REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Sorin Grindeanu își anunță revenirea în PSD: Voi fi alături de dumneavoastră. Marcel Ciolacu confirmă

Sorin Grindeanu își anunță revenirea în PSD: Voi fi alături de dumneavoastră. Marcel Ciolacu confirmă

Replica API 27 ianuarie 2020 | 00:00 486

Sorin Grindeanu

Sorin Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiș că va veni alături de ei în anul electoral 2020. Grindeanu a explicat că el a fost, este și va rămâne social-democrat. La rândul său, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a confirmat faptul că Sorin Grindeanu a revenit în PSD.

”Am fost, sunt și voi fi om de stânga. Indiferent ce spun unii și alții, s-a vorbit aici despre vechime în partid. Eu m-am înscris în PSD în 3 noiembrie 1996. Nu vreau să fie privite cele pe care le-am spus drept sfaturi sau condiții. Eu nu-mi permit să pun condiții partidului care m-a făcut parlamentar, președinte de CJ și prim-ministru (...) Așa ceva nu trebuie să se mai întâmple în Timiș, să obținem 12-13%. Avem forța de a reveni, de a fi din nou puternici și să știți că voi fi alături de dumneavoastră.”. a spus Sorin Grindeanu.

”Conform legii, eu nu am voie să fiu membru de partid, în acest moment. Asta nu înseamnă că nu voi fi membru în perioada imediat următoare. Tot conform legii, am 3 luni la dispoziție pentru a ieși din starea de incompatibilitate.”, a mai spun Grindeanu.

La rândul său, Marcel Ciolacu a confirmat. ”Din discursul lui Sorin Grindeanu eu am înțeles că a revenit în PSD. Nu știu dacă voi ați înțeles altceva. Uite, Paul (Stănescu n.r.) că politica noastră de a-i aduce înapoi pe toți cei plecați sau excluși începe să dea roade”, a spus liderul interimar al PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un oportunist, acest Grindeanu. Se stramba aseara in emisiunea Denisei Rif...., ocolea raspunsurile. Vorbeste mult si prost, mai mult se stramba... are greturi omul....
1
0
Ce-i aia om de stanga? Pentru ce militeaza? Ce doreste barosanu sa intreprinda. Vreo ordonanta 13? Vreo baricadare in guvern? O pila ca sa fie angajat la vreo autoritate nationala? Apropo, cum de nu-l schimba PDL din functie inca?? Cum accepta liberalii care schimba toti pesedistii ca el sa mai ocupe o functie de conducere la stat? Ciudat "om de stanga".
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369