REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Sora lui Serghei Mizil a murit. Donca a fost marea iubire a lui Nicu Ceaușescu

Replica API 24 octombrie 2021 | 00:00 3495

După ce socrul său s-a stins din viață în urmă cu aproape două luni, Serghei Niculescu Mizil a mai primit o lovitură! Sora lui, Sonia Donca, a murit sâmbătă după-amiază.

Îndurerat, Serghei Mizil a transmis un mesaj pe contul său de Facebook. “Azi e cea mai tristă zi din viața mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”, a scris Serghei Mizil, pe contul său de Facebook. Serghei Mizil a postat pe Facebook și o fotografie din tinerețe cu sora lui, fără să dea însă mai multe detalii despre cauzele decesului.

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Donca se afla pe patul de spital și avea nevoie de sânge. Serghei Mizil a publicat la acel moment critic din viața surorii sale un mesaj, prin care îi ruga disperat pe apropiați să meargă să doneze sânge pentru sora lui. Donca suferea de mai mulți ani de o boală teribilă și a fost internată în primăvară la Institutul clinic Fundeni, Secția Hematologie.

Sora lui Serghei Mizil, marea iubire a lui Nicu Ceaușescu!

Donca, frumoasa soră a lui Serghei Mizil, a avut o idilă mult comentată cu Nicu Ceaușescu. În ciuda sentimentelor profunde și reciproce, Nicu Ceaușescu și Donca Mizil nu au putut să-și oficializeze relația. Elena Ceaușescu, care avea alte planuri pentru fiul ei, a intervenit și i-a despărțit pe cei doi. După relația tumultuoasă cu Nicu Ceaușescu, Donca Mizil și-a refăcut viața și s-a măritat cu Dan Sonia, luând și numele acestuia prin căsătorie, scrie click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614