REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Sorin Grindeanu: Aş fi votat cu doua mâini Legea salarizării. Avem bani prevăzuţi în buget pentru creşterile din acest an

Sorin Grindeanu: Aş fi votat cu doua mâini Legea salarizării. Avem bani prevăzuţi în buget pentru creşterile din acest an

Replica API 9 iunie 2017 | 00:41 440

Premierul Sorin Grindeanu a dezvăluit la România TV că România se află pe un drum bun, iar datele şi cifrele confirmă că măsurile care s-au luat au produs efecte. În privinţa remanierii, care se tot discută de aproximativ două luni, Sorin Grindeanu consideră că "o remaniere făcută la televizor nu poate să pună decât o presiune inutilă pe tot cabinetul".

"E foarte bine ca lucrurile incep sa se clarifice in privinta evaluarii pe care o face coalitia de guvernare. Ne aflam pe o directie buna. Cresterile arata ca masurile luate îşi vad efectele", a declarat Sorin Grindeanu.

„Ne aflăm pe o direcție bună. N-o spunem noi, ci Eurostat-ul”, a spus Grindeanu, amintind de faptul că România se află primul loc în UE la creștere economică.

Premierul Sorin Grindeanu a punctat declaraţiile liderului PSD în care spunea că discuţiile privind remanierea ar trebui să înceteze. „Domnul Dragnea a cerut public ca aceste discuții să înceteze. Aceste discuții privind remanierea pot să dăuneze imaginii Guvernului” a subliniat Grindeanu.

Sorin Grindeanu a amintit că se vorbeşte de aproximativ două luni de remaniere, însă acest lucru nu poate pune decât o presiune inutilă pe tot cabinetul. Oricine ar dori sa se alature echipei de guvernare ar avea o incertitudine".

"Pentru 2017 banii pentru creşterea salariilor sunt cuprinse în bugetul stabilit la începutul anului. Pentru anul viitor creşterile salariilor au un impact bugetar de 10 miliarde de lei pe care cred că economia o poate susţine".

Sorin Grindeanu a declarat ca ar fi votat Legea salarizarii in forma in care a fost adoptata cu doua maini, pentru ca face ordine si aseaza pe o piramida corecta tot sistemul bugetar. "As fi votat cu doua maini aceasta lege", a declarat premierul. Cel mai important este ca anvelopa salariala sa fie sustenabila, iar anvelopa salariala pe 2018, de 76 de miliarde, este sustenabila. Anvelopa salariala pe 2017 este la 65 de miliarde.

"Nu o să fac remanieri la televizor. Am analiza mea. În momentul în care va avea loc discuţia cu coaliţia de guvernare o să-mi prezint propria analiză", a punctat Sorin Grindeanu.

Despre criticile Gabrielei Firea

"Rolul meu nu e de a da replici. Eu ma intalnesc cu foarte multi primari si cu presedinti de Consilii Judetene, insa niciunul dintre ei nu au ales sa-mi transmita nemultumirile prin intermediul televizorului. Usa mea este deschisa pentru toata lumea, inclusiv pentru Gabriela Firea", potrivit RTV.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta, a obosit deja : se stramba, face niste grimase, ne arata dantura..., sau este un tic...chiar mai multe. Are sabia dictatorului Dragnea deasupra capului, nu ii este usor...uneori este de inteles, inspira mila, chiar. Vai de noi cu asa conducatori !
2
0
Bravo, postarea "doamne", corecta si mult adevar in postare ! Super !! Asta-i, precum bate vantul ! Rusine !
4
1
oamenilor acestora le-as indica sa se inregistreze cand vorbesc, ca apoi sa inteleaga aberatiile de la o zi la alta. Spun exact opusul zilei anterioare. Cum bate vantul asa si ei, functie de ce vor sa auda si ce trebuie sa dea bine la prostime. Aveti rabdare, prostimea e pe cale de a se destepta
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369