REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SONDAJ SOCIOPOL - Călin Popescu Tăriceanu câștigă lupta cu Liviu Dragnea. Surprizele Cioloș și Kovesi

SONDAJ SOCIOPOL - Călin Popescu Tăriceanu câștigă lupta cu Liviu Dragnea. Surprizele Cioloș și Kovesi

Replica API 24 august 2018 | 01:11 328

În cadrul coaliției de guvernare se discută tot mai mult despre candidatul la alegerile prezidențiale. Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat, în interiorul partidului, intenția de a candida, în timp ce Liviu Dragnea nu exclude o candidatură, conform stiripesurse.ro.

Conform unui sondaj SOCIOPOL, la nivel de încredere, Călin Popescu Tăriceanu are 20%, în timp ce Liviu Dragnea are doar 15%. Din partea PSD, cel mai bine stă Gabriela Firea cu 26%.

Președintele Klaus Iohannis, cel care și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale, conduce topul politicienilor și beneficiază un grad de încredere de 33%.

O surpriză este reprezentată de Dacian Cioloș, care a crescut vertiginos și a ajuns la 23%.

În spațiul public s-a vehiculat ideea că fostul procuror-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, ar putea intra în politică. Dacă ar face acest pas, Laura Codruța Kovesi ar avea și rezultate pentru că se bucură de o încredere de 25%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Siktir hoasca batrana! Moliceanu la tomberonul istoriei!
0
0
pt ala cu turci printre...ai grija sa nu o iei in ghiot. Ca de cand a luat-o erdogan in gura de la trump o s-o iei si tu in gura cu cacatul ma-tii ! Ca de obicei ! Ca voua pesedistilor va place sa luati muie cu cacat ! Si pt.mishu aceeasi muie cu cacat ! Muie dragnea,muie pesede !!!
2
0
Cine dracu il mai vrea pe bosorogu asta in spatiu public ? Ducase unde sa dus tata si sa-l mai vad cand am sa o vad pe mama . Firar al dracului de puslama . Vindeti tara pe nimic doar pentru ca sa va creasca voua conturile .
2
1
s-o votezi pe ma-ta ca face sex cu toti ! tu sa nu fi suparat ca iti dam noi la muie ! ....avem si turci printre noi .
0
2
sustinut de niste gunoaie de alegatori,90%dintre ei.
1
3
Politicienii unei tari sunt oglinda poporului. Noi suntem principalii vinovati, noi i-am votat sau nu ne-am prezentat la vot, noi le-am inghitit minciunile si hotiile lor. Noi suntem cei care ne lasam manipulati de ei. De ce platim noi fara a avea vreo vina datoriile facute si furate de toti hotii mana in mana cu hotii din politica?????????
4
1
@ europeanu ,este normal sa-l votezi pe Ciolos nulitatile se voteaza intre ele asa ca dupa cum spuneai muie bubosu ,muie europeanu ,muie tututror care voteaza cu Ciolos!Scuzati mwuie dar este o opinie politica ne-a spus-o chiar Ciolannis, deci este valabila si pentru el !
3
5
e democratie si poti sa votezi pe cine vrei dar de ce pe ciolos? a facut ceva bun cat a fost prim ministru? NU, dovada ia vezi cu ce procente a castigat PSD-ul dupa guvernarea ciolos!
2
8
Votez ciolos ! In rest multa muie la toti ! In special muie dragnea,muie pesede !
10
5
De ce va agitati, iau si astia cu sondajele un ban cinstit si maresc procentele cui plateste bine! Ce v-a fi la alegeri Dumnezeu cu mila!
8
1
Ca iar dau peste 100%
5
0
Niste dovezi cum ca este borfas hot de copii si case? Ce inseamna pt tine statul paralel? Vad ca tu esti cam paralel cu realitatea!
5
5
Hohaus ,Neamt,,,ORBAN,,,CIANGAU,,MURAD,,RAPANOS DIN LIBAN,
4
10
Muie cu lamaie sau multa gutuie Pulea il voteaza pe acest borfas hot de copii si case.
9
22
ciolos si koorvesi sunt statul paralel, dracnea e statul banditesc.
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367