REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SORIN GRINDEANU, propunerea PSD pentru premier

SORIN GRINDEANU, propunerea PSD pentru premier

Replica API 28 decembrie 2016 | 18:00 206

Liviu Dragnea a ieșit să facă declarații după ședința de Comitet Executiv Național, care a avut loc miercuri, 28 decembrie a.c. „Astăzi, după Comitetul Executiv Naţional, preşedintele o să primească răspunsul la solicitarea dumnealui. Care va fi într-un fel sau în altul", a spus Dragnea înainte de ședință.

„Putem începe suspendarea chiar de mâine. Am avut varianta prin care să purcedem la suspendare sau să facem o propunere. Varianta cu doamna Sevil Shhaideh, eu asta am avut în minte până acuma. După anunțul președintelui a început să primească foarte multe amenințări, și ea, și soțul, și copilul ei. Îi e frică să iasă din casă”, a punctat Dragnea.

„Nu mai putem menține propunerea inițială. Aici a apărut propunerea colegilor mei să fiu eu. Numai că eu am spus în campanie niște lucruri pe care le-am spus în mod cinstit. Am spus că nu vreau să obțin o funcție forțând o lege.

A trebuit să găsim o soluție. Un coleg care este loial, care are capacitatea să înțeleagă programul de guvernare e îndreptat către România.”, a adăugat președintele PSD.

„Am propus colegilor mei după ce m-am consultat cu Tăriceanu, ca propunerea noastră să fie Sorin Grindeanu”.

„Mulțumesc colegilor mei pentru votul de azi din CExN. Simt responsabilitatea nu doar a votului, ci a votului românilor. Am avut dacă se poate spune așa, o rugăminte față de Liviu Dragnea, de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa, care a facut acel program de guvernare. E un program foarte clar, pe etape, dar e și complicat, fiind un program complex, pentru că se referă la toate aspectele. De aceea am avut această rugaminte de a-mi fi tot timpul alături”, a spus Sorin Grindeanu.

Întrunirea a avut loc ca răspuns a respingerii propunerii făcută pentru postul de premier a alianței PSD – ALDE. Klaus Iohannis a respins-o pe Sevil Shhaideh, iar Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au reacționat marți, după anunț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218