REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SONDAJ. Pe cine ar vota românii în caz de anticipate

SONDAJ. Pe cine ar vota românii în caz de anticipate

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:19 392

Opoziția parlamentară susține ideea alegerilor anticipate, însă rezultatul unui asemenea demers nu ar avea un final cu mult diferit față de situația actuală, relevă un sondaj realizat de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională – CURS, pentru stiripesurse.ro, în perioada 3-10 ianuarie.

Potrivit cercetării sociologice, PSD ar fi votat de 42% dintre români, cu 3,5% mai puțin decât în decembrie 2016. PSD scade un procent în intențiile de vot față de precedentul sondaj CURS, din noiembrie 2017.

Cea mai importantă creştere ar înregistra-o PNL. Liberalii ar fi votaţi de 27% dintre cei cu opţiuni conturate, faţă de 20% la parlamentarele din 2016. În sondajul din noiembrie 2017, PNL era tot la 27%.

O modificare importantă ar fi reprezentată de o creştere a procentelor ALDE, de la 6% la 9%, în stagnare față de noiembrie 2017. USR ar obţine, potrivit sondajului, doar 5% (la fel ca în noiembrie 2017), faţă de aproape 9% în 2016.

După o ușoară ascensiune, la 6%, PMP ar reveni la scorul din decembrie 2016, puțin peste pragul electoral de 5%. UDMR ar stagna la 6%, în vreme ce alte partide şi indepedenţii ar împărţi egal cele 6 procente rămase.

România 100, platforma lui Dacian Cioloș, și Pro România, partidul lui Victor Ponta, sunt prinse în premieră în sondaj, ambele la 2%.

Doar 57% dintre dintre respondenți au exprimat o opțiune, restul de 43% nu sunt hotărâți sau nu au răspuns, mai notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si cu cine sa votam ma astia de mai jos daca nu cu psd, cu boc, cu basescu, cu ciolos, cu udrea, cu orban, cu videanu, hai sictir ati furat pe vremea lor, ati facut evaziune la greu si acum va pute, veniti cu propuneri noi daca aveti nu injurati intr-na pe aia care v-adat si voua dar nu stiti sa apreciati.
1
0
cum mortii ma-tii jignesti 80% din romani ? ce vrei sa o votam pe ma-ta la colonade ? sa-i bagam bani in chiloti ? daca erai inteligent si te afirmai , te votam pe tine . Cum mortii ma-tii iti dai cu parerea tu , un drogat multisex ?
4
0
La un popor cu 80% needucati, ce pretentii sa ai.Iar partidele din opozitie sunt vraiste.Cu cine sa colaboreze PRESEDINTELE.
3
3
COCO cata dreptate ai. Doar pensionari si putorile sunt cu PSD. Spalati pe creier de antena 3. Oamenii care muncesc vad ca statul ia cu 2 maini si tot nu se mai satura. In schimb absolut niciun beneficiu
6
5
a-ti luato in barba si de data asta psd merge inaine va considerati intelectuati dar vorbiti ca niste hahalere.
4
2
Sa voteze cine o mai vrea cu psd-ul! Eu nu..sondajele sunt niste cifre, destul de volatile.
2
2
ti-a dat tie penalul drajnea ceva , de la care bogati- ei sunt singurii bogati si tin cu dinti de avutie, si , pe ultima suta de metri incearca sa fure ce se mai poate sau ce a mai ramas de furat in tara asta. Nu mai este mult si ne vor pune taxe si pe aerul expirat. Dumnezeu vede, nu le va fi usor
2
4
cred ca daca pleaca toti oamenii care muncesc din tara asta psd ar avea 100% la alegeri. sa i vad cu cine o sa mai faca bani pt pensionarii fidelizati, tiganii care n au platit in viata lor taxe si impozite s marea gaselnita dupa 90 -asistatii sociali adica aia carora li s au luat casele prin smeeriile actualilor din clasa politica si acum cica s ajutati. gratiela iti doresc succes atunci. sa vad daca ia psd averile alor lor si va da si voua ceva. de asta uite si eu plec din tara si va las sa aveti 100% psd.
1
2
Ce dovada mai clara vreti ca romanii sunt tampiti si cretini? Cum dracu' as putea fi mandru ca sunt roman cand sunt inconjurat de debili mintali??
6
2
Gratiela Stanescu so f--- t pe mata tot neamu tau si pe tine in gurita si cur
5
2
Nu va convin rezultatele din sondaje, iesiti la vot si schimbati procentele. Pt. Arabu: m-ai facut sa rad. Bv.
8
4
Nu am spus nimic despre tigani. Eu m-am referit strict la pensionari. Sa-i bagi in aceeasi oala cu asistatii social si sa spui ca aia care au muncit din greu ca noi sa avem infrastructura de care ne bucuram azi, si pe care astia nu pot nici macar sa o intretina, mi se pare inacceptabil. Sa fii eliminat cand nu mai esti bun de munca din cauza varstei, asa cum vor multi azi, e un principiu aplicat de fascisti, comunisti si nazisti. Nu mai poti munci? Lagar sau Siberia pt. tine. Ai alte pareri decat ale noastre? Te-ai intors de pe front ranit dupa lupte grele? Art. 58 - glont, siberia sau 10 ani.
5
2
Sper sa vina asteroidul pulii sa niveleze tara asta de idioti
7
5
si e pe bune sondajul asta? Cam greu de crezut. Inseamna ca suntem o tara de hoti si de cretini.
11
7
Pensionarii cu siguranta si-au castigat dreptul la pensie! Dar tiganii, care sug o caruta de bani de la buget, care nu muncesc o zi in viata si primesc inclusiv locuinte platite de noi? Este o rusine ca am ajuns in acest hal! Statul protejaza lichelele si hotii! Si cam asta a ajuns sa faca si PSD-ul si toate celelalte partide . Nu mai avem cum sa votam pentru romani si pentru Romania! Votam raul cel mai mic. Si nu este deloc normal!
17
2
Pensionarii si-au castigat dreptul la pensie. Nu sunt asistati social. Pe vremea lu' Ceasca se murea pe santiere. Conditiile de munca erau nasoale. Nu toti au fost ofiteri, securisti si ingineri, sa ia caciuli de bani drept pensie. Si pensionarii fac parte din poporul roman. Terminati cu ideile fascisto-comuniste si cu texte gen "cine nu canta cu noi este impotriva noastra" - Maiakovski, preluat mai tarziu de Stalin sub forma "cine nu e cu noi...". Nu va mai luati aiurea de pensionari, comunistoizi mici ce sunteti.
12
6
Are dreptate graziela, PSD da la putori, la someri de profesie, la asistati sociali etc. Eu sunt privat, am o firma mica si muncesc pana la 10 noaptea iar la sfarsit de luna impart veniturile cu putori ordinare care au facut un stil de viata din a sta....
19
10
Votam toti cu PSD,pentru ca ia de la bogati si privatizati,si da la oamenii amarati ,si la pensionari!
7
30

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218