REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sondaj PNL: Lupte grele pentru turul II la alegerile prezidențiale

Sondaj PNL: Lupte grele pentru turul II la alegerile prezidențiale

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:05 535

Un sondaj intern transmis în PNL în debutul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale arată că în timp ce șeful statului nu are probleme să intre în turul II, este o luptă deschisă între următorii candidați pentru intrarea în finală, au zis surse liberale.

Klaus Iohannis, candidatul PNL: 40%

Viorica Dăncilă, candidatul PSD: 13%

Dan Barna, candidatul USR-PLUS: 12%

Mircea Diaconu, candidat independent susținut de Pro România și ALDE: 9%

Theodor Paleologu, candidatul PMP: 7%

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
korul. Pai cind aia de la rise project l-au dat in gat pe dragnea jubilati si spuneati ca sunt cinstiti, acum ca l-au dat in gat pe barna ati inceput sa scheunati. Pai asta a democratia visata de voi ma!
0
0
Se kaka pe ei de frica si psd-eii si pnl-eii! De frica lui Dan Barna in care toti astia aruca acum cu laturi cu toate slugile din TV si media! dar ei uita un lucru: Romanii stiu ca doar in pomul care da roade se arunca cu piatra! Romanii aleg cu capul nu cu tv lu gusa, voiculescu sau ghita...si aleg Barna aleg o Romanie fara hoti si corupti!
2
1
Mama ta mai voteaza?
4
0
Presedintele nu mai inseamna mare lucru . Asta nu au inteles cei mai multi romani Jocurile se dau in parlament si senat . Aveti grija pe cine votati la parlamentare. Hai sa votam un rahat cu mot pentru ca asta iar multumi pe cei mai multi romani .
2
0
Prefer ala cu 6 case.
3
3
Cum naiba s-au aliniat planetele, k'asa de-odata toate televiziunile de stiri, toate vuvuzelele lui voiculescu, ghita, guse toate i-au gasit bube-n cap lui Dan Barna! Tocmai acum la cateva zile pana la alegerile prezidentiale! .Pentru ai diminua importanta, din teama ca Barna ramane cel mai mare pericol, pentru PNL si Johanis, micniciile astea, pentru ca asta si sunt, niste scorneli care in cateva zile vor fi un mare faaaasss, de frica ca nu cumva Barna sa ajunga-n turul doi!
4
4
Ma indoiesc ca milogul sau cretina vor accede in turul 2, iar Paleologu din pacate a ales partidul gresit. Vom asista la un meci Barna_Klaus.
9
4
Votez Mircea Diaconu
5
11
Lupte grele si subversive. PNL il sapa pe Barna, ca de ajunge acesta in turul 2 sigur ii ia fata lui Johanis...
6
4
esti un prost needucat, scursura a societati pe care nici macar nu o meriti!
8
1
nu te mai mira atat ca faci infarct cerebral. Singura ta circumvolutiune pesedista va capota. Totusi asta nu ma impiedica sa-ti dau cacatul la lins ! Poate-ti revii !
7
7
Oligofrenii matematicieni de mai jos, nu stiu ca in cursa pentru prezidentiale sunt in total 14 candidati??? Diferenta de 19% este reprezentata de procentele celorlalti candidati. Mai prosti ca Veorica........
17
1
Alea dau 81 , astia fura restul
8
8
Procentele adunate dau 81 la suta. Restul pana la 100 la suta unde este? Daca vor calcula la fel si cu noul guvern s-ar putea sa nu fie bine.
6
8
40 la suta pampalaul asta, ce a facut ca presedinte pana acum voi sunteti nebuni sau serviciile?
18
20
avem si prostul Romaniei nu numai proasta. Iohannis gata sa ne bage intr-un scandal diplomatic de avengura .S-a ratoit la Franta in loc de Filanda care are presedintia Consiliului UE. Vom avea maine o discutie pe asa numitul MFF, Cadrul Financiar Multianual. Am o nemultumire aici. Presedintia noastra a facut progrese, cu buna credinta, cu partenerii impreuna,s-au facut progrese pe acest cadru multianual. Presedintia franceza n.r. finlandeza mi se pare ca nu procedeaza corect.Mai Veorica de la Cotroceni chiar nu stii ca Finlanda a preluat presedintia de la noi?Tataie,lecitina ginseng ajuta !
16
24
PSD number one. PNL looser.
27
26

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218