REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sora Andreei Tonciu, de nerecunoscut după operațiile estetice! Lorena „s-a tunat“ și pare altă persoană

Sora Andreei Tonciu, de nerecunoscut după operațiile estetice! Lorena „s-a tunat“ și pare altă persoană

Replica API 26 ianuarie 2022 | 00:00 1013

Lorena Tonciu, sora Andreei Tonciu, a trecut printr-o serie de intervenții estetice care i-au adus o transformare fabuloasă! Tânăra pare de nerecunoscut, iar dacă ne-am uita la imagini cu ea din trecut și le-am compara cu cele din prezent, ar părea că ne uităm la două persoane complet diferite.

Sora Andreei Tonciu, Lorena, înainte de operațiile estetice

Sora Andreei Tonciu, Lorena, are la doar 22 de ani o serie întreagă de intervenții estetice la activ. Aceasta și-a schimbat radical fizionomia, de-a lungul timpului, fiind, se pare, pasionată de astfel de operații, scrie click.ro.

Sora Andreei Tonciu, de nerecunoscut după operațiile estetice

Lorena Tonciu s-a schimbat complet față de primele ei apariții la TV și a început să semene din ce în ce mai mult cu sora ei, luând modelul din afară cu buze cărnoase, nas mic și sâni mari.

Lorena are „în palmares” silicoane, o rinoplastie, micșorându-și nasul, și-a mărit buzele și a apelat la alte numeroase intervenții la nivelul feței, pentru a ajunge la transformarea spectaculoasă din prezent! De asemenea, dacă la primele ei apariții televizate avea o culoare de păr deschisă, acum Lorena Tonciu a luat exemplul surorii ei și s-a vopsit brunetă.

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena (dreapta)

Anul trecut, Andreea Tonciu dezvăluia că Lorena se pregătea de o nouă intervenție estetică, la o clinică privată din Turcia, însă dezaproba atunci dorința surorii ei de a tot interveni cu tot felul de artificii estetice asupra înfățișării ei.

„Tot mai găsește ea câte ceva de ajustat. Dar ea e mai frumoasă decât mine”, spunea atunci Andreea. Se pare însă că Lorena dorește să atingă „perfecțiunea”, fiind foarte preocupată de modul în care arată. Sora Andreei Tonciu, studentă la Facultatea de Administrație și Afaceri, din cadrul Universității București, dezvăluia recent că își dorește mereu să facă schimbări de natură estetică deoarece este „complexată”. Astfel, pe lângă intervențiile la nivelul feței, vedem adesea la Lorena și un machiaj strident sau filtre de înfrumusețare, care o schimbă drastic!

Motivul pentru care Lorena Tonciu tot apelează la intervenții estetice

„Deci eu mi-aș face orice, numai să arăt bine. Că sunt complexată. Andreea iese și nemachiată din casă, însă eu nu pot”, spunea ea. Și într-adevăr, Andreea Tonciu, care participă acum la Survivor România, nu are timp și nici posibilitatea de a se machia în jungla din Republica Dominicană, apărând la TV complet fără machiaj. Aceasta a și glumit la începutul competiției că mereu i s-a reproșat că și-ar edita pozele de pe rețelele de socializare, însă acum telespectatorii au posibilitatea de a o vedea cât mai naturală.

Totuși, nu știm dacă „naturală” ar fi întocmai cuvântul potrivit, având în vedere că și aceasta a apelat, de-a lungul timpului, la intervenții estetice. Cea mai cunoscută dintre acestea este operația la nas, Andreea scăpând de atunci de glumele care se făceau pe marginea acestui subiect. De asemenea, bruneta a dezvăluit că și înainte de a pleca în Republica Dominicană și-a făcut câteva injecții la nivelul feței, pentru hidratate și estomparea ridurilor, cel mai probabil cu acid hialuronic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
seamana cu mama omida.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367