REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

Sophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

Replica API 19 aprilie 2019 | 00:00 390

Sophie Turner

Actriţa Sophie Turner a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu depresia, boală ce s-a accentuat odată cu primirea rolului Sansei Stark din celebrul serial Game of Thrones, după ce fanii peliculei au numit-o, de-a lungul timpului „grasă” și i-au spus în repetate rânduri că este „o actriță extrem de proastă”. Iată cum a ajutat-o relația cu cântărețul Joe Jonas să treacă peste problemele de sănătate!

Am crede că faima vine la pachet odată cu fericirea, însă multe vedete au demonstrat, de-a lungul timpului, că în cele mai multe cazuri, această afirmație nu se adeverește în totalitate. Una dintre cele mai frumoase actrițe din serialul fenomen Game of Thrones, care a reușit să strângă milioane de fani în toată lumea, a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat odată cu notorietatea de care s-a bucurat după intepretarea personajului Sansa Stark, reconfirmând că celebritatea nu înseamnă întotdeauna și o viață „roz”.

Actriţa britanică Sophie Turner a dezvăluit recent că a fost extrem de neîncrezătoare în forțele proprii, pe fondul unei depresii cu care se lupta de câțiva ani, în urma valului de critici primit în mod special în spațiul media în legătură cu rolul ei din serialul Game of Thrones. În vârstă de doar 23 de ani, tânăra a obţinut faima la nivel mondial prin prisma rolului Sansa Stark din serialul difuzat de HBO, însă a declarat că s-a confruntat cu multe comentarii negative care i-au influențat sănătatea mintală.

Invitată în cadrul talk-show-ului celebrului Dr. Phil, aceasta a explicat: „Spuneam: Da, sunt grasă. Sunt o actriţă proastă. Chiar credeam. Le ceream celor de la costume să-mi strângă foarte mult corsetul”, potrivit Daily Mail.

Turner a spus că depresia ei a început la 17 ani și s-a înrăutăţit treptat, atât de tare încât se ascundea de prietenii ei. „Nu am avut nicio motivaţie să fac ceva sau să ies. Chiar şi cu cei mai buni prieteni, nu voiam să-i văd, nu voiam să ies sau să iau masa cu ei. Pur şi simplu plângeam şi îmi spuneam: Nu pot face asta. Nu pot ieşi afară. Nu vreau să fac nimic'”, a mai spus actriţa, mărturisind că cea care i-a fost mereu alături a fost nimeni alta decât Maisie Williams, cea care interpretează rolul Aryei Stark, sora Sansei, în serialul ce le-a consacrat pe amândouă.

Acestea au format de-a lungul anilor o prietenie strânsă și frumoasă, însă, la un moment dat, ajunseseră să petreacă timp doar împreună, stând în pat și mâncând, din cauza stărilor depresive cu care s-au confruntat ambele de-a lungul anilor.

În ciuda acestor probleme cu care s-a confruntat, Sophie a dezvăluit că este conștiență că n-ar fi reușit să se sinucidă, deși s-a gândit frecvent la asta, după ce fanii serialului au „etichetat-o” ca fiind grasă și o actriță extrem de proastă. În prezent, actrița este logodită cu cântărețul Joe Jonas, din trupa Jonas Brother, cei doi urmând să se căsătorească la sfârșitul acestui an. Emoționată, vedeta a explicat că Joe a fost cel care a făcut-o să treacă peste depresie, făcând-o să se iubească pe ea însăși, pe lângă medicația pe care a luat-o în acest sens. „În prezent sunt într-o pauză... vreau să mă axez pe sănătatea mea mintală pentru că o consider extrem de importantă”, a răspuns Sophie, atunci când a fost întrebată care este următorul pas în cariera sa.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920