REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sorin Grindeanu, prima reacție după dezvăluirile privind vacanța cu sexy consiliera sa: „Este o minciună“

Sorin Grindeanu, prima reacție după dezvăluirile privind vacanța cu sexy consiliera sa: „Este o minciună“

Replica API 23 iulie 2019 | 00:46 528

Sorin Grindeanu

Fostul premier și în prezent președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a plecat într-o destinație exotică cu celebra consilieră, Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău. Deplasarea a avut drept scop oficial participarea la o Plenară de comunicații poștale. Grindeanu a reacționat la dezvăluirile Libertatea.ro.

"Nu am nimic de ascuns. Biletele de întoarcere sunt diferite pentru că nu s-au găsit bilete pentru toți membrii delegației la toate cursele. Este o minciună că eu și consiliera mea, Cătălina Miriță, nu apărem în fotografiile de grup. A fost o întâlnire foarte importantă", a declarat Grindeanu, conform Antena 3.

La cateva ore după apariția știrii, Antena 3 a publicat și o fotografie de grup din deplasare.

O imagine din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului, informează Libertatea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lasa ba ca e bine ca a babardit-o pe uscata aia.as marca si eu la ea dar nu pot.aia e
1
0
Romancile se prostituiaza afara iar copii lor ajung infractori aici in tara. Zise unul de la CLUJ.
1
1
Bai saraciilor! Noi suntem la putere acum, PSD, si fecem ce vrea muschiul nostru! Ati inteles!!! Platiti in p-ula mea mai repede impozitele si taxele alea locale sa ma dau eu in barci ca nu vedeti ce fetite ne-am tras! Obrazul subtire cu cheltuiala se tine..hai mars la caseria primariei si marca banu!!
5
2
tare prost esti. Nu cai da la buci lu aia dar cheltuie banii publici.
10
1
Pentru toti de mai jos, cu exceptia lui Alain Delon: sunteti de toata jena! Nevasta lui Grindeanu chiar e o femeie frumoasa, are cu ea doi copii de care sunt amandoi parintii mandrii ... Credeti ca pentru toata lumea viata se invarte in jurul sculei, asa ca la voi? Voi nu aveti niciun alt motiv pentru a trai? Pateticilor !!!
6
11
Se practica, e la moda sa-ti lasi sotia si sa pleci cu consiliera,asistenta personala,secretara sau cum s-o mai numi subalterna , mai ales daca e si mai tanara cu vreo 20-30 de ani.Iar ele stiu ce vor: vacante exotice, cadouri scumpe, vila cu piscina, masina de lux, carduri cu sume considerabile, shoping la Milano si Paris, iar el nu conteaza cine e si cum arata, doar sa-i indeplineasca dorintele in schimbul mangaierilor tandre pe chelie.
13
1
Ce serparie este si la bugetari cu sefii si subordonatele te ingrozesti!Guru Bivolaru minciunica!
18
1
Daca si lake asta de Grindeanu a ajuns cancerul femelelor, eu ies la pensie.
13
0
La locul de munca trebuie sa fii ca intr-o familie !
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218