REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SONDAJ - Se anunţă o victorie zdrobitoare a taberei 'DA' la referendum

SONDAJ - Se anunţă o victorie zdrobitoare a taberei 'DA' la referendum

Replica API 21 septembrie 2018 | 01:01 403

Sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 octombrie 2018, va avea loc referendumul pentru modificarea articolului 48 din Constituţie, în sensul precizării care că se poate încheia căsătoria doar între un bărbat şi o femeie, nu între "soţi". Potrivit celui mai recent sondaj, se anunţă o victorie zdrobitoare a taberei care este în favoarea revizuirii, conform stiripesurse.ro.

Un sondaj realizat de Market Info Surveys, în perioada 16-19 septembrie 2018, arată că 82% dintre românii cu drept de vot sunt de acord cu modificarea Constituţiei. 16% sunt împotrivă, iar 2% nu au o opinie clară pe subiect.

Sondajul a fost realizat telefonic, pe un eşantion de 784 de persoane din populaţia adultă a României. Tipul eşantionului este stratificat, marja de eroare este de plus/minus 3,5%, cu probabilitate de garantare a rezultatelor de 95%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gaozarii lui Saptecase s-au pus capra.
1
1
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
2
2
Sunt impresionat de anumiti poponari si usecuristi de mai jos. Sunt extrem de hotarat sa ma duc la vot, sa votez pentru definitia propusa a casatoriei. Si ma mai duc la vot si cand o fi nevoie. Si, ca intotdeauna, niciodata cu PSD. M-am facut inteles si pentru idiotii care jignesc oamenii cu comportament normal doar pentru ca le-a fermentat volumul de borhot ce le-a fost dat in loc de creier?
0
2
Hai sa votam " DA" si sa stricam planurile tradatorilor de neam si tara. Sa vezi comentarii dupa aceea!
2
2
puscariasii imbecili vor sa vada cum stau in sondaje ,va fi un fiasco total doar manipulare si hotie .de ce nu pun si intrebarea mai vreti parnaiasi in functii publice ?
5
2
Ce s-au mobilizat pederastii! Au incins netul. Au dreptate, in loc de referendum guvernul ar trebui sa foloseasca banii pentru distribuirea gratuita de lubrifiant anal.
6
2
Ca sa fie validat acest referendum, trebuiesc 5,5 milioane de voturi. Daca nu se strang va fi o palma grea pentru livake ! Prin acest zis referendum, livake vrea sa vada cum sta cu pleava, cu votantii. Acum ca din cei care voteaza nu au nicio treaba cu psd-ul, e alta treaba. Asadar, daca nu mergem la vot, MU1E P5D! Si pana la urma, nu trebuie sa ne aliem cu normele UE? LA ei de ce se poate? Sa se faca si referendum in care sa fie interzise relatiile bosorogiilor cu persoane mai tiner cu 20 de anii! Aud ?
6
4
Bani aruncati pe apa sambeti! PSD vrea sa-si faca imagine printre votantii lui din mediul rural, fara scoala si fara educatie, asa cum isi doreste psd sa fie tot mai multi romani. Romanii au mai votat acum cativa ani ca doresc sa-i reprezinte doar 300 de parlamentari si CCR a avizat favorabil aceasta cerinta si, cati parlamentari avem acum? Aproape dublu! Inca o prosteala marca psd pe banii romanilor necajiti.
11
8
si care este intrebarea ? ca oricum nu mai sunt pedepsiti popo
6
4
asa faceti mereu nu iesiti la vot ca este mai comod sa stai la coada la un mic si o bere decat la coada la vot.Apoi facem mare zarva ,latram ne dam cu curwul de pamant de ce au iesit unii cu o majoritate covarsitoare. 14-15 milioane la vot si se vede clar ,fara dubii DA sau NU
13
6
poi daca deja se stie rezultatul , de ce ma organizati referendumul ! daca deja stiti ca 6 milioane de morti vor vota , de ce mai deschideti sectiile de votare ? si doua zile consecutive ! asta este politica pusa la punct de Stalin ! asta se intampla cand esti condus de comunisti ! nu conteaza cati ies la vot , nu conteaza ce se voteaza , conteaza doar ce se anunta in presa ! ei centreaza , ei dau cu capul ! majoritatea oamenilor decenti nu vor iesi la vot ! puteti sa tineti deschise sectiile pana de Craciun !
8
8
Exact. Acum se vede cine e idiot , cretin , prost ,analfabet , manipulat sau vreun jeg de "intretinut social "! Acum vedem exact numarul cretinilor din Romania ! Sunt toti cei care ies la vot !!!!
9
8
Nu iesiti la vot
14
11
ca ramatorul de la r.a.j.a il sustine pe dragnea.nu-i de mirare,pesta porcina l-a ocolit si i-a lovit doar pe cei cu 4 picioare,condamnati din start de cei cu 2.
14
8
SE VOR DUCE LA VOT VRE O TREI ,PATRU AMETITI
13
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920