machedon si vine o gingie vanata?
23
17
S-a luat in calcul saracimea si tiganimea ce voteaza PSD?
19
12
ce cacat sa faca Chitac asta, ce sa caute hodorogul asta, sa vina altul, dar care altul nu stiu, sa ne lase draq partidele politice, sa vina unul tanar si independent
26
22
e depasit, ruginit si va obosii repede , vor conduce alti ...locotenenti mai tineri si dornici de ....!
19
19
Sondaj de cacat. Minciuni pe fata. Nu mai votam partide. Nu mai vrem sa auzim de partide. Vrem OAMENI NU PAPUSI. Jos partidele, sus oamenii adevarati fara partide. Manipulatori de 2 bani
33
14
abia astept sa rad de voi cu nesimitirea si aroganta voastra cu stelica ipocrica, om care n a facut nimic in viata. Compari tu pe stelica cu chitac?pai stelica n o sa ajunga la realizarile lui chitac nici dupa 200 ani. Caragheorghe se viseaza inca viceprimar? niste contracte fara licitatie pentru cardinal motors? fiecare din lista de consilieri USR are cate un scop, vrea sa faca bani. Chill out, USR la Cta nu e ce ne asteptam
24
10
Oare de ce suntem nevoiti de fiecare data sa votam raul mai mic?!
20
2
Pe facebook, pagina lui stelian are cele mai multe aprecieri, apoi chitac si apoi faga. Sa vedem realitatea, dupa ce voteaza pensionarii care nu au fbk!
14
15
Omul intereselor! Votati Fagadau daca NU VRETI CA ORASUL NOSTRU SA NU AIBA UN VIITOR FRUMOS!
8
37
Votati orice nar numai ciuma rosie NU.
32
20
Votati orce dar nu PSD !
34
21
Si manipulari ieftine, tipic PNL istilor sau simpatizantilor acestora. Chitac, Lupu, Ion Stelian si ceilalti sunt doar niste oportunisti. La Primaria Constanta o sa castige Fagadau, cu mult inaintea celorlalti care, dupa 27 vor avea ciocu mic.
21
25
Si manipulari ieftine, tipic PNL istilor sau simpatizantilor acestora. Chitac, Lupu, Ion Stelian si ceilalti sunt doar niste oportunisti. La Primaria Constanta o sa castige Fagadau, cu mult inaintea celorlalti care, dupa 27 vor avea ciocu mic.
19
24
bah da pe Horia Constantinescu de ce nu l-ati bagat in sondajul asta, ca dupa cum zice el este pe CAI MARI, deja se vede primar, ca i-a promis bombonel, pardon Adrian Nastase locul de primar, si tocmai de aia l-a bagat prima data la OPC ca sa-i faca imagine, dar si-a cam luat-o la terasa Zorbas din Neptun unde a ramas fara doi dinti in urma unei altercatii cu patronul de acolo.Horia lasa-te de candidatura, pe tine nici moaca nu te ajuta, dupa cum vezi nu esti in carti, asa zice sondajul asta
11
5
Fagadau cel mai invizibil primar al orasului de dupa 89, pe bobul de mazare il stiau toata Romania, pe Fagadau nu-l stiu multi, sunt multi constanteni care nici nu stiu cine-i Fagadau
25
11
Sa ti dau la moee chit-chit
13
17
Chitac lua spaga de cand era la ANMB, un cacat de om, gura mare, se crede Dumnezeu pe pamanat dar e o curva de om. Spagar din totdeauna. Nu inteleg cum naiba dintotdeauna la fiecare alegeri cei mai nenorociti sunt pe primele locuri. De fagabou si PSD nu mai are rost sa zic nasoale.
30
18
fagadau are un salariu de 18.720 de lei. Bani irositi de comunitate pt servicii gen wc de 50.000 euro
32
10
stati acasa,..nu votati,..numai asa va iesi la suprafata mizeria votului de 30 de ani
2
25
bah voi nu vedeti ce fata are chitac asta? sub imaginea asta se ascunde cred un parsiv notoriu. promite ca da functii bune daca este ales si spre sfarsit de campanie uita ce a promis la lume. sa i fie tarana usoara!!!!!
23
24
pensionari pe care Fagadau ii hraneste in cluburile pensionarilor cu cate o cafea, o galeata de urzici si timpul petrecut la table si sah, sa va bagati sondajul undeva, cand vor iesi pensionarii la Vot nea hotii PNL o vor suge din nou,
15
20
Si acum 4 ani il dadeau sondajele pe chitac castigator si s-a vz la alegeri constanteni vor de stanga c-a avut la inceput numai de dreapta a fost si-un doctor cand a venit mazare s-a mai pus putin pe picioare cati primari au fost inclusiv mazare n- au reuzit sa renoveze cazinoul si piata ovidiu iar fagadau in 4 ani a renovat piata ovidiu iar cazinoul este cam la 50% plus proiectul cu stadionul si terenurile de tenis care daca va castiga in 4 ani este gata modernizarea bdului tomis mamaia str stefan cel mare da intradevar ca mai sunt de facut dar cat sa faci in 4 ani si cel mai important a pus
11
23
Du-te in plmea de bosorogi ss securist
21
17
Liceul Ovidius a fost deschis azi si INCHIS azi! La vot ne vedem! Si eu dau doi bani pe sondajul asta comandat de PNL. Hai, pe 27 iti afli destinul amirale cu pensie de 14 000 lei pe luna care, n-asa, nu e speciala!
26
18
Plateste si tu salariile. Nu mai arunca cu banii in presa. N-ai cu cine. Lasa-l dracu la-i bagat si-n mare l-ai pus sa joace si tenis... penibil. Daca trece de 20 la suta sa ziceti merci.
