REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sorin Grindeanu cere demiterea directorului CNAIR

Sorin Grindeanu cere demiterea directorului CNAIR

Replica API 8 ianuarie 2017 | 02:01 441

Premierul Sorin Grindeanu s-a declarat nemulțumit de modul în care s-a făcut deszăpezirea și a cerut, sâmbătă, ministrului Transporturilor să-l demită șefului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor.

„E inadmisibil ca la 14 ore după ridicarea codului portocaliu să avem situații de acest tip”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că „avem chestiuni ciudate în ceea ce înseamnă stocurile”, adăugând că este prea multă sare și prea puțin nisip.

Premierul a mai spus că l-a rugat pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, să trimită Corpul de control la CNAIR, potrivit Digi24.

„De asemenea, l-am rugat să ia toate măsurile legale pentru demiterea domnului director, pentru că tot ce înseamnă coordonarea activităților de deszăpezire este deficitară”, a declarat Grindeanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai daca nu treci deloc cu utilajele ca e viscol, normal ca se fac troiene care cu greu vor fi deblocate. Iar celor ce se incumeta sa circule pe astfel de vreme ignorand orice recomandare, sa li se imputa interventia de scoatere din zapada. Iar gravidele sa fie anuntate din timp de catre priamrii comunelor sa mearga la spital unde sa fie in siguranta dinainte de inceperea furtunii. Nu era oare mai bine ca din banii pentru ghirlande sa fi cumparat primariile o freza adevarata?
0
0
Daca vine un cutremur demisionati toti ca nu l-ati prevazut in programul de guvernare.
1
1
ba ca de ce atata sare, ba de ce nisip, ma mir ca nu spune-ti de ce oare nu stau cuminti, oare nu este timpul sa-i lasam sa faca caci deabea s-au instalat si din cate se vede vor sa faca nu ca jigodiile ce una doua ia luat prin surprindere, mai bine spus : gura ce mama draku !
0
1
Compania asta ar trebui desfiintata complet si facut altceva sanatos in locul ei. Pana acum s-a demonstrate pe deplin ca de fapt este o companie de risipit bani multi,enorm de multi si de imbogatit tot felul de lepre.
2
0
Daca coordonarea activitatilor de dezapezire este deficitara, da : DEMITERE !! Demiterea directorului iresponsabil, urgent ! Bravo d-le premier, decizie buna !
4
0
Mai uitate putin; studiaza si aliniaza-te la 2017.... Nisip cu sare in cantitate redusa si sau clorura de calciu. Sarea simpla distruge carosabilul.
5
1
Domnul Grindeanu ar trebui sa mai intrebe un consilier inainte de a vorbi Normativul de deszapezire prevede doar folosirea sarii si a solutiilor chimice nu a nisipului
2
5
principiul e clar si vechi adica vin ai nostri pleaca ai vostri
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367