REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SONDAJ: Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Barna gâfâie după ancheta Rise Project

SONDAJ: Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Barna gâfâie după ancheta Rise Project

Replica API 24 octombrie 2019 | 00:19 264

Un sondaj CURS de tip omnibus ne arată care este tendința pentru primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Conform sondajului, cea mai importantă scădere o are Dan Barna, candidatul USR-PLUS, ca urmare a scandalului provocat de ancheta Rise Project, relatează stiripesurse.ro.

Conform sondajului CURS, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, Klaus Iohannis ar obține 37%. De asemenea, prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, ar intra în turul II cu 20%.

Pe locul 3 îl regăsim pe Dan Barna, candidatul USR-PLUS, care ar obține 13%.

Pe turnantă vine candidatul susținut de ALDE și Pro România, Mircea Diaconu, care ar obține 11%. De asemenea, candidatul PMP, Theodor Paleologu, ar obține 6%.

Pentru locul șase se bat trei candidați, care ar obține fiecare câte 4%: Alexandru Cumpănașu, Kelemen Hunor și Ramona Ioana Bruynssels.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu publicati comunicatul de presa al DNA prin care se anunta ca Barna nu poate fi acuzat de nici o fapta sesizata de Rise. Presa doar dezinformeaza si manipuleaza astfel.
0
0
De ce sunt deranjate jigodiile care se iau de comentariul lui Giosu ? Ce ii deranjeaza din cele scrise de acesta ? Ca isi pierd lefurile imense luate pentru stat degeaba ?
0
0
Prietene, cand ai fost ultima oara la un control???
1
1
Rosiaticule 13-13 sau 20-20, cum citeste idola voastra: iar nu aveti faina si malai si comentati in sprijinul partidului, poate i se face mila de voi sa va dea pachetul pe ultima luna ? Ori voua chiar nu va ajunge cate placute suedeze aveti adunate si mai cereti ?
2
2
Cum spuneam dl. Giosu in calitate de cetatean sa iti dau multa, multa muie !
2
3
Iohannis nazist ,Orban ,Barna unguri voi cu cine votati ?
4
1
eu inca nu pot sa cred ca veorica chiar candideaza; cat de prost poti sa fii sa votezi o cretionida ca veorica??
4
5
Cel mai bun candidat este Paleologu, insa clar nu are nici o sansa in aceasta tara de oameni nepasatori si interesati doar sa aiba burtile pline.
2
1
As fi curios de ce lumea il voteaza in continuare pe Iohanis. Nu ca ar fi buna Dancila. Dar ce merite are acest neamt?
5
2
Klaus defileaza, are si de ce, Romania a fost acceptata in Shengen, nu Croatia, Romania a scapat de MCV, nu Bulgaria, VW face fabrica in Romania, nu in Turcia...asa ca defileaza.
8
3
pe oricare altul dar nu pampalaul asta care s-a dovedit ca nu e cu nimic peste oricare din ceilalti candidati!!
5
1
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
3
BAI OAMENI BUNI, VOI SUNTETI ORBI? CE FRACU VEDETI LA NEAMTUL ASTA IDIOT? NU A-TI VAZUT CA NU A FACUT NIMIC PENTRU TARA ASTA, DECAT S-A PLIMBAT SI A LATRAT CA PROASTA LA ....?
10
7
Proasta Romaniei nu meriti nici macar 0.5 procente. Doar inchisii la minte si pensionarii batuti in cap cu leuca mai pot vota asemenea partid.
4
7
Barna vede pe pielea lui cum functioneaza un sistem juridic defect cum e in Romania care poate influenta chiar ce votam. Poate va sustine reformarea lui corecta. Pana atunci sa faca unu-doi pasi in spate si sa isi dovedeasca nevinovatia. Aici sunt de acord cu ce cereau chiar useristii in strada. La fel ca informatoarea Secu din usr bucuresti care a demisionat sa faca si el. Dar el inca pune guverne cu Orban alt individ care nu a inteles de ce azi nu e primar la bucuresti. Pt ca i s-a facut un dosarel la momentul potrivit. Trista clasa politica. Popor manipulat de pesedisti, penelisti, etc etc
3
2
DEFILEAZA IN PULA CU SATELITUL ACEST DERBEDEU TURISTUL PLMELE .IN CEI CINCI ANI DE MANDAT LA TREICOCENI ARE O PREZENTA DE 1 AN RESTUL ACASA SAU PE MUNTE IN STRAINATATE.SI A BLATUIT DOSARELE PENALE ALE LUI SI COCOSATA DE CARMEN SI LA BAGAT LA BECI PE DRAGNEA SA NU II MAI ARATE DOSARELE BLATUITE PE LA TELEVIZIUNI.ASTA ESTE ACTIVITATEA NEAMTULUI IN CINCI ANI DE ZILE.
12
3
Pacat ca nu a ajuns Plesoianu la vot. Asa nu merg la vot ca nu am cu cine vota
4
3
Mai castiga niste bani de la prosti si astia cu sondajele lor,cu toate ca la europarlamemtare au dat chix.
7
0
Mai sunt 3 saptamani. Si mai vedem cum defileaza atunci.
8
3
Ultimele zbateri ale unui partid plin de jeguri care si-a pus cel mai cretin specimen in frunte!!! Mooye PSD!!!!
13
15
Va rog, nu votati cu sifonierul lenes!
20
15
sondorii PZD-ului. Muia pe care a luat-o PZD-ul la europarlamentare , va fi pistol cu apa , fata de muia cu spume si cacat pe care o va lua Veorica la prezidentiale !!
17
14
unde defileaza iohanus ,poate in izrael acolo unde se duce tot castigul nostru,gaz,apa,petrol,pamant agricol deoarece dreptul intre popoare a recunoscut ca romanica aparticipat la holocaust,stiti voi perioada scurta de timp in care jidanii au muncit,iar de atunci schimba ambasada,da-le si apa curata de aqvifer,porcul de stroe stie,da si gaz,noi cumparam de la rusi,capusa este sinonim jidanului
16
16
Rise Project sa se duca de unde a venit pana nu e prea tarziu
8
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218