REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sorana Cîrstea, despre Simona Halep: „Nu am fost niciodată prietene. E greu să mai câștige un Grand Slam”

Sorana Cîrstea, despre Simona Halep: „Nu am fost niciodată prietene. E greu să mai câștige un Grand Slam”

Replica API 7 februarie 2019 | 00:00 374

Retrasă din echipa României care în acest week-end o va înfrunta pe Cehia în deplasare, în turul 1 al Grupei Mondiale la Fed Cup, Sorana Cîrstea, 28 de ani, locul 92 WTA, a vorbit despre relația ei cu Simona Halep, locul 3 WTA.

Tabloul duelurilor dintre cehoaice și românce de la Fed Cup va fi stabilit vineri.

Sorana a spus că o cunoaște de mulți ani pe Simona Halep, dar că nu au fost niciodată prietene. Mai mult, este de părere că Simona nu va mai câștiga un al turneu de Grand Slam.

„Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite.

Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea.

Am zis într-un interviu că echipa României nu stă în Simona. Ceea ce am vrut să spun este că echipa României poate să vină cu două echipe de Fed Cup, pentru că avem foarte multe jucătoare și dacă lipsește Simona nu se întâmplă nimic. Toată lumea mi-a sărit în cap pentru asta.

E greu ca Simona să mai câștige un Grand Slam, pentru că acum sunt foarte multe jucătoare care lovesc mingea foarte puternic: Osaka, Pliskova, Kvitova.

Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine. Dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Simona este dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc”, a declarat Sorana Cîrstea pentru site-ul mirceamester.ro.

2018 este anul în care Simona Halep a câștigat Roland Garros

2009 este anul în care Sorana Cîrstea a ajuns în sferturi la Roland Garros, cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In afara de un trofeu Simona mai are trei finale de grand slem asta nu inseamna ca trebuie sa fie model sau idol pt toata lumea Sorana sia zis parerea sau toti trebuie sa o laude pe Simona
0
0
HALEPRA KAP de OITA cu MUIAN de KAPRITA cu rochita si fundita si bentita!!!! Beheee
2
4
Sau mai bine spus pupincurist Simona? Stim foarte bine cum a castigat oaia acel turneu si mai stim ca n-o sa mai pupe in veci asa ceva!!! Asa ca du-te si behaie la alta masa!!!
6
8
Sorana intai castiga tu un astfel de trofeu si apoi te poti exprima. Caracteristic romanului ce are legatura cu capra vecinuluiu
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367