14
13
O MIZERIE DE ARTICOL
17
16
Orice inafara de psd si pnl doua partide de rahat
18
9
Nici prin gand nu-mi trecea ce voi spune acum , ma duc sa-l votez pe fagadau , asa d'al draqu , nu-l mai inghit pe chitac si campania asta jegoasa pe care o face pnl . De ce nu putem comenta si la articolele unde sunt ceilalti candidati ?
26
18
Fagadau este lider , va veti convinge dupa alegeri...
27
29
la vot scapam de ciuma galbena ,PNL,,,PDL....O LUATI LA MOOOQQQQE
21
25
Pnl nu se desminte si a adoptat tactica lui base si nuti...cu armata de postaci platita din banii nostri sa.manance rahat pe retele . Mi as dori sa scapam orasul de psd pentru totdeauna, dar nu sa i inlocuim cu pnl gen chitac sau usr gen ion copilul lui mazare? Chitac, Constanta nu uita cum te ai pisat tu pe doctori si pe sanatatea celor din jurul tau si ai refuzat izoleta, ca de.....mafiotii nu se umilesc asa usor!!! Vei fi umilit rau la alegerile astea, da rau tare incat o sa ti fie rusine sa mai iesi din casa!
25
21
Pacat ca Stelian nu reuseste sa se impuna in Constanta , este un om valoros care merita sa fie primar. Din pacate mare parte din echipa consilierilor propusi de USR Plus nu se ridica la acelasi nivel. Stelian , sper sa existe o curatenie in echipa ta de campanie dupa aceste alegeri , pacat ca mediocritati precum Caragheorghe , Cocargeanu sau Ochiulet s-au pus in capul listei de consilieri . Parca era vorba de un alt mod de a face politica ...
18
21
v-ati luat muie cu spume de la penele timp de 10 luni de cand guverneaza, sunteti masochosti daca continuatiDar gusturile nu se discuta!
32
20
Ce fac eu acum? O sa se strice tot ce am construit! Blocurile pe spatiul verde vor deveni un vis
21
7
Fagadau sclavete al lui mazare,un frustrat,un incapabil, slab,vorupt a desavarsit distrugerea constantei inceputa de pastaia puscariasa
39
13
pzd la puscarie !
35
16
hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahah
12
7
cel mai prost primar din istoria orasului... are si dosare penale.. te vrem alaturi de mazare
39
16
Fagabou , bocceluta ptr Puscarie ! Banii confiscati , bugetul Orasului se v a tripla din banii golanilor din Primarie !
39
12
Ha ha ha ha haaaaaa. Buna gluma. Recunosc. Cel putin titlul este creat de un imbecil.
29
22
Ne lasati? cu cat v au platit sa faceti mizeria asta de sondaj?
32
25
vai de curu' nostru daca am ajuns sa alegem intre comanescu si fagadau...
34
13
coruptiaucide!!!
17
9
Vrajeala de tot cacatu ! Adica apvistul plm il intrece pe Stelian Ion!? Exclus , minciuni si manipulare ordinara. Doar idiotii mai pun botu la minciunile astea. Pt slugile replica si cretinii psdisti : Stroe Felix cu cat pierde in fata pnlului?
21
22
Chitac va castiga cand nu va mai fi impus de la centru...decamdata este doar un ilustru anonim
31
20
vrajeala ieftina. Fagadau va iesi primar, este cel mai gospodar dintre toti
36
47
Ar trebui sa promovati mai mult si candidatii independenti ,cativa dintre ei chiar sunt capabili si ar putea sa aduca schimbarea necesara orasului mai ales ca nu sunt infratiti cu oameni de afaceri din Constanta.Cei pe care-i dati ca principali sau favoriti la primarie nu vor aduce schimbari ba dimpotriva vor continua sa aduca beneficii unora de ex.Chitac lui Comanescu,Fagadau la mai multi....
19
10
De douazeci de ani,PSD a condus atat judetul cat si orasul! Fagadau a fost si primar si viceprimar,peste 10 ani in total! Sunteti multumiti de cum a fost condus orasul in cei douazeci de ani?
28
23
E f. posibil sa castige Infectatu mincinos, dar vai de constanteni, asemeni romanilor din tota tara, si asta va indatora orasul precum Guvernul lui pe 3 generatii. Pai pana acum datoria in PIB a ajuns in doar 10 luni de la 34,5% la 42,2% si tot va creste. Crede cineva ca la anul nu va fi saracie lucie. Acum orasul are cele mai mici datorii, oare cum va fi cu Infectatu mincinos.
30
19
Chitac chiar este un om capabil! A scris carti, e presedintele Nato! De asa oameni avem nevoie! Nu de oi ca fagadau si babu!
28
44
la comanda enterocolitei galbene, deci cine a platit, e pe primul loc
39
16
ha ha ha!, daca iese Chitac vom avea un oras made GSP!
44
15
Votam schimbarea! La Distimelu cu Faga!
23
21
cu exceptia lui Chitac, restul candidatilor, pusi sa faramiteze voturile in favoarea lui Fagadau, sunt din aceeasi gasca a secaturii Mazare. in plus, manga cu o prezenta scazuta la vot ar fi in favoarea lui Chitac, este o smecherie ieftina aruncata de sustinatorii PSD. daca votul nu va fi masiv, veti avea inca 4 ani cu Fagadau.
36
19
Un om bun, dar ca primar foarte slab! Din pacate trebuie sa acordam sansa altui candidat.
25
25
deci Mazare aproape 60 la suta, fagadau plus stelian ion plus martin plus horia constantinescu plus dobre, dar multi mai sunt.
14
11
De ce sa nu dam o sansa si altor partide? Cu psd-ul, ne-am supt-o in ultimi ani. Asa ca, votam schimbarea.
42
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218