REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sorin Oprescu este cu un pas mai aproape de o decizie definitivă în cazul de corupție. CAB analizează cererile de probe. DNA vrea reaudierea Nadinei Rus

Sorin Oprescu este cu un pas mai aproape de o decizie definitivă în cazul de corupție. CAB analizează cererile de probe. DNA vrea reaudierea Nadinei Rus

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:00 199

Sorin Oprescu

Curtea de Apel București avansează rapid în judecarea apelurilor din dosarul în care fostul edil al Capitalei Sorin Oprescu a fost condamnat de Tribunalul București la cinci ani și patru luni de închisoare cu executare.

La termenul de miercuri Curtea a ascultat cererile de probe ale avocaților celor judecați în dosar și urmează să stabilească dacă le admite integral sau parțial în funcție de relevanța lor.

Este de menționat că apărarea lui Sorin Oprescu nu a avut probe de propus în apărarea lui Oprescu.

În schimb procurorul DNA a cerut reaudierea Nadinei Rus și a soțului acesteia, Gigi Grigore Rus, în legătură cu acuzația de spălare de bani în cazul lui Sorin Oprescu.

Despre Nadina Rus presa centrală notează că ar fi o apropiată a fostului edil pe care acesta o favoriza în relația cu primăria Capitalei.

Tot miercuri inculpații din dosar au arătat că nu doresc să dea noi declarații în fața Curții unul singur spunând că va da o declarație după administrarea probelor de către instanță.

Astfel instanța a stabilit reluarea discuțiilor în 13 noiembrie dată la care vor fi audiați primii martori din dosar.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui judecat si pentru subminare economica. Cel putin elcen a fost distrus de distinsul doctor. Se mai adauga si fantasmagoricele proiecte pe banii populatiei.
0
0
cati ani mai dureaza pana il bagati la zdup pe spagarul asta ? Sa mai dam ceva pensii speciale caci greu va hotariti ?
2
0
Hai judecatorilor scoatet-il nevinovat si pe asta care a ascuns sacul cu bani in cusca cainelui sperand ca de frica dulaului nu cauta nimeni acolo.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218